Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
O 10.00 dostałam pierwszy Skórcz,ale tak mocny i zaraz za nim kolejny party,przy trzecim odeszły mi wody, ledwo zdążyliśmy do szpitala. Klara urodziła się o 10.38 dostała 10 pkt,waży 3150 g i mierzy 55 cm. Jest idealna❤️👣
Kasik85, melisa, futuremama, edka85, Milixx, Annamaria lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve wrote:O 10.00 dostałam pierwszy Skórcz,ale tak mocny i zaraz za nim kolejny party,przy trzecim odeszły mi wody, ledwo zdążyliśmy do szpitala. Klara urodziła się o 10.38 dostała 10 pkt,waży 3150 g i mierzy 55 cm. Jest idealna❤️👣
Ale super😆Gratuluję.Fantastyczna wiadomość.Chce brzuszek😆testuje dopiero za dwa tygodnie.Eve lubi tę wiadomość
-
Eve wrote:O 10.00 dostałam pierwszy Skórcz,ale tak mocny i zaraz za nim kolejny party,przy trzecim odeszły mi wody, ledwo zdążyliśmy do szpitala. Klara urodziła się o 10.38 dostała 10 pkt,waży 3150 g i mierzy 55 cm. Jest idealna❤️👣
Eve lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Eve porób ekspresowy, szybszy niż moje 😄 Gratulacje córeczki 🥰🥰
Mamy wolny brzuszek, ciekawa która z Nas go przejmniej 😊 Oby jak najkrócej był wolny.
Ja się nie nastawiam na nic w tym cyklu a już za 5 dni termin 🐒 ale za resztę trzymam kciuki ✊🍀Eve lubi tę wiadomość
-
Wrócilysmy wczoraj do domu, wyszłyśmy o 18 dopiero,czekaliśmy na kardiologa i echo serca bo pediatra wysłuchała szmer,na szczęście to szmer przygodny.
Kasik85, Milixx, Niebieska Gwiazda, futuremama lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
melisa wrote:I jak w domu bracia zaregowali?
Milixx, edka85, melisa, Kasik85, futuremama lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Jesteśmy w domu tak krótko,a jakby Klara była z nami od zawsze. Weszła w naszą rodzinę tak gładko i płynnie jakby tego elementu brakowało od zawsze. Ogólnie na razie to dziecko idealne,je,śpi,popatrzy trochę i od nowa. Rozkochała mamę to jeszcze w brzuchu,choć jak już mogłyśmy się przytulić i spojrzeć sobie w oczy to przepadłam całkowicie. Tata ten twardy facet zmiękł całkowicie,oj będzie córeczka tatusia,już pewnie jest. Bracia wpatrzeni w nią,zachwycenia nawet jak krzyczy na maxa czy zrobi kupę. Zdążyła poznać babcie i prababcie,które w naszej męskiej rodzinie (sami chłopcy od dawna) przepadły.
Mamusie co u Was?
Ciężarówki jak samopoczucie?
Kiedy ktoś testuje?
Jak starania dziewczyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 07:13
futuremama, melisa, Milixx, Kasik85 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve świetne wiadomości. Cudownie, że Klara wprowadziła tyle radości do domu 🥰🥰
Mi się zbliża termin 🐒 wielkimi krokami. Planuję testować w piątek rano. Boje się tego jaki będzie finał tego cyklu. Tak bardzo chciałabym maluszka, że boje się rozczarowania. No nic, czekam na weekend i wszystko będzie jasne.Eve lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie... jak to jest u wielorudek z tą szyjką , ja mam wrażenie że ona jest cały czas otwarta... cały miesiąc badałam dzień w dzień od pierwszego dnia okresu.. I oczywiście jest różnica w położeniu i w twardości ale otwarta jest cały czas... dziś nie mogłam już jej sięgnąć ale w innej pozycji dało radę jakoś i nadal jest jak usta otwarta
-
melisa wrote:Głowa do góry, my teraz się staraliśmy najdłużej, bo 2 cykle bez celowania i wychodzilo 5-6 dni przed owu bo cykle przy kp mialam dosc różne, trzeci cykl odpuściłam, w czwartym nieco się zmobilizowalismy i wyszło 3 dni przed i 1 dzień po owulacji, no i wkoncu 5ty cykl udało się trafić na dzień przed pozytywnym testem owu. Może to śmieszne ale mając trójkę dzieci na pokładzie, to czasem nie łatwo wycelować a jeszcze te cykle miałam różne przy kp i mąż wiecznie zapracowany :p
Coś w tym jest, że mając już dzieci w domu i obowiązki ciężko jest znaleźć czas na przyjemności takie bez zobowiązań (bo trzeba, bo dzisiaj owulacja). Daje sobie jeszcze chwilę czasu, jak nie wyjdzie to będę szukać przyczyny -
U mni źle...Pomijam,że czekam na okres,test biel vizira.Moi rodzice mieszkają daleko.Mieliśmy jechać w święta i ja z dzieciakami miałam trochę zostać.M się rozchorował i zostaliśmy.Diagnoza zapalenie gardła.W styczniu starszy poszedł trzy dni do przedszkola i się rozchorował,a od niego po kilku dniach młodszy.Starszy już zdrowy,młody niestety na antybiotyku.Diagnoza zapalenie gardła,ale...starszy był trzy dni na kwarantannie w i kończyła się w zeszły piątek.Więc jaka choroba???M robił test i był negatywny,syn nie.Mieliśmy jechać jutro i M dziś po pracy temp.38.3.szlak mnie trafił.Musimy pojechać wdzyscy bo mamy obecnie jeden samochód i M go potrzebuje.Eh...szkoda gadac.
A i przełożyłam wizyte u ortodonty starszego i chciałam wrócić tuż przzed wizytą i znów coś nie tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2022, 16:11