Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jeszcze nie dostałam @.
Już sama nie wiem co mam robić. Niby po zabiegu od 4 do 6 tygodni i powinien przyjść a u mnie 6 tyg mija jutro dokładnie.Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
nick nieaktualny
-
Witam
PatSim u mnie pojawiała się po 3-4 dniach od odstawienia luteiny a po dwóch latach przyjmowania zaczęła mi skraca cykle już przy 8 tabletce zaczynalam plamić.
Igibiarz miałaś dzisiaj testować, daj znać .
u Mnie to juz raczej pewne, że nie udało się zbyt niska temperatura jak na ten dzień cyklu i dzisiaj już zaczęła spadać, w nowym cyklu wprowadzę ziółka.Dzisiaj dowiedziałam się że bratowa 5 czerwca ma cesarkę ucieszyłam się bo czekam na małego ,ale mimo tego zakręciła się łezka w oku bo u nas znowu raczej nic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś po 14 powinny być. To jest właśnie ten moment, ktorego tak nienawidzę, byla taka iskierka nadzieji że sie udalo, że z pomoca lekarza sie uda i dalej nic. Muszę porobić badania ktore zlecił mi ginekolog bo siodme rozczarowanie z rzędu boli jeszcze bardziejOlga 28.11.2011r ❤
-
Igibarz wrote:Dziś po 14 powinny być. To jest właśnie ten moment, ktorego tak nienawidzę, byla taka iskierka nadzieji że sie udalo, że z pomoca lekarza sie uda i dalej nic. Muszę porobić badania ktore zlecił mi ginekolog bo siodme rozczarowanie z rzędu boli jeszcze bardziej
-
nick nieaktualny
-
Jak to dobrze, że jest takie forum gdzie człowiek może napisać wszystkie swoje żale i zostanie wysłuchany przez takie dobre duszyczki jak Wy wszystkie. . Przerażający jest niestety fakt, że aż tyle nas jest z tym samym problemem, ale wierze, że w końcu każdej z Nas się uda
PatSim, marciaa lubią tę wiadomość
Olga 28.11.2011r ❤
-
To dokładnie tak jak u mnie, też nikt nie wie o staraniach i gdyby nie to forum to pewnie nabawila bym się jakieś depresji a tak to można podzielić sie swoimi odczuciami tutaj
Dokladnie, ja myślałam, że to bedzie o wiele prostsze, raz dwa i sie uda ale niestety trochę sie rozczarowalam.. Jeszcze bardziej byłam w szoku jak trafilam na to forum i widze tyle osob z tym samym problemem, a myslalam ze tylko ja mam zawsze pod górkę w życiu..Olga 28.11.2011r ❤