Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie zbyt szybko. Nawet wczoraj z lekarzem tak sobie gadaliśmy, że musimy się spotkać jeszcze przy czwartym 😁 Coś czuję, że jak wróci mi @,to znowu zacznę myśleć o tych testach owu, obserwacjach itp. Tylko czy któraś z was jeszcze tu będzie się starała?
-
Ja powoli myślę już o pakowaniu walizki. Jeszcze miesiąc i nabędę uprawnienia do karty dużej rodziny 😁
Eve lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 😗
W czwartek wróciłam do domu ze szpitala
Ciąża była w jajowodzie.
Usunęli mi jajowód.
Jest mi strasznie przykro i żal że tak się stało. -
Eve, piękna panna! I ten uśmieszek i języczk 😊
Eve, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
melisa wrote:Haha no szybko mija ciąża, a potem teskni się za brzuszkiem.
Ja nie mówię nie, ani tak bo znając moje różne pomysły to wolę się nie deklarować, ale może na 40tke dla odmłodzenia 🤣 -
edka85 wrote:To może i ja na 40 polecę jeszcze z piątym Ale serio... Ostatnio w sklepie patrzyłam na opakowanie testów owu i jakbym była po porodzie, to chyba już bym je kupiła... A pamiętasz jak sobie ślepo sikałysmy na te testy mimo że żadnej z nas jeszcze nie wróciła @ po porodzie? Coś w tym jest. Jak uzależnienie.
-
melisa wrote:No pamiętam pamiętam to Ty jak urodzisz bierz się za 4. A potem razem wrócimy do starań o piąte :p hehe
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny 🥰 Straszna cisza tu nastała.. Jak się czujecie, co u Was, jak maleństwa? 😊
Edka jak się czujesz? Po stopce widzę, że nadal w dwupaku 🤰🏻
-
Muszę się Wam pochwalić 🤭 Dostałam najpiękniejszy prezent🎁🎂 urodzinowy, który rozpakuje pod choinką 🎄🎅🏼 Miało nie być bobasa z grudnia i jednak będzie. Los zdecydował za mnie 😅
https://imgbb.com/tYGwQ3RWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2022, 09:41
Niebieska Gwiazda, edka85, melisa lubią tę wiadomość