Rozmawiamy o wszystkim - wspólnie dążymy do spełnienia marzeń.
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:Nel, dzięki
Już miałam takiego nerwa.
Nie wiedziałam o której wchodzę więc pojechałam na początek i niedawno dopiero ja wyszłam. Jak rano czułam że umiem tak już przez tyle godzin wszystko zapomniałam.
Do tego wchodzę, losuje pytania... Odpowiedzialam już na jedno a on : o nie, źle coś są posegregowane.. kazał mi wyjść posegregowal na 3* pule i znowu odpowoadalam.
O matko, to niezły stresior. Ale ja też tak miałam przed każdym egzaminem, że im dłużej czekałam, tym mniej umiałam (mój wymysł to był). Koniec, końców zdawałam, ale ile to się w duszy naklęłam to moje -
Witajcie.
Chciałabym się gdzieś dołączyć bo miałam dość długą przerwę od ovufriend
Parę słów o mnie.
Jestem Isia, niedługo skończę 23 lata. Z moim mężem jesteśmy razem od 5 lat, o dziecko staramy się długo, już dokładnie nie pamiętam, na ovufriend pojawiłam się 2 lata temu
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Isia93 wrote:Nie wolno się załamywać, chociaż wiem jak jest ciężko.
Na Nas też przyjdzie czas, wierzę w to cały czas
Ja zatraciłam nadzieję w tym cyklu... Mam nadzieję że wróci Trochę już zmęczona jestem tymi staraniami... 3lata to dla mnie już za długo17.11.17-poronienie całkowite -
Widzę,że mamy podobny czas starań ( zerknęłam na Twój pamiętnik;))
U mnie też stało się to obsesją, o niczym innym nie myślałam tylko właśnie o ciąży, dziecku. Od jakiegoś czasu trochę wyluzowałam bo już sama ze sobą nie mogłam wytrzymać
AJA_S wrote:Ja zatraciłam nadzieję w tym cyklu... Mam nadzieję że wróci Trochę już zmęczona jestem tymi staraniami... 3lata to dla mnie już za długo
Rozumiem doskonale, ja na coś ponad rok zniknęłam z ovu, przestałam mierzyć temperaturę, przestałam obsesyjnie myśleć o dziecku jak to było wcześniej. Pomogło mi to trochę. Teraz wróciłąm do wykresów, dzisiaj byłam u ginekologa ale nie jestem zadowolona z wizyty ;/
Raczej czego nie zrobił. Nie zrobił USG, na pytania odpowiadał wymijająco, wchodził mi w słowo. Mówił tak cicho pod nosem, że ledwo rozumiałam.
Zrobił mi cytologię ale wynik dopiero za miesiąc ;/
Co prawda dał skierowanie na morfologię, CRP i mocz żaden wcześniejszy lekarz nie dał.
Aaaa i na początku wizyty oczywiście powiedziałam o staraniach o dziecko a jak usiadłam na fotel to on pyta czy nie jestem dziewicą, szczęka mi opadła...
Od lipca 2014 na ovufriend.