Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
O 10.00 dostałam pierwszy Skórcz,ale tak mocny i zaraz za nim kolejny party,przy trzecim odeszły mi wody, ledwo zdążyliśmy do szpitala. Klara urodziła się o 10.38 dostała 10 pkt,waży 3150 g i mierzy 55 cm. Jest idealna❤️👣
Kasik85, melisa, futuremama, edka85, Milixx, Annamaria lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve wrote:O 10.00 dostałam pierwszy Skórcz,ale tak mocny i zaraz za nim kolejny party,przy trzecim odeszły mi wody, ledwo zdążyliśmy do szpitala. Klara urodziła się o 10.38 dostała 10 pkt,waży 3150 g i mierzy 55 cm. Jest idealna❤️👣
Ale super😆Gratuluję.Fantastyczna wiadomość.Chce brzuszek😆testuje dopiero za dwa tygodnie.Eve lubi tę wiadomość
-
Eve wrote:O 10.00 dostałam pierwszy Skórcz,ale tak mocny i zaraz za nim kolejny party,przy trzecim odeszły mi wody, ledwo zdążyliśmy do szpitala. Klara urodziła się o 10.38 dostała 10 pkt,waży 3150 g i mierzy 55 cm. Jest idealna❤️👣
Eve lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Eve, super! Ale ekspres, poród marzenie!
Eve lubi tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Eve porób ekspresowy, szybszy niż moje 😄 Gratulacje córeczki 🥰🥰
Mamy wolny brzuszek, ciekawa która z Nas go przejmniej 😊 Oby jak najkrócej był wolny.
Ja się nie nastawiam na nic w tym cyklu a już za 5 dni termin 🐒 ale za resztę trzymam kciuki ✊🍀Eve lubi tę wiadomość
-
Wrócilysmy wczoraj do domu, wyszłyśmy o 18 dopiero,czekaliśmy na kardiologa i echo serca bo pediatra wysłuchała szmer,na szczęście to szmer przygodny.
Kasik85, Milixx, Niebieska Gwiazda, futuremama lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
melisa wrote:I jak w domu bracia zaregowali?
Milixx, edka85, melisa, Kasik85, futuremama lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Jesteśmy w domu tak krótko,a jakby Klara była z nami od zawsze. Weszła w naszą rodzinę tak gładko i płynnie jakby tego elementu brakowało od zawsze. Ogólnie na razie to dziecko idealne,je,śpi,popatrzy trochę i od nowa. Rozkochała mamę to jeszcze w brzuchu,choć jak już mogłyśmy się przytulić i spojrzeć sobie w oczy to przepadłam całkowicie. Tata ten twardy facet zmiękł całkowicie,oj będzie córeczka tatusia,już pewnie jest. Bracia wpatrzeni w nią,zachwycenia nawet jak krzyczy na maxa czy zrobi kupę. Zdążyła poznać babcie i prababcie,które w naszej męskiej rodzinie (sami chłopcy od dawna) przepadły.
Mamusie co u Was?
Ciężarówki jak samopoczucie?
Kiedy ktoś testuje?
Jak starania dziewczyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 07:13
futuremama, melisa, Milixx, Kasik85 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve świetne wiadomości. Cudownie, że Klara wprowadziła tyle radości do domu 🥰🥰
Mi się zbliża termin 🐒 wielkimi krokami. Planuję testować w piątek rano. Boje się tego jaki będzie finał tego cyklu. Tak bardzo chciałabym maluszka, że boje się rozczarowania. No nic, czekam na weekend i wszystko będzie jasne.Eve lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie... jak to jest u wielorudek z tą szyjką , ja mam wrażenie że ona jest cały czas otwarta... cały miesiąc badałam dzień w dzień od pierwszego dnia okresu.. I oczywiście jest różnica w położeniu i w twardości ale otwarta jest cały czas... dziś nie mogłam już jej sięgnąć ale w innej pozycji dało radę jakoś i nadal jest jak usta otwarta
-
melisa wrote:Głowa do góry, my teraz się staraliśmy najdłużej, bo 2 cykle bez celowania i wychodzilo 5-6 dni przed owu bo cykle przy kp mialam dosc różne, trzeci cykl odpuściłam, w czwartym nieco się zmobilizowalismy i wyszło 3 dni przed i 1 dzień po owulacji, no i wkoncu 5ty cykl udało się trafić na dzień przed pozytywnym testem owu. Może to śmieszne ale mając trójkę dzieci na pokładzie, to czasem nie łatwo wycelować a jeszcze te cykle miałam różne przy kp i mąż wiecznie zapracowany :p
Coś w tym jest, że mając już dzieci w domu i obowiązki ciężko jest znaleźć czas na przyjemności takie bez zobowiązań (bo trzeba, bo dzisiaj owulacja). Daje sobie jeszcze chwilę czasu, jak nie wyjdzie to będę szukać przyczyny -
U mni źle...Pomijam,że czekam na okres,test biel vizira.Moi rodzice mieszkają daleko.Mieliśmy jechać w święta i ja z dzieciakami miałam trochę zostać.M się rozchorował i zostaliśmy.Diagnoza zapalenie gardła.W styczniu starszy poszedł trzy dni do przedszkola i się rozchorował,a od niego po kilku dniach młodszy.Starszy już zdrowy,młody niestety na antybiotyku.Diagnoza zapalenie gardła,ale...starszy był trzy dni na kwarantannie w i kończyła się w zeszły piątek.Więc jaka choroba???M robił test i był negatywny,syn nie.Mieliśmy jechać jutro i M dziś po pracy temp.38.3.szlak mnie trafił.Musimy pojechać wdzyscy bo mamy obecnie jeden samochód i M go potrzebuje.Eh...szkoda gadac.
A i przełożyłam wizyte u ortodonty starszego i chciałam wrócić tuż przzed wizytą i znów coś nie tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2022, 16:11