Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też miałam cukrzycę ciążowa stwierdzoną bo wyszło mi 92 na czczo ale potem cukry super w normie a jakaś uwaga na dietę spowodowała że w ciąży przytyłam 3 kg więc myślę że na złe mi to nie wyszło.
melisa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
U mnie wybiła dziś trójka na liczniku ciąży. Teraz już z górki.
Eve, futuremama, melisa lubią tę wiadomość
-
Cześć pamiętacie mnie jeszcze 😗☺
Trochę mnie tu nie było.
Dużo się wydarzyło ale na plus
W pracy poszłam na chorobowe bo już psychicznie nie dawałam rady
Z leczenia już zrezygnowałam bo ten lekarz do którego jeździłam był beznadziejny
I postanowiłam odpocząć od wszystkiego do dzisiaj...
Dziś mam 33 dc i zrobiłam test i wyszła blada kreska to poleciałam na betę i mam wynik 20 co niby świadczy o ciąży ale lekarz mówił że to za wcześnie żeby się cieszy i za tydzień dopiero kazal powtórzyć więc czekamy 😒
A co u was słychać jak tam wasze dzieciaczki i ciążowe brzuszki?Eve lubi tę wiadomość
-
Pewnie, że pamiętam. Co to za lekarz, że nie dowierza becie na poziomie 20. Posikaj na testy przez kilka dni, to zobaczysz jak ciemnieją. Najważniejsze, że się w końcu udało. I bardzo dobrze, bo trochę nam się brzuchów zwolniło ostatnio
-
Czyli myślisz że mogę się cieszyć 🙂
Bo jakoś ciężko w to uwierzyć
9 cykli stymulowanych zero efektów gdzie owulacje były potwierdzone przez monitoring
Teraz gdy już się pogodzilam i uwolniłam głowę to się udało bez leków bez lekarzy bez zastrzyków
-
3 ciążą wrote:Czyli myślisz że mogę się cieszyć 🙂
Bo jakoś ciężko w to uwierzyć
9 cykli stymulowanych zero efektów gdzie owulacje były potwierdzone przez monitoring
Teraz gdy już się pogodzilam i uwolniłam głowę to się udało bez leków bez lekarzy bez zastrzyków -
Ja też pamiętam. Cieszyć się trzeba Trzecia ciąża i czekac na pozytywne rozwinięcie. Super,gratuluję Ci nieśmiało.
U nas Klara cudowna, ma już 5 tygodni, jest urocza. Chłopaki po zdalnych mają ferie więc ciągle się coś dzieje.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
O jak wspaniale ✨😍jak ten czas leci 9 miesięcy tak szybko zleciało.
Nie nastawiam się za bardzo boję się rozczarowania chce wierzyć że jest wszytko dobrze ale już tyle historii przeczytałam o biochemicznej ciąży 🤨 -
Będę powtarzać dopiero we worek. Bo wyjeżdżamy na wekend.
Kupiłam test ciążowy i jutro rano zrobię. Zobaczymy jakie kreski będą mocnefuturemama, Eve, edka85 lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam test ciążowy 😔 i jest druga bardzo jasna kreska a chyba juz powinna być ciemna skoro beta wyszła w poniedziałek 20 . Co o tym myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2022, 08:10
-
3 ciąża ciężko powiedzieć bo to zależy jak test się wyprawia, poza tym betę badasz z krwi a test robisz z moczu gdzie stężenie bety jest mniejsze... jeśli masz poprzedni test I jest taki sam a kreska jest ciemniejsza no to super:) mi już cierpliwości brakowało na patrzenie czy ciemnieje czy nie także betę po dwóch dniach sprawdzałam i tyle, bo wydawało mi się że znów słabo ciemnieją a jednak przyrost był ok.
Jak będziesz miała możliwość to sprawdź w przyszłym tyg a teraz już nic się nie stresuj, odpoczywajcie w weekend😁
Moja pierwsza beta teraz to chyba jakieś 35 było a teraz leży i ze mną gada🤣 -
futuremama wrote:3 ciąża ciężko powiedzieć bo to zależy jak test się wyprawia, poza tym betę badasz z krwi a test robisz z moczu gdzie stężenie bety jest mniejsze... jeśli masz poprzedni test I jest taki sam a kreska jest ciemniejsza no to super:) mi już cierpliwości brakowało na patrzenie czy ciemnieje czy nie także betę po dwóch dniach sprawdzałam i tyle, bo wydawało mi się że znów słabo ciemnieją a jednak przyrost był ok.
Jak będziesz miała możliwość to sprawdź w przyszłym tyg a teraz już nic się nie stresuj, odpoczywajcie w weekend😁
Moja pierwsza beta teraz to chyba jakieś 35 było a teraz leży i ze mną gada🤣
Dziękuję za słowa wsparcia. W takich momentach człowiek zachowuje się jak niespełna rozumu 🙃 po 14 będą wyniki bety.
Nie mogłam wyjechać na super weekend z bitwą w głowie czy jest ciąża czy nie.
A i zrobiłam przed chwilą test tej samej firmy co za pierwszym razem i jest piękna druga kreska.futuremama, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
3ciaza, ten pierwszy test to znam, słabo wybarwia. Ładna kreskę pokazał mi dopiero przy becie 300. Czekamy na wyniki.
-
3ciaza na facelle kreska nie pozostawia wątpliwości. Trzymam bardzo mocno kciuki za wyniki i naprawdę się cieszę długo ten groszek się namyślał ale super że w końcu się pojawił teraz niech ładnie rośnie❤
-
Hej witam się nieśmiało ,bo z mężem oszaleliśmy i staramy się o 4 szczęście . W tym mamy anioła 🤍 w domu mamy 7 letniego syna , 5 letnią córkę i 2 letnia też córka
melisa, edka85, Niebieska Gwiazda, Eve, 2+3, Milixx, Kasik85, Mama.mania lubią tę wiadomość