Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Britty wrote:Lilly co tam u ciebie jak relacje z mężem sie ukladaja?
A u mnie... nadal nie mam @. Nie wiem czy to normalne, czy nie, czy czekać czy wywołać luteiną. W ciąży na pewno nie jestem bo temperatura niska, owulki raczej też nie było.Mania93 lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
mi lekarz nie zalecał innych hormonów bo oprócz tego nieszczęsnego proga i lh mam w normie. A nie masz możliwości zapisać się państwowo wiem że czas oczekiwania jest długi, ale może warto spróbować nawet państwo u innego lekarza co powie.
Lilly walczcie o siebie , wierzę że dogadacie sieLilly_Ana lubi tę wiadomość
-
welonka ja mysle ze hormony. dlatego czekam na wizyte u endo w czerwcu. ten z którym walcze jest od 2 lat chyba. ale gin kazał olac skoro brałam anty. skonczyłam anty a to zostało i przeszkadza.
Mania tule!
Lilly ja bym brala lutke skoro temp niska.
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Ja mam wykupiony pakiet medyczny w luxmed, wszystkie wizyty w ramach pakietu za darmo no i te badania hormonalne też. Moim zdaniem dużo bardziej opłaca się pakiet niż co chwile płacić za jakieś badanie - jest ich sporo rożnych do wyboru. No i mam prowadzenie ciąży jak już się uda
-
nick nieaktualnyWłaśnie wtedy jak się dowiadywałam gin na NFZ ich nie przepiszę bo są za drogie.
Właśnie tez myślałam o luxmedzie i na początku na pewno mialoby to sens, a teraz po wszystkich badaniach to już chyba nie ma sensu. Plus kocham moją ginekolog, nawet pomimo odległości jaką mam do niej. A cieżko znaleźć lekarza, któremu się ufa i lubi.
Lilly trzymam za Was kciuki widzisz mówiłam, że się ułoży.Lilly_Ana lubi tę wiadomość
-
tak pytam o te torbiele bo u mnie raz pojawiła się taka dziwna torbiel dwukomorowa to było wtedy gdy jeszcze tak regularnie nie przyjmowałam leków na wywołanie@ ,i zawsze w cyklu w którym nie brałam leków bo sprawdzałam proga to na usg było zawsze klika po 4-5 cm ale wszystko wchłaniało się po luteinie czy tam dupku.
PatSim ale nawet jakbyś poszła do innego endo z tymi wynikami tylko na konsultacje zobaczyć co powie inny.
u mnie takich luxmedów nie ma u mnie sa tylko dwa laby w jednym jak pobierają krew to robią to bardzo niedbale poszłam tam raz a w drugim często wyniki wychodzą nieprawidłowe no i jest szpital ale tam nie robią hormonów.Ja też w końcu znalazłam doktora któremu ufam i mam do niego 20 minut drogi spacerkiem i stwierdzam ze wole faceta nie ma takich humorów jak kobita . jedyne co mnie boli nie pracuje w szpitalu który ma pod nosem tylko 50 km dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 11:31
-
jestem ciekawa jak mój organizm sie szybko ogarnie ze szkodnikiem. ja zmieniłam gina i jak już zajde i bede miałą rodzić to poznań 80 km od domu
20.03.2018
Lilly bardzo się cieszę. Najważniejsze abyście sie ze sobą dogadali a reszta przyjdzie z czasem. Moj gin mi mowil ze nie powinno sie zwlekać z wywolaniem okresu ponieważ im dluzej do niema tym większe ryzyko powstania różnych torbieli i miesniakow itp ponieważ macica sie nie oczyszcza. Moj gin chce wyregulować bardziej nawet moje 31 dniowe cykle.
Aleksandra W najważniejsze ze znalazłaś swojego lekarza ja również dojeżdżam 70 km do Bydgoszczy i nie wyobrażam sobie aby ktos inny prowadził moja przyszla ciążę.
Patsim a bierzesz cos na zbicie testosteronu?02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
zgadzam sie z Britty nie ma co zwlekać z wywołaniem mi zawsze mówili tydzień nie pojawi się to od razu wywołać.
żałuję że tak późno dopiero zmieniłam na niego a mam go pod nosem. Mam nadzieje ze nie zawiodę się na nim , do tej pory on jedyny zainteresował się i on wykrył to ze mam dwie macice. -
a ja własnie dostałam życzenia imieninowe i kwiaty od szefa hihi miło, nie spodziewałam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 12:23
PatSim lubi tę wiadomość
20.03.2018
AleksandraW wrote:jestem ciekawa jak mój organizm sie szybko ogarnie ze szkodnikiem. ja zmieniłam gina i jak już zajde i bede miałą rodzić to poznań 80 km od domu
No i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Samych słonecznych dni, dużo siły na walkę o maluszka (albo więcej maluszków) i zdrowia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 13:54
AleksandraW lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma dalej bety, jest za to morfologia. Wszystkie są podwyższone ale w normie, oprócz limfocytów 40,2% dla normy 20-40% Niby nie dużo przekroczone, ale zaczynam się stresować. To też chyba znaczy, że się nie udało, bo wskaźnik powinien być niski inaczej organizm nie dopuść do zagnieżdżenia.
Nie wiem o co chodzi, ale nie ma tych wyników, a oni chyba pracują do 18.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 18:08