Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula. wrote:Góra koronkowa jakis delikatny dekolt plecy moglyby byc troche odkryte i dol prosty bez zadnych udziwnien zwykla prosta
Paula. lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Kochanie to tak jak ja plus chabrowe buty mój B będzie miał chabrowy garnitur :*
welonka lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Hej dziewczynki! Byłam dzisiaj z samego rana na beta HCG i progesteronie. Wynik dopiero jutro poznym popołudniem niestety
Robiłam test jeszcze wczoraj po południu i dziś rano. Druga kreska nadal słaba ale zdecydowanie bardziej widoczna. Dodzwonilam się do swojego ginekologa, jeśli beta wyjdzie dodatnia, mam zjawić sie u niego w poniedziałek na wizytę. No i mam brać Duphaston 3x1.
Ahhh dziewczyny dajcie znać jak u Was po becie.Sept, welonka lubią tę wiadomość
-
Czekamy na wszystkie wyniki bety, mam nadzieje że będą wysokie
INVIS jestem pewna że to ciąża ale jeszcze nie gratuluję :*
A mi ovufriend wyznaczył owulkę, dokładnie wtedy kiedy wg ginki powinna być, czyli w sobotę. Ale temperatura taka niska jakaś
Sept lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Hej:* Trzymam za Was dziewczyny kciuki najmocniej na świecie!! Przydałyby się nam jakieś przeszłe mamusie Ja od wczoraj z moją wyczekiwaną @. Pierwszy raz od kiedy zaczęłam dojrzewać pierwszego dnia okresu przespałam całą noc:)
Zaczynam kolejny cykl i mam nadzieję, że szybko Was dogonię.PatSim, welonka, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzekam na wyniki również dziewczyny u mnie dzisiaj negatyw, jutro dzień planowanej @ więc nowy cykl za rogiem.
Ja miałam taka sukienkę https://d1vtt0qc4mdzli.cloudfront.net/product_image/large/126602/5276.jpg
Znalezioną w internecie, później zlokalizowałam ją w jednym salonie i umówiłam się na wizyty do kilku, w tym ten z tą był ostatni. Przymierzyłam ze 100 sukienek, ale tylko tej nie chciałam zdjąć.
Srebrne buty http://www.imgrum.net/media/902702876325620183_599396833
I ta biżuteria https://novia-blanca.pl/userdata/gfx/ae1c60ca9006bf59d68c6dae4c5dd7b6.jpg
Sept, AJA_S, Kara93, welonka lubią tę wiadomość
-
hej;)
Trzymam kciuki za pozytywne wyniki
Piękne macie sukienki:)sama już bym chciała swoją wybierać
zrobiłam zapas przeciwbólowych i czekam na@ mam nadzieje że szybko przyjdzie i szybko pójdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 12:54
-
welonka wrote:hej;)
Trzymam kciuki za pozytywne wyniki
Piękne macie sukienki:)sama już bym chciała swoją wybierać
zrobiłam zapas przeciwbólowych i czekam na@ mam nadzieje że szybko przyjdzie i szybko pójdzie
A tak z ciekawości, jakie zażywasz środki przeciwbólowe?
Pytam, bo robię zawsze wywiad kto co stosuje, jako że moje @ były bardzo bolesne (odpukać żeby przez najbliższe 9 miesięcy wszystko było ok ). Osobiście na razie najlepsze doświadczenie mam z solpadeiną, bez recepty, do rozpuszczania, działa do 15 minut. Jedyne co mi pomaga, czasem potrafiłam wziąć 4 nospy i guzik to dałoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 13:00
♥ 28.10.2017 ♥
-
Kara93 wrote:A tak z ciekawości, jakie zażywasz środki przeciwbólowe?
Pytam, bo robię zawsze wywiad kto co stosuje, jako że moje @ były bardzo bolesne (odpukać żeby przez najbliższe 9 miesięcy wszystko było ok ). Osobiście na razie najlepsze doświadczenie mam z solpadeiną, bez recepty, do rozpuszczania, działa do 15 minut. Jedyne co mi pomaga, czasem potrafiłam wziąć 4 nospy i guzik to dało
Mi tylko w pierwsze dwa dni pomaga nimesil , ale ostatnia miesiączka to był koszmar dopiero przeszło po nimesilu i dwóch ibupromach
ale szukam cos innego zamiast nimesilu bo podobno bardzo jest szkodliwy ostatnio już w aptece dostałam zamiennik ale tak samo działaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 13:06
Sept lubi tę wiadomość
-
Spróbuj solpadeinę, nawet dwie tabletki możesz wziąć, ale zazwyczaj przechodzi po jednej. Koleżanka co mi to poleciła bierze to na migreny. Jak dostałam od niej to pierwszy raz to tak do tej pory z tego nie zrezygnowałam teraz wyszły większe opakowania, 24 tabletki po 23 (czy jakoś tak) zł♥ 28.10.2017 ♥
-
welonka wrote:Mi tylko w pierwsze dwa dni pomaga nimesil , ale ostatnia miesiączka to był koszmar dopiero przeszło po nimesilu i dwóch ibupromach
ale szukam cos innego zamiast nimesilu bo podobno bardzo jest szkodliwy ostatnio już w aptece dostałam zamiennik ale tak samo działa
Nimesil mój nr jeden:) Absolutnie najlepszy lek przeciwbólowy. Solpadeine na mnie nie działa lepiej niż zwykły apap:(szatynkowato lubi tę wiadomość
-
Lilly_Ana wrote:Czekamy na wszystkie wyniki bety, mam nadzieje że będą wysokie
INVIS jestem pewna że to ciąża ale jeszcze nie gratuluję :*
A mi ovufriend wyznaczył owulkę, dokładnie wtedy kiedy wg ginki powinna być, czyli w sobotę. Ale temperatura taka niska jakaś
No mam nadzieję, że to ciąża, ale jeszcze większą na to, że w tej ciąży wszystko będzie dobrze... po ostatnich dwóch stratach różne myśli latają po głowie. Mam teraz tydzień urlopu, postanowiłam że jeśli beta potwierdzi ciążę, póki co zostanę na L4. Trudno. Mam niezbyt lekką, fizyczną pracę (w Niemczech, mieszkamy przy granicy)... w poprzednich ciążach jak chodziłam do ginekologów w Niemczech to jak tylko dowiadywały się gdzie pracuję od razu taki niemiecki "zakaz pracy" dostawałam, coś jak L4, też 100% płatne... trochę strach, ale chyba większe ryzyko pracować w ciąży w tej pracy...
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! Dla tych które zaczynają nowy cykl, oby był owocny :*Lilly_Ana lubi tę wiadomość
-
Sept wrote:Nimesil mój nr jeden:) Absolutnie najlepszy lek przeciwbólowy. Solpadeine na mnie nie działa lepiej niż zwykły apap:(
Niestety mam tak samo. Tylko mój nazywa się Minesulin, ale składniki te same.Starania od 2016. Endometrioza IVst., niedoczynność tarczycy, IO, APS.
2017 operacja pochwowo-laparoskopowa
2018 laparoskopia
2021 start Angelius Provita
2021 histerolaparoskopia - odcięcie jajowodów
26.07.21 IVF/8komórek/5dojrzałych/3zaplodnione-> 5A z 2doby, 4BB z 6 doby
Transfer 15.10.21 dwudniowiec 5A
Transfer 23.02.22 4BB
03.,07.,10.2023 histeroskopia