Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilly_Ana wrote:Cześć dziewczyny. Przepraszam że mnie tu ostatnio nie ma, nie nadrabiam, nie odpisuje itp
Nasza (Tż) babcia jest w szpitalu od zeszłej soboty. Miała udar, jest w ciężkim stanie. Głównie nie ma z nią kontaktu, ale czasem jest przytomna. Byliśmy u niej w czwartek i dziś też jedziemy. Rodzice są tam praktycznie codziennie... Lekarz kazał czekać na śmierć bo raczej się już nie polepszy... A w czwartek miała urodziny, miała być impreza bo to okrągłe 90 urodziny. A tu takie rzeczy.. W czwartek się rozkleiłam u niej w szpitalu, nie mogę patrzeć jak cierpi.. Już chyba lepiej było gdyby zmarła i się nie męczyła Dziadek bardzo rozpacza, ale nie ma co się dziwić, w kwietniu minęło 63 lata jak są małżeństwem.
Rozumiem Cię doskonale, moja babcia zmarła 5 dni po swoich urodzinach, w Wielki Piątek... Miała raka z przerzutami do płuc, ostatnie dni to była walka o każdy oddech. Nie życzę nikomu takich przeżyć, szczególnie jeśli jeszcze ta osoba umiera Ci na rękach... Z tego doświadczenia mogę Ci doradzić jedną ważną rzecz - wspierajcie się razem. Tylko to dodaje siły, żeby przeżyć ciężkie chwile, wsparcie najbliższych. Rodzina to największa siła...
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda wrote:Rozumiem Cię doskonale, moja babcia zmarła 5 dni po swoich urodzinach, w Wielki Piątek... Miała raka z przerzutami do płuc, ostatnie dni to była walka o każdy oddech. Nie życzę nikomu takich przeżyć, szczególnie jeśli jeszcze ta osoba umiera Ci na rękach... Z tego doświadczenia mogę Ci doradzić jedną ważną rzecz - wspierajcie się razem. Tylko to dodaje siły, żeby przeżyć ciężkie chwile, wsparcie najbliższych. Rodzina to największa siła...
Byliśmy u niej dziś, ale spała. Obudziła się tylko na chwilkę ale O. u niej właśnie była.
Teraz to nie wiem kiedy pojedziemy bo ja cały tydzień pracuje po 11h. Eh
Ale dziewczyny chyba coś się zaczęło dziać z @. Pobolewa mnie brzuchCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
hej Kochane strasznie dawno mnie nie było, ale musiałam ustabilizować swoje małżeństwo poza tym sesja i wiecie jak jest, ostatni semestr więc musiałam pracowac na najwyższych obrotach.
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki, modle się żeby każda z nas dostała od losu to szczęście.
Lilly bardzo mi przykro z powodu babci:( Sama nie mam już babci, ale babcię mojego męża uwielbiam i kocham jak matkę i nie wyobrażam sobie że mogłabym patrzeć na jej cierpienie. Trzymajcie się ciepło.
Nasz Antoś czuje się fantastycznie ma już ok 16cm i waży ok 150g Rozwija się prawidłowo.Lilly_Ana, M@ziii, Aneczka12 lubią tę wiadomość
-
Sept gratuluje maluszka! Jak teraz dogadujecie sie z mężem? Jest lepiej?
Lilly bardzo mi przykro choc babcia ma ogromne szczęście ze moze umrzeć spokojnie w gronie rodzinnym.i cieszę sie ze dostałaś @
Witam marudaruda opowiedz cod o sobie:) ja w z wielkopolski ale daleko do Poznania, bardziej okolice Piły.
U mnie chyba cykl bezowulacyjny jak sie obronie to jadę do lekarza na badania. Juz sie raczej nie zdaje na natureLilly_Ana lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Sept gratuluje maluszka! Jak teraz dogadujecie sie z mężem? Jest lepiej?
Lilly bardzo mi przykro choc babcia ma ogromne szczęście ze moze umrzeć spokojnie w gronie rodzinnym.i cieszę sie ze dostałaś @
Witam marudaruda opowiedz cod o sobie:) ja w z wielkopolski ale daleko do Poznania, bardziej okolice Piły.
U mnie chyba cykl bezowulacyjny jak sie obronie to jadę do lekarza na badania. Juz sie raczej nie zdaje na nature
Tak zdecydownie, porozmawialiśmy z mężem jest dobrze, znów tak dobrze jak wcześniej. -
cześć kobietki, witam nową koleżanke, ja przez 2 miechy jeszcze nawet nie mam co myslec o maleństwie. tabletki i krwawnik. moja mantra bylismy na roczku u takiego fajnego bąbla co mi piątki przybijał uroczy maluch tez chce mieć takiego
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Ja ostatnio zamówiłam sobie łańcuszek z grawerem. Taki a'la aniołek, na pamiątkę po dzieciątku. I jakoś mi lepiej jak mam go wciąż na sobiePatSim lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
hej
Lily przykro mi z powodu babci;( ja znałam tylko swoja jedną babcie niestety dość krótko.
Aleksandra ale po tych dwóch miesiącach zaskoczysz w pierwszym cyklu
Sept niech Antek rośnie
a u mnie kolejny cykl raczej nieudany , temperatura niska jak nigdy . -
Sept cieszę sie bardzo!
Lilly zazrdo straszne! Ja tez planuje gdzis sie udać w 1 rocznicę slubu myślałam o wyspach kanaryjskich albo o mazurach
Welonka u mnie tez slabo.. Owulacja noe przyszla nie mam pojęcia czy czekać aż przyjdzie czy juz dać sobie spokój z mierzeniem tej temp. Moze jeszcze u ciebie odbije do góry? Czasem mimo niskie temp dochodzi do ciąży .
U mnie ostro z nauka za 1,5 tyg bronie magistra.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty za 2opakowanie anty. no teraz prawie za półtorej :)atakuje od sierpnia, a raczej to mąż bedzie atakował mnie
Sept gratulacje
Welonka, mam nadzieje ze bedzie jak mówisz zwłaszcza ze zaczne intensywnie z ovarinem.
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Ja wyczytalam teraz ze koenzym q10 ma duży wpływ na dojrzałość i "zdrowe" komórki jajowe oraz na ruchliwość plemników chce to wypróbować skoro inozotyl na mnie nie działa. Dam znac co i jak02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Sept cieszę sie bardzo!
Lilly zazrdo straszne! Ja tez planuje gdzis sie udać w 1 rocznicę slubu myślałam o wyspach kanaryjskich albo o mazurach
Welonka u mnie tez slabo.. Owulacja noe przyszla nie mam pojęcia czy czekać aż przyjdzie czy juz dać sobie spokój z mierzeniem tej temp. Moze jeszcze u ciebie odbije do góry? Czasem mimo niskie temp dochodzi do ciąży .
U mnie ostro z nauka za 1,5 tyg bronie magistra. -
welonka wrote:hej
Lily przykro mi z powodu babci;( ja znałam tylko swoja jedną babcie niestety dość krótko.Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017