Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka wrote:Sara gratuluję 4 szczęścia, które rośnie Ci pod serduchem 🥰 Lidia piękne imię ❤️
Jakie się czujesz? Jakieś mdłości, wymioty?
Na szczęście dolegliwości 1-ego trymestru minęły i obecnie rozpiera mnie energia 😁
I całe szczęście
Jedynie odczuwam powoli "fizyczne" dolegliwości - ból kręgosłupa, spojenia. no ale... Co się nalatam i nadzwigam to moje 🙈
Co do płci to mój mąż i syn bardzo liczyli na chłopca 😅 no ale cóż. Babiniec wygrywa 😁Marzycielka lubi tę wiadomość
-
Ostatnio plewiłam w ogrodzie i kosiłam trawnik (kosą spalinową 😅) i zastanawialam się właśnie, jak ja to będę robiła w sierpniu skoro brzuch już teraz zaczyna przeszkadzać 🙈🙈
Skończyłam właśnie piec babeczki i szykować girlandy - jutro mam imprezę urodzinową syna
Oby pogoda dopisała i udało się zrobić na tarasie 😅 -
Sara wszystkiego najlepszego dla synka 🎂🥳
Daj znać jak po imprezie? 😉
Ja już dzisiaj chyba mam owulację, bo śluz płodny się wylewa i podbrzusze pobolewa 😁
Oby plemniczek czekał i znalazł jajo ❤️👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Marzycielka unie owulacja była gdy mąż już był za granicą 😬 i ciążą z tego cyklu jest 🙈
Imprezka się udała super ale niestety pogoda była fatalna więc musieliśmy imprezować w domu -
Sara30 wrote:Na szczęście dolegliwości 1-ego trymestru minęły i obecnie rozpiera mnie energia 😁
I całe szczęście
Jedynie odczuwam powoli "fizyczne" dolegliwości - ból kręgosłupa, spojenia. no ale... Co się nalatam i nadzwigam to moje 🙈
Co do płci to mój mąż i syn bardzo liczyli na chłopca 😅 no ale cóż. Babiniec wygrywa 😁
Hej, jaka miesięczna roznica jest między Twoimi dziećmi? Bo chyba nie wielka? Zastanawiam się czy dam radę z 3 na pokładzie 🙈 -
Marzycielka wrote:Sara o to przykro padało?
Wiesz ja Słodziaka mam z 5 dni przed owu 😁 dlatego mam cichą nadzieję, że teraz też się uda 😊 -
Nikakb wrote:Hej, jaka miesięczna roznica jest między Twoimi dziećmi? Bo chyba nie wielka? Zastanawiam się czy dam radę z 3 na pokładzie 🙈
Między starszymi jest 1r 4m (16 miesięcy) a między młodszymi 1 r 9m (21m). Teraz będzie równo 4,5 roku ale najmłodsza jest dzieckiem ze złożoną niepełnosprawnością więc to trochę tak, jakby nadal była niemowlakiem 😅
Myślę, że wszystko zależy od osobistych zasobów, mocy przerobowej, zorganizowania. Ale wg mnie wszystko się da ogarnąćNikakb lubi tę wiadomość
-
Sara no tak plany sobie, a pogoda sobie 🙈
I weź tu urlop z góry zaplanuj i jakiś wyjazd 🙈
Wiecie co szkoda, że nie można się dowiedzieć czy jesteś w ciąży od razu po zapłodnieniu 😂
Przecież to oszaleć idzie 😝 każdy dzień się jakoś dłuży, a przecież mam co robić przy 3 😁👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Marzycielka wrote:Sara no tak plany sobie, a pogoda sobie 🙈
I weź tu urlop z góry zaplanuj i jakiś wyjazd 🙈
Wiecie co szkoda, że nie można się dowiedzieć czy jesteś w ciąży od razu po zapłodnieniu 😂
Przecież to oszaleć idzie 😝 każdy dzień się jakoś dłuży, a przecież mam co robić przy 3 😁
Oj tak. Okres od miesiączki do owulacji trwa średnio 14 dni. A od owulacji do testu 7363628 dni 🤣🤣🤣Marzycielka lubi tę wiadomość
-
Około 16 miałam kłucie w lewym jajniki, a teraz już nic mnie nie boli, więc już po owulacji. Test owulacyjny też negatywny już.
Pozostaje tylko uzbroić się w cierpliwość 🙈
Kupiłam test ciążowy, a mąż zdziwiony po co 😂
Ja mówię przecież prezerwatywa nam pękła 😁
Zapomniał biedak 😝👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
O, dawno mnie nie było I wreszcie Marzycielka wróciłaś. Kiedy tu się spotkałyśmy, starałam się o trzecie dziecko, a lada moment urodzę już czwarte 😆 No nie ma co...czekamy na wieści jak tam twoja wpadka A jeśli jednak się nie uda,to zapewne podejmiesz już świadomą decyzję o kolejnym potomku. Tak bardzo często działa psychika.
No ja czekam na godzinę zero. Lekarz twierdzi,że do czwartku już urodzę na pewno. Czyli w każdej chwili może się zacząć. -
Edka tak dokładnie jesteś wpisana na 1 stronie, że starania o 3 😂 a na suwaczku widzę czwarte w drodze. Gratuluję Ci Skarbie i życzę szczęśliwego rozwiązania ☺️ imię na pewno już wybrane ☺️ zdradzisz?
Ja czuję, że jestem w ciąży... Ale wiecie jak psychika działa...
Zaglądaj do nas 🥰edka85 lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
M0210 wrote:Czesc Dziewczyny,
Walczę o 3 szczęście jestem 3 miesiące po porodzie i chciałabym zajsc w ciaze. Czy któraś z Was zaszła w ciążę krotko po porodzie? Czy testy owulacyjne wychodziły pozytywne?
Ja zaszłam 7 miesięcy po ale moja siostra ok 3 😊