Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
kara super wieści ,moze następnym razem pokaże co tam wróciłam właśnie od lekarza i prawdopodobnie wszystkie 3 pęcherzyki pękły bo ani jednego nie ma ,wiec w końcu mamy szanse . Tylko na lewym jajniku zrobiła sie torbielka 15mm. Progesteronu nie sprawdzam bo lekarz powiedział ze nie ma sensu robic bo i tak przyjmuje w tabletkach.
A my żadnych imion nie mamy wybranych ,a dwójkę to obowiązkowo musimy mieć:)ja mam dwie siostry i brata ja jestem najmłodsza. -
Welonka kolejne dobre wieści! Ale bedzie fajnie jak wszystkie 3 komórki zostaną zaplpdnione trzymam mocno kciuki aby wam sie udalo!
Torbielka pewnie sama sie wchlonie wiec tym sie nie martw. Oby to lato bylo dla nas szczęśliwe02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
welonka wrote:Igibarz nie wiesz kiedy testować?ja słyszałam ze pregnyle najlepiej poczekać minimum 10dni a najlepiej 14dni bo inaczej moze fałszować wynik. Ovitrelle to jest to samo co pregnyle.
Ja zamykam do lekarza .Olga 28.11.2011r ❤
-
heej pisze z rana z dobrą nowina. luteina pomogła . nigdy chyba sie tak nie cieszyłam na okres pierwszy punkt odhaczony wieczorem zaczynam anty. (punkt nr dwa), musze usiasc nad lista i ja spisac pod tym wzgledem lubie miec wszystko rozpisane i rozplanowane.
Myszaka76 lubi tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Jak chodziłam do poprzedniego ginekologa to w ogóle stwierdził że nie może mi nic poradzić na to że mam takie dlugie okresy i że taka sie urodziłam i mój mózg wysyla takie sygnaly i do konca życia będę tak mieć, dokładnie tak mi powiedział dlatego postanowilam go zmienic, ten co u niego bylam ostatnio zapisał mi duphaston tylko że podczas usg zobaczył że mam pęcherzyk dominujący i kazal starać sie o dzidziusia bo jest duza szansa, a jeżeli 25.05 zrobie betę i wyjdzie ujemna to mam wtedy wywołać miesiczke i zaczynamy się szukać przyczyny i sie leczyćOlga 28.11.2011r ❤
-
Welonka, ja jestem już po jednym porodzie i wtedy mowili ze powinno sie po tym unormowac ale dopoki bralam tabletki anty bylo ok a jak odstawilam to wszystko wrocila do poprzedniego stanu Mnie piersi tak bola że biustonosz mnie uraża, na brzuchu spać nie dam rady, masakra..Olga 28.11.2011r ❤