Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
sallvie trzymam mocno kciuki za Twojego Groszka ✊ Wpisać Cię na naszą 1 stronkę? 😉
Ciąży mogę nie zaznaczać jak nie chcesz zapeszać 😉
futuremama co za dobre wieści 😁 wspaniale, że Groszek zdrowy. Gratuluję córeczki. Jakieś imiona ulubione są?
Ja też właśnie na prenatalnych w 3 ciąży dowiedziałam się jaka płeć 😉
Dokładnie na kiedy masz termin porodu? Uzupełnię 1 stronkę 🙂
Snowflake na pewno jak się urodzi dzidziuś to będzie dla Was mega zakręcony czas 😁 ale później będziecie się z tego czasu śmiać 😉 wszystko się poukłada obiecuję ♥️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2021, 20:05
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Marzycielka wrote:Hej dziewczyny.
sallvie trzymam mocno kciuki za Twojego Groszka ✊ Wpisać Cię na naszą 1 stronkę? 😉
Ciąży mogę nie zaznaczać jak nie chcesz zapeszać 😉
futuremama co za dobre wieści 😁 wspaniale, że Groszek zdrowy. Gratuluję córeczki. Jakieś imiona ulubione są?
Ja też właśnie na prenatalnych w 3 ciąży dowiedziałam się jaka płeć 😉
Dokładnie na kiedy masz termin porodu? Uzupełnię 1 stronkę 🙂
Snowflake na pewno jak się urodzi dzidziuś to będzie dla Was mega zakręcony czas 😁 ale później będziecie się z tego czasu śmiać 😉 wszystko się poukłada obiecuję ♥️
Myślę, że możesz dopisać mnie wraz z obecną ciążą, staram się myśleć pozytywnie, 37dc za mną bez plamienia, już prawie 3 dni do przodu jesteśmy bo miesiąc temu w 35dc zaczęło się plamienie a potem krwawienie. Tu chyba będzie inaczej, tak myślę, taką mam nadzieję...
Ciągle latam na siku, mdłości nawet mam gdzie przy poprzednich ciążach nie wiedziałam co toi brak apetytu, a przy biochemie nie miałam żadnych objawów.
Czasem mnie odrobinę w podbrzuszu ćmi, ale w sumie przy córce też tak miałam, że ćmienie okresowe na początku ciąży miałamKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:Myślę, że możesz dopisać mnie wraz z obecną ciążą, staram się myśleć pozytywnie, 37dc za mną bez plamienia, już prawie 3 dni do przodu jesteśmy bo miesiąc temu w 35dc zaczęło się plamienie a potem krwawienie. Tu chyba będzie inaczej, tak myślę, taką mam nadzieję...
Ciągle latam na siku, mdłości nawet mam gdzie przy poprzednich ciążach nie wiedziałam co toi brak apetytu, a przy biochemie nie miałam żadnych objawów.
Czasem mnie odrobinę w podbrzuszu ćmi, ale w sumie przy córce też tak miałam, że ćmienie okresowe na początku ciąży miałam
Świetnie, że masz objawy 😉 bardzo się z nich cieszę 😁 teraz wszystko będzie dobrze 👍
Czyli wpisać córcia 4 lata, synek 2 latka, a Twój wiek wpisać też?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2021, 20:51
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Wizyte mam w poniedziałek. Uwierzcie że bylam u takiej wrednej baby ze szok. Za karę tam siedziała. Nic mi nie wytłumaczyła NIC25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Marzycielka wrote:Świetnie, że masz objawy 😉 bardzo się z nich cieszę 😁 teraz wszystko będzie dobrze 👍
Czyli wpisać córcia 4 lata, synek 2 latka, a Twój wiek wpisać też?
Możesz wpisać. Mam 24 lata.Marzycielka lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Marzycielka wrote:Już wpisałam 😉
Jak chcesz, żebym wpisywała Twoje wizyty u gina to pisz 🙂
Mozesz wpisywac. Tak jak mowie staram sie myslec pozytywnie o tej ciazy. Pierwsza wizyta juz za 9 dni 04.05 ☺Marzycielka lubi tę wiadomość
Marzycielka wrote:Nie wiem jak to się stało, ale nie ma Ciebie na 1 stronce 🙈
Podaj dane to wpiszę 😉
Możesz mi też dopisać termin porodu 24.12 chociaż na więcej niż 100% nie będzie to nawet zbliżone do terminu w którym urodzę 😅Marzycielka, Snowflake lubią tę wiadomość
sallvie wrote:Możesz mi też dopisać termin porodu 24.12 chociaż na więcej niż 100% nie będzie to nawet zbliżone do terminu w którym urodzę 😅
Już uzupełnione 😉
W tym roku dostaniesz najlepszy prezent na święta jaki można sobie wymarzyć 😃
sallvie lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Jak tam u Was?
U mnie dzieciaki zjadły podwieczorek i właśnie wlewam im wodę do wanny. Będą się pluskać z godzinę 😁 ja pilnując ich w łazience co by czasu nie tracić, pomaluję sobie paznokcie i poskładam pranie 😉👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Snowflake wrote:Pierniczek też był wigilijny ❤️🤩 jak się czujesz?
Marzycielka napewno będzie ciekawie 🙈 nie ma co! 😀 I widzę taktykę mamy taką samą 💪👍 moi też właśnie zajadają kolację, zaraz wanna i do spania.
Od 2 tygodni mam ambitny plan poprasować wszystkie zaległe ciuchy... No i coś mi się zdaje, że jeszcze te plany muszą dojrzeć same w sobie 🤪🙈😂
Dobrze. Trochę zmęczona. Mdłości mam ale weekend i tak był wyjątkowo łaskawy z tymi mdłościami 😅 i latam do kibla jak oszalała. Mam nadzieje, że na dniach zacznę wracać do normalności i powoli objawy zaczną się stopować. 😅
No i ogólnie to fajnie, że te objawy są. Dzisiaj jeśli ofkors beta przyrasta cały czas 100% przebiłam magiczną barierę 1000 bo okolo 1120 powinien wynik dzisiaj wynosić. Więc chyba już tym razem mowy nie ma o biochemie, tym bardziej, że cykle mam regularne 28 dni. Dziś już 38/39 dc no to tylko się cieszyć i cierpliwie odliczać dni do 4 majaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Snowflake wrote:Marzycielka napewno będzie ciekawie 🙈 nie ma co! 😀 I widzę taktykę mamy taką samą 💪👍 moi też właśnie zajadają kolację, zaraz wanna i do spania.
Od 2 tygodni mam ambitny plan poprasować wszystkie zaległe ciuchy... No i coś mi się zdaje, że jeszcze te plany muszą dojrzeć same w sobie 🤪🙈😂
Plan zrealizowany 💪 paznokcie u stóp piękne czerwone, pranie poskładane. Szlak mnie trafia z tymi skarpetami... Wiecznie są jakieś bez pary 🙈
Dzieciaki czyste, paznokcie obcięte 😁
Teraz idę im kolację robić, a oni się jeszcze trochę pobawią 😉
Kochana ja mam plan na jutro (należę do tych wiecznie coś planujących he he) właśnie prasowanko, więc poprasujmy jutro razem ♥️👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
sallvie wrote:Dobrze. Trochę zmęczona. Mdłości mam ale weekend i tak był wyjątkowo łaskawy z tymi mdłościami 😅 i latam do kibla jak oszalała. Mam nadzieje, że na dniach zacznę wracać do normalności i powoli objawy zaczną się stopować. 😅
No i ogólnie to fajnie, że te objawy są. Dzisiaj jeśli ofkors beta przyrasta cały czas 100% przebiłam magiczną barierę 1000 bo okolo 1120 powinien wynik dzisiaj wynosić. Więc chyba już tym razem mowy nie ma o biochemie, tym bardziej, że cykle mam regularne 28 dni. Dziś już 38/39 dc no to tylko się cieszyć i cierpliwie odliczać dni do 4 maja
Groszek niech sobie spokojnie rośnie ♥️👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat