Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama kochana ja mam prośbę do Ciebie przestań robić już te testy, bo oszalejesz 😉 niepotrzebnie się nakręcasz. Jesteś w ciąży, ciesz się tym i myśl tylko pozytywnie.
Ja tak samo zawsze na początku ciąży oprycha, nawet we wrześniu 😜 ten typ tak ma he he
Nas wczoraj nie było cały dzień w domu, więc na noc wstawiłam pranko jak to mam w zwyczaju i rano powiesiłam 😉
Na szczęście mogę szybko nadrobić zaległości w praniu, bo pralka 10kg wsad 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2020, 14:51
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
futuremama wrote:Annamaria no jest podobna🙈
Marzycielka do czwartku nie dotykam testów😂 a jak wtedy będą wątpliwości to w przyszłym tyg beta.
W ogóle uwielbiam jak opowiadacie co u Was, co porabiacie itd 😍👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Snowflakes po śniadaniu byliśmy na spacerku, a później pojechaliśmy do mojej rocznej chrześniaczki 😀
Ja na szczęście mam dużo jedzenia po świętach 😁 zakupy przed Sylwestrem się zrobi.
A właśnie jakie macie plany na sylwka?
Do nas przychodzą znajomi z 2 dzieci 😉👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Snowflakes rocznego masz synka tak? 😉
U mnie odpukać dzień mija jednak spokojnie.
Najmłodszy teraz śpi, a starszaki bawią się ciastoliną.
Ja co chwila odświeżam wątek czy któraś coś napisała he he, ale Was nie ma 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2020, 13:05
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Czesc marzycielka dziękuje za zaproszenie na ten wątek przedstawię się - mam 35 lat, staram się o 4 bobasa pierwszy cykl starań. I pierwszy raz udzielam się na takim forum, w żadnej ciąży ani staraniach się nie udzielałam a szkoda, bo zawsze to raźniej, czytając jak każda przechodzi wszystko podobnie i że nie jestem sama w gorszych momentach. Ja ciążę do połowy przechodzę źle, mdłości, wymioty i depresja się pogłębia wtedy na którą właśnie cierpię. Do tego mam niedoczynność tarczycy. Pozdrawiam staraczki i życzę spokojnego dnia
Marzycielka, Eve lubią tę wiadomość
-
Różyczka85 jak miło, że wpadłaś do nas 😀 ja tak samo mega wymioty do połowy ciąży. Już taki nasz urok 😉
W jakim wieku masz dzieciaczki?
Ja mam 6 letnią córeczkę i 2 synków 4 letniego i 1,5 rocznego. Czekam, aż najmłodszy skończy 2 latka i zaczniemy starania 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2020, 13:28
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Marzycielka wrote:No my mamy cały strych zawalony kartonami z ciuchami dla chłopca i dziewczynki 😛 i wszystkimi innymi gadżetami i zabawkami.
Ja nic nie sprzedawałam ani nie oddawałam, bo coś mi podpowiadało, że to nie koniec przygody z macierzyństem 😉
Wózek jest cały czas w użyciu i łóżeczko maluszkowe tak samo ☺
Dziewczyny czy Wasze dzieciaki też się kłócą? Moje przeszły dzisiaj same siebie 😤 co 5 min "Mamo on mnie uderzył", "Mamo wcale nie, to ona mnie uderzyła", "Mamo on mi zabrał, a to moje", "Mamo ona nie chce się ze mną bawić".... i tak caaaaaały dzień... Psychicznie jestem tak zmęczona, że zasnąć nie mogę... myśli krążą mi po głowie, czy ja mam siły jeszcze na 4? Czy to jest na pewno dobry pomysł? A teraz jeszcze cały miesiąc non stop z nimi 😂Marzycielka lubi tę wiadomość
-
Marzycielka wrote:Różyczka85 jak miło, że wpadłaś do nas 😀 ja tak samo mega wymioty do połowy ciąży. Już taki nasz urok 😉
W jakim wieku masz dzieciaczki?
Ja mam 6 letnią córeczkę i 2 synków 4 letniego i 1,5 rocznego. Czekam, aż najmłodszy skończy 2 latka i zaczniemy starania 😉Marzycielka lubi tę wiadomość
-
Marzycielka wrote:Już kiedyś pytałam się Was o imiona dla następnych pociech ☺
Ja dla dziewczynki mam 2 typy, które już od dawna za mną chodzą Oliwia albo Weronika.
Dla chłopca jest to bardzo ciężki temat 😛 śmieję się, że jak nie wyjdzie Oliwia to może Oliwier...? He he ale wątpię czy mężuś się zgodzi 😋Marzycielka lubi tę wiadomość
-
Różyczka85 wrote:Mam to samo i tak samo myślę wtedy
Ale później przychodzi myśl, że 4 dziecko to więcej miłości i radości.
Ja się martwię czy z czasem dla każdego dam radę jakoś 😉👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Różyczka85 wrote:Ja mam córkę nastolatkę 12 lat, syna 8 i najmłodszego też synka 3 marzy mi się teraz córeczka
Ale zdecydowanie przyda się najmłodszemu rodzeństwo do zabawy 😉
Mogę wpisać Cię na naszą 1 stronkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2020, 13:57
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Różyczka85 wrote:Jeśli córka to Laura by była a synek nie wiem. Kurcze myślałam że tylko ja tak myślę i marzę naprzod co i jak
No ja też marzę o dziewczynce jeszcze jednej. Zwłaszcza, że córcia upomina się co chwila o siostrę 😜
Jak wygląda u Was kwestia pokojów dla dzieci? Mają swoje czy wspólne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2020, 13:56
Różyczka85 lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Marzycielka wrote:Ooo Laura piękne imię 😍
No ja też marzę o dziewczynce jeszcze jednej. Zwłaszcza, że córcia upomina się co chwila o siostrę 😜
Jak wygląda u Was kwestia pokojów dla dzieci? Mają swoje czy wspólne?