Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też miałam cukrzycę ciążowa stwierdzoną bo wyszło mi 92 na czczo ale potem cukry super w normie a jakaś uwaga na dietę spowodowała że w ciąży przytyłam 3 kg więc myślę że na złe mi to nie wyszło.
melisa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
U mnie wybiła dziś trójka na liczniku ciąży. Teraz już z górki.
Eve, futuremama, melisa lubią tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Cześć pamiętacie mnie jeszcze 😗☺
Trochę mnie tu nie było.
Dużo się wydarzyło ale na plus
W pracy poszłam na chorobowe bo już psychicznie nie dawałam rady
Z leczenia już zrezygnowałam bo ten lekarz do którego jeździłam był beznadziejny
I postanowiłam odpocząć od wszystkiego do dzisiaj...
Dziś mam 33 dc i zrobiłam test i wyszła blada kreska to poleciałam na betę i mam wynik 20 co niby świadczy o ciąży ale lekarz mówił że to za wcześnie żeby się cieszy i za tydzień dopiero kazal powtórzyć więc czekamy 😒
A co u was słychać jak tam wasze dzieciaczki i ciążowe brzuszki?Eve lubi tę wiadomość
-
Pewnie, że pamiętam. Co to za lekarz, że nie dowierza becie na poziomie 20. Posikaj na testy przez kilka dni, to zobaczysz jak ciemnieją. Najważniejsze, że się w końcu udało. I bardzo dobrze, bo trochę nam się brzuchów zwolniło ostatnio4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Czyli myślisz że mogę się cieszyć 🙂
Bo jakoś ciężko w to uwierzyć
9 cykli stymulowanych zero efektów gdzie owulacje były potwierdzone przez monitoring
Teraz gdy już się pogodzilam i uwolniłam głowę to się udało bez leków bez lekarzy bez zastrzyków
-
3 ciążą wrote:Czyli myślisz że mogę się cieszyć 🙂
Bo jakoś ciężko w to uwierzyć
9 cykli stymulowanych zero efektów gdzie owulacje były potwierdzone przez monitoring
Teraz gdy już się pogodzilam i uwolniłam głowę to się udało bez leków bez lekarzy bez zastrzyków4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
Ja też pamiętam. Cieszyć się trzeba Trzecia ciąża i czekac na pozytywne rozwinięcie. Super,gratuluję Ci nieśmiało.
U nas Klara cudowna, ma już 5 tygodni, jest urocza. Chłopaki po zdalnych mają ferie więc ciągle się coś dzieje.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
O jak wspaniale ✨😍jak ten czas leci 9 miesięcy tak szybko zleciało.
Nie nastawiam się za bardzo boję się rozczarowania chce wierzyć że jest wszytko dobrze ale już tyle historii przeczytałam o biochemicznej ciąży 🤨 -
Będę powtarzać dopiero we worek. Bo wyjeżdżamy na wekend.
Kupiłam test ciążowy i jutro rano zrobię. Zobaczymy jakie kreski będą mocnefuturemama, Eve, edka85 lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam test ciążowy 😔 i jest druga bardzo jasna kreska a chyba juz powinna być ciemna skoro beta wyszła w poniedziałek 20 . Co o tym myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2022, 08:10
-
3 ciąża ciężko powiedzieć bo to zależy jak test się wyprawia, poza tym betę badasz z krwi a test robisz z moczu gdzie stężenie bety jest mniejsze... jeśli masz poprzedni test I jest taki sam a kreska jest ciemniejsza no to super:) mi już cierpliwości brakowało na patrzenie czy ciemnieje czy nie także betę po dwóch dniach sprawdzałam i tyle, bo wydawało mi się że znów słabo ciemnieją a jednak przyrost był ok.
Jak będziesz miała możliwość to sprawdź w przyszłym tyg a teraz już nic się nie stresuj, odpoczywajcie w weekend😁
Moja pierwsza beta teraz to chyba jakieś 35 było a teraz leży i ze mną gada🤣 -
futuremama wrote:3 ciąża ciężko powiedzieć bo to zależy jak test się wyprawia, poza tym betę badasz z krwi a test robisz z moczu gdzie stężenie bety jest mniejsze... jeśli masz poprzedni test I jest taki sam a kreska jest ciemniejsza no to super:) mi już cierpliwości brakowało na patrzenie czy ciemnieje czy nie także betę po dwóch dniach sprawdzałam i tyle, bo wydawało mi się że znów słabo ciemnieją a jednak przyrost był ok.
Jak będziesz miała możliwość to sprawdź w przyszłym tyg a teraz już nic się nie stresuj, odpoczywajcie w weekend😁
Moja pierwsza beta teraz to chyba jakieś 35 było a teraz leży i ze mną gada🤣
Dziękuję za słowa wsparcia. W takich momentach człowiek zachowuje się jak niespełna rozumu 🙃 po 14 będą wyniki bety.
Nie mogłam wyjechać na super weekend z bitwą w głowie czy jest ciąża czy nie.
A i zrobiłam przed chwilą test tej samej firmy co za pierwszym razem i jest piękna druga kreska.futuremama, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
3ciaza, ten pierwszy test to znam, słabo wybarwia. Ładna kreskę pokazał mi dopiero przy becie 300. Czekamy na wyniki.4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
3ciaza na facelle kreska nie pozostawia wątpliwości. Trzymam bardzo mocno kciuki za wyniki i naprawdę się cieszę
długo ten groszek się namyślał ale super że w końcu się pojawił teraz niech ładnie rośnie❤
-
Hej
witam się nieśmiało ,bo z mężem oszaleliśmy i staramy się o 4 szczęście . W tym mamy anioła 🤍 w domu mamy 7 letniego syna , 5 letnią córkę i 2 letnia też córka
melisa, edka85, Niebieska Gwiazda, Eve, 2+3, Milixx, Kasik85, Mama.mania lubią tę wiadomość