Forum Starając się - ogólne Rocznik 93 (staraczki)
Odpowiedz

Rocznik 93 (staraczki)

Oceń ten wątek:
  • Lilly_Ana Autorytet
    Postów: 1103 510

    Wysłany: 21 maja 2017, 15:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igibarz wrote:
    A ja już zaczynam wariowac powoli, dziś znow zaczęła mnie rana od cesarki boleć... :/
    Po tylu latach? Leć koniecznie do gina, albo chociaż zadzwoń zapytaj czy ten spray mógł coś "poprzestawiać".

    Córeczka 16.12.2018 <3

    Starania od listopada 2019.


    Starania od maja 2014.
    Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
    Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017
  • Igibarz Przyjaciółka
    Postów: 193 38

    Wysłany: 21 maja 2017, 16:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie też się dziwię, bo nigdy wczesniej mnie ani nie piekła ani nie bolala blizna. Dziś blizna nie boli ale brzuch dolem caly czas, najgorzej jak wyjdę z cieplej kąpiel to boli..

    Olga 28.11.2011r ❤

    setcgqq4v93erwex.png
    ckai3e3kjszhe9l0.png
  • welonka Autorytet
    Postów: 3493 1469

    Wysłany: 22 maja 2017, 06:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos dzisiaj nie mial testować ?
    igbarz mojej znajomej po dwóch cesarkach zrobily sie zrosty. Sprawdź czy wszystko ok u lekarza.

    Ja juz nie mam nadziei na ten cykl cos czuje ze @zbliza sie ,piersi przestalty boleść ,temperatura leci w dol ,szyjka nisko jak na @

    klz9df9h3nsyhcqk.png
  • AleksandraW Autorytet
    Postów: 551 159

    Wysłany: 22 maja 2017, 09:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki. szczerze wam powiem ze troche przestało mi zależec. ten i nastepny cykl na anty. do tego wszedzie latam załatwiać sprawy z budową,do tego czekam na wizyte u endo. pije ziółka i próbuje jakas diete wprowadzic :) torbiel mniejsza, mężuś sprawdzał w ten weekend :D i musze zrzucic tak najlepiej 7 kg ;/ ooj baardzo jestem zajęta ostatnimi czasy...

    xnw4ugpjxa3k91nv.png
    05.03.2018: 202,4;
    07.03.2018: 455;
    13.03.2018: 3300
    <3 20.03.2018
    _____________________________________
    Ig: hazel_eye16
  • Britty Autorytet
    Postów: 1067 479

    Wysłany: 22 maja 2017, 10:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra W bylas na usg? Bardzo się cieszę zetorbiel sie zmiejsza i bardzo dobrze ze masz wiele na glowie. Przynajmniej tyle nie myślisz o dzidzi.

    Welonka kiedy testujesz?

    Ja wróciłam z rekolekcji, w końcu odzyłam,czuje sie taka spokojna. Zastanawiałam się czy wgl mierzyć temp w przyszłym cyklu czy pójść na żywioł. Mierzenie tej tem tylko mnie stresuje.

    02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
  • szatynkowato Ekspertka
    Postów: 500 84

    Wysłany: 22 maja 2017, 10:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Britty ja mierzyłam tylko, żeby potwierdzić owulację, teraz nie mierzę, też mnie to stresuje. Przyszedł mi poświęcony pasek św. Dominika od sióstr z Krakowa z modlitwą, też mnie to uspokaja :)

    AleksandraW Jak to mąż sprawdza? :P Mi lekarz tłumaczył jak mam sobie wymacać torbiel i sobie zobaczyć sama, że jest, ale dziękuję, niepotrzebne mi to, wierzę mu.

    Igibarz leć do lekarza, niech obejrzy bliznę!

    Welonka, mam nadzieję, że temperatura jeszcze odbije :*

    A ja kolejny szybki weekend, jestem już wykończona tylko imprezami, a we wtorek tata ma urodziny, dziś musimy z mamą coś mu naszykować. Chce mi się spaaaaaaaaać. Dziś byłam na badaniach tarczycy i progesteronu. Wyniki tsh, ft3, ft4 będę mieć jeszcze dziś, a progesteron za 3 dni. W ogóle nie wiem czego się spodziewać. Odkąd piję siemię lniane, mam wreszcie śluz!! Więc jakiś krok chociaż do przodu :D

    Starania od 12.2016, 28lat
    Endometrioza DIE, IO, ANA+, zespół antyfosfolipidowy,
  • AleksandraW Autorytet
    Postów: 551 159

    Wysłany: 22 maja 2017, 13:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Britty usg dopiero około 15 czerwca, jak pojade na wizyte kontrolna :) i to prawda. totalnie nie mam czasu na myslenie o maluchu :)
    szatynkowato, mąż sprawdzał przez ten weekend jak tylko mógł i jak tylko potrafił :P a uciechy mieliśmy, że hoho :)

    xnw4ugpjxa3k91nv.png
    05.03.2018: 202,4;
    07.03.2018: 455;
    13.03.2018: 3300
    <3 20.03.2018
    _____________________________________
    Ig: hazel_eye16
  • welonka Autorytet
    Postów: 3493 1469

    Wysłany: 22 maja 2017, 17:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w parafii zaczęły sie wczoraj misje .

    Mialam spróbować za testować jutro, ale po dzisiejszym spadku temperatury wstrzymam sir do piątku.

    klz9df9h3nsyhcqk.png
  • Sept Autorytet
    Postów: 355 139

    Wysłany: 22 maja 2017, 20:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;) wracam od lekarza, będę miała syna! Lekar mówi ze nie ma wątpliwości. Mój mąż jest bardzo dumny. Antek- bo tak będzie miał na imię jest zdrowy, przeziernosc Ok, serce i inne narządy tez. Jestem szczęśliwa.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 21:32

    AleksandraW, Lilly_Ana, Kara93 lubią tę wiadomość

    34bwhqvkwsh95sch.png
  • welonka Autorytet
    Postów: 3493 1469

    Wysłany: 22 maja 2017, 23:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sept super gratuluje Synka :)

    klz9df9h3nsyhcqk.png
  • AleksandraW Autorytet
    Postów: 551 159

    Wysłany: 23 maja 2017, 01:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sept gratulacje! oby więcej takich bombowych wiadomości :)

    xnw4ugpjxa3k91nv.png
    05.03.2018: 202,4;
    07.03.2018: 455;
    13.03.2018: 3300
    <3 20.03.2018
    _____________________________________
    Ig: hazel_eye16
  • szatynkowato Ekspertka
    Postów: 500 84

    Wysłany: 23 maja 2017, 08:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sept, gratulacje :)

    Dziewczyny, co zrobić z takimi wynikami?
    progesteron 12,78 (1,83-23,9)
    tsh 3,51 (0,27-4,2)
    ft3 5,52 (3,1-6,80)
    ft4 14,81 (12-22)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 07:55

    Starania od 12.2016, 28lat
    Endometrioza DIE, IO, ANA+, zespół antyfosfolipidowy,
  • AleksandraW Autorytet
    Postów: 551 159

    Wysłany: 23 maja 2017, 09:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    szatynkowato mysle ze ogolne wyniki masz ok. ale za wysoko jesli chcesz zajść. mam taką sama sytuację. ja czekam na wizyte u endo.

    xnw4ugpjxa3k91nv.png
    05.03.2018: 202,4;
    07.03.2018: 455;
    13.03.2018: 3300
    <3 20.03.2018
    _____________________________________
    Ig: hazel_eye16
  • Lilly_Ana Autorytet
    Postów: 1103 510

    Wysłany: 23 maja 2017, 16:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    SEPT gratuluję synka! <3

    Szatynkowato hormony tarczycy za duże, musisz skontaktować się z endo.

    Córeczka 16.12.2018 <3

    Starania od listopada 2019.


    Starania od maja 2014.
    Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
    Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017
  • welonka Autorytet
    Postów: 3493 1469

    Wysłany: 23 maja 2017, 18:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj niewytrzymałym 25dc i zrobiłam test jedna wyraźna krechą ,ale czekam spokojnie bo moze byc jeszcze za wcześnie ,owu mialam 14-15dc

    klz9df9h3nsyhcqk.png
  • Lilly_Ana Autorytet
    Postów: 1103 510

    Wysłany: 23 maja 2017, 21:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze wcześnie jak na test sikany ;)

    Córeczka 16.12.2018 <3

    Starania od listopada 2019.


    Starania od maja 2014.
    Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
    Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017
  • Britty Autorytet
    Postów: 1067 479

    Wysłany: 23 maja 2017, 22:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sept gratuluje synka!!! ❤

    Szatynkowato ja tez mam pasek św Dominika, mam nadzieje ze co prędzej nam pomoże!:)

    Aleksandra W tyle ziomek i leków nie ma opcji musi by lepiej!

    Dzisiaj za mną jakoes licho chodzilo najpierw psulo mi sie auto jakjechalam na uczelnie potem pod samym domem o malo, co nie zderzyłam sie czolowo z innym autem jak wyprzedzałam tira, wyskoczył mi z zakrętu jak szalony. Az do teraz mam nogi jak z waty. Najgorzej ze mężuś za granica. Albo to dobrze bo pewnie bym dostała kazanie :)

    02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 24 maja 2017, 12:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sept gratuluję synusia <3

    Welonka za szybko na test nie stresuj się :D

    Ja nie wiem o co chodzi, wczoraj/dzisiaj powinnam dostac @ po luteinie, a się nie zapowiada. Robiłam test negatywny, więc mam nadzieje, że nic się nie poprzestawiało.

    szatynkowo tsh zdecydowanie za duże, norma dla młodych kobiet w okresie rozrodczym i tu nie ważne czy starających się o dziecko czy nie jest poniżej 2 w okolicy 1 najlepiej.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 12:32

  • Britty Autorytet
    Postów: 1067 479

    Wysłany: 24 maja 2017, 14:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PatSim spokojnie na pewno przyjdzie. Ja też nie zawsze czuje @ a jednak przychodzi. Jesli cie to jednak bardzo niepokoi to moze zadzwon do swojej gin i zapytaj?

    PatSim lubi tę wiadomość

    02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
  • Sept Autorytet
    Postów: 355 139

    Wysłany: 24 maja 2017, 14:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo wam wszystkim dziękuje!

    PatSim głowa do góry to tylko jeden dzień, spokojnie jeszcze @ przyjdzie:)

    PatSim, [email protected] lubią tę wiadomość

    34bwhqvkwsh95sch.png
‹‹ 108 109 110 111 112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego