Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama, gratulacje, pokaz koniecznie jutrzejszy test!
Ja mniej się udzielam, bo wciągnał mnie świąteczny amok przygotowań, a po drugie po prostu źle się czuję.. Mdłości, ale przede wszystkim zmęczenie i takie uczucie ciężkości w podbrzuszu.. Teraz też uciekam pod kocyk, odliczam dni do usg i może poczuje się za jakiś czas lepiej.. -
My musimy trochę przełożyć. Asze rozpoczęcie starań. Ja muszę zmienić pracę,bo u nas redukcja etatów przez reformę,eh. Mam nadzieję, że możliwie szybko temat wróci. Ale jeśli mogę zostanę z Wami tu.
Snowflake lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Annamaria wrote:Ja mniej się udzielam, bo wciągnał mnie świąteczny amok przygotowań, a po drugie po prostu źle się czuję.. Mdłości, ale przede wszystkim zmęczenie i takie uczucie ciężkości w podbrzuszu.. Teraz też uciekam pod kocyk, odliczam dni do usg i może poczuje się za jakiś czas lepiej..
Kochana wpisać Cię na naszą pierwszą stronkę? 😉
Leż i odpoczywaj 😉👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Eve wrote:My musimy trochę przełożyć. Asze rozpoczęcie starań. Ja muszę zmienić pracę,bo u nas redukcja etatów przez reformę,eh. Mam nadzieję, że możliwie szybko temat wróci. Ale jeśli mogę zostanę z Wami tu.
Przecież ja też dopiero za jakiś czas zaczynam starania 😁Eve lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
futuremama wrote:Annamaria a kiedy Ty masz jakąś wizytę?
W przyszłym tygodniu, trochę wcześnie, bo to będzie równo 6 tydzień, ale coś tam może będzie widać.. i tak muszę iść po kolejną receptę na zastrzyki z heparyny. No i będę prosić o L4, zawsze pracowałam do 7, 8 miesiąca, ale teraz czuję się słabo i nie nadaję się do pracy...
Futuremama, i jak test, ściemniała kreseczka? Pokaż oba testy razem -
Ależ się cieszę futuremama! Cudowne święta masz, prawda?
Ja dopiero w święta powiedziałam mojemu M, haha... chciałam poczekać do pierwszego usg, ale nie wytrzymałam -
futuremama, a może blada tylko w twojej głowie..? Bo te dwa ostatnie testy, które nam pokazywałaś, były coraz mocniejsze może ci się tylko tak wydaje? Pokaaaa
Snowflake wrote:
Annamaria, a Ty jak dzisiaj? Lepiej się czujesz?
Wczoraj mieliśmy nawał gości, najpierw 3,5 godziny u jednych przyjaciół, potem do nas przyjechali inni, i jeszcze inni i jeszcze przyjaciel z dziećmi.. ostatni wyszli o 22.45... także dziś czuję się lekko zdechła.
W nocy musiałam wstać i coś zjeść, pomału kawa przestaje mi smakować..
I straszni nie chce mi się iść do sklepu po zakupy, wolałabym poudawać, ze jeszcze święta i wszystko pozamykane i siedzimy w domu, i koniecMarzycielka lubi tę wiadomość