Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilly_Ana wrote:Miałaś chwilowy ból czy jakoś dłuższy?
Mam nadzieje że łobuz pękł i jajo się spotkało z plemniczkiemLilly_Ana lubi tę wiadomość
-
Witam po weekendzie
Sept przykro mi następny cykl będzie owocny :*
Patsim może za wcześnie jeszcze:)
Invis cicho gratuluje i trzymam kciuki co do tabletek to też uważam ze powinnaś przyjmować dalej duphaston nie zaszkodzi
Dzisiaj dotarł do mnie termometr i czekam jna @ na dniach ma się pojawić i zaczynamy 1 cykl:)Wizytę mam na 7 marca:)
Mam takie pytanie warto robić w tym cyklu badania hormonalne (fsh,lh)gdzie @ jest jeszcze z odstawienia tabletek antykoncepcyjnych czy lepiej w następnym cyklu ??
jeden cel prawie już osiągnęłam, prawie 3 kilko przybyło jeszcze dwa i będę zadowolona, mam nadzieje że po odstawieniu tabletek waga nie spadnie -
Kochane powiedzcie mi czy moje objawy mogą być objawami implantacji a więc dziś jest 6 dpo i boli mnie podbrzusze tak jakby na @ z tym że trochę bardziej z lewej strony. Ten ból jest silniejszy przy nachyleniu, albo jak napinam mięśnie, jak robię siusiu. Zauważyłam też znacznie więcej śluzu lepkiego. Piersi też są takie pełniejsze i bolesne przy dotyku. Ale temperatura jakaś taka niska...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 12:17
-
nick nieaktualnyJakiś konkretny termometr? Bo też planuję zakupić w tym cyklu i się zastanawiam jaki byłby najlepszy. Szwagierka ma taki laserowy i się zastanawiam czy taki coś mi pokaże.
welonka wrote:Witam po weekendzie
Sept przykro mi następny cykl będzie owocny :*
Patsim może za wcześnie jeszcze:)
Invis cicho gratuluje i trzymam kciuki co do tabletek to też uważam ze powinnaś przyjmować dalej duphaston nie zaszkodzi
Dzisiaj dotarł do mnie termometr i czekam jna @ na dniach ma się pojawić i zaczynamy 1 cykl:)Wizytę mam na 7 marca:)
Mam takie pytanie warto robić w tym cyklu badania hormonalne (fsh,lh)gdzie @ jest jeszcze z odstawienia tabletek antykoncepcyjnych czy lepiej w następnym cyklu ??
jeden cel prawie już osiągnęłam, prawie 3 kilko przybyło jeszcze dwa i będę zadowolona, mam nadzieje że po odstawieniu tabletek waga nie spadnie -
PatSim wrote:Jakiś konkretny termometr? Bo też planuję zakupić w tym cyklu i się zastanawiam jaki byłby najlepszy. Szwagierka ma taki laserowy i się zastanawiam czy taki coś mi pokaże.
zwykły elektryczny firmy microlife zobaczymy jak będzie sprawdzał się, minusa już ma za to że nie zapamiętuje ostatniego pomiaru . -
welonka wrote:zwykły elektryczny firmy microlife zobaczymy jak będzie sprawdzał się, minusa już ma za to że nie zapamiętuje ostatniego pomiaru .
-
M@ziii wrote:Kochane powiedzcie mi czy moje objawy mogą być objawami implantacji a więc dziś jest 6 dpo i boli mnie podbrzusze tak jakby na @ z tym że trochę bardziej z lewej strony. Ten ból jest silniejszy przy nachyleniu, albo jak napinam mięśnie, jak robię siusiu. Zauważyłam też znacznie więcej śluzu lepkiego. Piersi też są takie pełniejsze i bolesne przy dotyku. Ale temperatura jakaś taka niska...
temperatura jest normalna
a reszta może być objawem a nie musi -
Witam impreza się udała dziękuje dziewczyny
Sept przykro mi.. trzymam kciuki, aby w następnym cyklu się udało
Ja jutro jadę do salonu sukien ślubnych mierzyć i szukać swojego ideału
trzymać kciuki, żebym coś znalazła dla siebie, bo nie lubię jeździć po sklepach i przymierzać chyba, że takich mi się spodoba
no i dziś zamówiłam sobie 2 pary butów przygotowania idą coraz sprawniejAJA_S lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula. wrote:Witam impreza się udała dziękuje dziewczyny
Sept przykro mi.. trzymam kciuki, aby w następnym cyklu się udało
Ja jutro jadę do salonu sukien ślubnych mierzyć i szukać swojego ideału
trzymać kciuki, żebym coś znalazła dla siebie, bo nie lubię jeździć po sklepach i przymierzać chyba, że takich mi się spodoba
no i dziś zamówiłam sobie 2 pary butów przygotowania idą coraz sprawniejPaula. lubi tę wiadomość
-
Paula. wrote:Ja jutro jadę do salonu sukien ślubnych mierzyć i szukać swojego ideału
no i dziś zamówiłam sobie 2 pary butów przygotowania idą coraz sprawniej
Ja podpisałam umowę na moją wymarzoną suknię 10.02 ale jak pierwszy raz poszłam na suknie to byłam załamana, bo nic mi się nie podobało przez przypadek znalazłam mój ideał na fb jednego z salonów, zadzwoniłam i okazało się, że jest w drodze, jak szukałam to nie było jej jeszcze w salonie
Paula. lubi tę wiadomość
♥ 28.10.2017 ♥
-
szatynkowato wrote:Odstawiła tabletki i myślała, że przez to @ się spóźnia. Jest dość otyła, więc jakoś tych +kg nie było widać... Jednak moja koleżanka już podejrzewała, ale głupio było jej się zapytać.
Do tego czuła właśnie pulsacje w brzuchu i z tego powodu jej mama wygoniła ją do lekarza i okazało się, że ciąża...Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Invis wrote:Lilly_Ana ja przy pęknięciu pęcherzyka odczuwalam silny ból ogolnie macicy i jajników... nastepnego dnia potwierdzone pęknięcie na usg. Ale nie wiem czy tak jest zawsze w sumie teraz po raz pierwszy byłam świadoma swojej owulacji :p
Wiecie co dziewczyny, byłam w lab ale jednak jutro jadę na czczo na betę i do tego progesteron. Zastanawiam sie tylko czy mam kontynuowac branie Duphastonu? Sama nie wiem co radzicie?
Ja bym chyba dalej brała, albo zadzwoniła do gina i zapytałaCóreczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
welonka wrote:zwykły elektryczny firmy microlife zobaczymy jak będzie sprawdzał się, minusa już ma za to że nie zapamiętuje ostatniego pomiaru .Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
PatSim wrote:Jakiś konkretny termometr? Bo też planuję zakupić w tym cyklu i się zastanawiam jaki byłby najlepszy. Szwagierka ma taki laserowy i się zastanawiam czy taki coś mi pokaże.Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
M@ziii wrote:Paula a jaki ten Twój ideał sukni? Masz już jakąś wizję jakbyś chciała wyglądać w tym wyjątkowym dniu
AJA_S lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula. wrote:Góra koronkowa jakis delikatny dekolt plecy moglyby byc troche odkryte i dol prosty bez zadnych udziwnien zwykla prosta
Paula. lubi tę wiadomość
-
Paula. wrote:Góra koronkowa jakis delikatny dekolt plecy moglyby byc troche odkryte i dol prosty bez zadnych udziwnien zwykla prosta
Witaj, w klubie! Moja jest dokładnie taka i taką chciałam! Ma tylko rozcięciePaula. lubi tę wiadomość
♥ 28.10.2017 ♥