Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak byście razem wyjechali ? Wiem ze tu ma prace ,ale za granica na pewno znajdziecie cos oboje a zmiana otoczenia tez wam dobrze zrobi. Ciężko cos doradzić musicie porozmawiać razem i wybrac wspólnie to co dla was bedzie najlepsze .
Zapowiadało sie ładnie a wyszlo jak zawsze albo jeszcze gorzej.
Mam takie pytanie dzisiaj miałam zacząć brać duphaston,a chciałabym opóźnić @o dwa dni ze względu na to ze mój gin ma dyżur zazwyczaj w czwartek a wolałabym zeby on byl przy zabiegu ,tylko to biedzie 9dc i nie wiem czy ro nie za późno. I druga spraws czy ta torbiel krwiotoczna nie urośnie przez te dwa dni . -
Welonka przykro mi eh te ostatnie cykle cos sie kazdej pochrzanily. Wg mnie te dwa dni nie zrobią różnicy. Jest szansa,ze torbiel wchlonie sie samoistnie?
M@ziii prosze cie tylko noe daj sie podporządkować bo jak teraz nie wypracujes swojej pozycji to nigdy nie będziesz miała swojego zdania. Znajdź prace i bd miała na swoje wydatki,za dużo nie musisz mówić na co wydajesz dobrze byc oszczędnym ale nie do przesady. Przemysl ten wyjazd do siostry choćby na tydzień, dwa, tęsknota naprawdę zbliża. A jak maz/narzeczony sie czepia ze pomagasz rodzinie to powiedz ze pomagasz bo nigdy nie wiesz czy sama kiedys ne bedziesz potrzebowala pomocy. Tule i wierz, ze sie dogadacie i wszystko będzie pięknieszatynkowato lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
welonka wrote:Tak gin powiedzial ze wchłonie sie po dupahstonie i ta torbiel i nie pęknięty pęcherzyk.
To najważniejsze. A jak teraz z leczeniem? Gin sugeruje laparo czy czekasz do konca cyklu? Trzymam kciuki aby sie wszystko udalo.
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Welonka to dobrze że sam się wchłonie.
Jutro idę do pracy, zobaczymy czy coś się zmieni jak będę pracować Byłam u gina i pęcherzyk od poniedziałku urósł tylko 1mm. Na lewym jajniku 15mm na prawym 10mm, endo 4,2mm, 10dc. Kazał współżyć jutro, pojutrze i w niedziele a za tydzień w środę mam przyjść sprawdzić czy pękł. -
M@ziii wiem z doświadczenia ze jak sie duzo siedzi w domu to sie za dużo myśli i wtedy często jakies sprzeczki wychodzą niepotrzebnie.
Dziewczyny jakich badan mogę się spodziewać na wizycie? I ile to mniej więcej kosztuje? Chodzi mi o hormony itp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 08:49
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
M@xii piękne imię
Britty - pisałam ze hormony to na pewno tsh i te do niego ft3 i chyba ft4. Fsh, lh, progesteron, prolaktyna, testosteron, estradiol. Ale nie wiem co Ci zaleci, ja w klinice miałam dużo więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 12:43
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
A ile kosztowały takie badania tak mniej więcej? Zobaczymy co tam mi każe zrobić. Mam nadzieje ze wszystko wyjdzie ok. Wydaje mi sie ze raczej jestem zdrowa i nic mi nie dolega ale wiadomo jak to jest nie zawsze wszystko się od razu "ujawnia"02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka