Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra pożartowaliście ze mnie mam taki problem, z jednej strony chciałabym, żeby czas szybciej leciał, a z drugiej mam ostatni miesiąc uczelni i miliony zaliczeń, już nie mówiąc o nieskończonej magisterce
W ogóle od kilku lat intensywnie oglądam różne kanały na YT i tak jeden a propos problemów z zajściem w ciąże na amerykańskim (znam dużo po prostu ten jest mój ulubiony). Ellie and Jared, dziewczyna z PCOS, pierwszy raz o syna starali się 3 lata, 6 cykli Clo, w końcu po IUI się udało, oni w ogóle od tego zaczeli kręcić filmy. Z drugim kompletna niespodzianka jak starszy miał 8 miesięcy bodajże. Teraz znowu się starali udało im się w pierwszym cyklu, chociaż przez trzy tyg nie wychodziły testy, później niska beta i wczoraj poroniła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 22:12
-
Patsim czasem trzeba się pośmiać nie wolno caly czas rozmawiać o staraniach, testach,owulacji itp.
A czy Ciebie czasem takie filmiki nie dołują? Nie przez to masz myśli ze i Tobie nie uda się ,ze będziesz musiała przechodzić przez iui , może odpuść trochę te filmiki o staraniach . -
marciaa wrote:Witam
Trochę już tutaj nie zaglądałam.
Musiałam trochę się odseparowac
Mamy we wtorek wizytę w klinice.Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
nick nieaktualny
-
PatSim wrote:Nie dołują, właśnie mam wrażenie, że pomagają, jakoś łatwiej zaakceptować przeciwności na drodze. Bardziej dołują mnie wpadki, albo ludzie z tekstami trzeba odpuscic.
Marciaa trzymam kciuki za wizytę.Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
nick nieaktualnyLilly_Ana wrote:Oj chyba nie ma nic gorszego jak ktoś mówi "wyluzuj to zajdziesz". No ku*** nie zajdę, bo wyluzowanie nie naprawi mojego braku owulacji.
-
PatSim ja podobnie, pierwszy raz odkąd się staramy (3 lata) albo i pierwszy w życiu miałam owulację właśnie w lutym tyle że nie po CLO a po Aromku.
I wg temperatury się zgadzało i wg objawów. Testów nie robięWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 13:02
PatSim lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
nick nieaktualny
-
Jak do jutra mi nie przejdzie to zadzwonię do mojego ginekologa i powiem co jest grane, bo w sumie zaczęło mnie tak bolec jak przestałam psikac tym sprayem na zwiększenie endometrium nie wiem czy to moze mieć jakiś zwiazek czy nie..Olga 28.11.2011r ❤