Rozmawiamy o wszystkim - wspólnie dążymy do spełnienia marzeń.
-
WIADOMOŚĆ
-
To już jest kolejny a w mojej mieścinie innych nie ma, musiałabym dojeżdżać około 20 km i to jeszcze autobusem. Pójdę do niego jeszcze za ten miesiąc jak będą wyniki i wtedy zobaczę;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Isia93 wrote:
Aaaa i na początku wizyty oczywiście powiedziałam o staraniach o dziecko a jak usiadłam na fotel to on pyta czy nie jestem dziewicą, szczęka mi opadła...
Ahahahaha........
Uśmiałam się jak wariatka
To faktycznie jakiś idiota. Ostatnio też u takiego byłam. Ja mu mówię, że staramy się o dziecko a on mi tabletki antykoncepcyjne na skrócenie cyklu i zmniejszenie krwawień orły takie, że zwariować możnaIsia93 lubi tę wiadomość
-
Hahaha dobrzy są
Dziewica mężatka starajaca się o dziecko i starajaca się biorąca anty...
To już wiem co to za lekarze :p mam znajomych co przez znajomości dostali się na medyczne Bo jak inaczej gdy np. Rodzeństwo z rodziny lekarzy od pokoleń ledwo zdawali z klasy do klasy, zagrożenie z fizyki u nauczycielki u której trzeba było się postarać żeby w ogóle mieć 2 (w ogóle nie była surowa i wymagająca) a oboje są na płatnej medycynie. Później tacy nas leczą -
K22 PADŁAM!
Co za jełop, czasami myślę że ja bym była mega lekarzem i to bez studiów, patrząc co po niektórych.... Mój ginekolog jest cudowny, dr Tomasz widzimy się we czwartek, może dowiem się czy chłopak czy dziewczynkaIsia93, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Shantelle wrote:K22 PADŁAM!
Co za jełop, czasami myślę że ja bym była mega lekarzem i to bez studiów, patrząc co po niektórych.... Mój ginekolog jest cudowny, dr Tomasz widzimy się we czwartek, może dowiem się czy chłopak czy dziewczynka
Wkurwiona byłam jak szlag i mówię mu "nie rozumie pan. Ja nie po to tutaj przyszłam" a w myślach kopałam mu do dupy No i dał mi duphaston
A co ma być? Chłopak czy dziewczynka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 16:13
-
marciaa wrote:kupiłam test
niech czeka albo do jutra albo na następny miesiąc ;p
dzięki dziewczyny za gratulacje
I nie dopadło cię jeszcze, aby go zrobić? Pomimo, że nie poranny mocz?
Ja ostatnio jak kupiłam i miał być na drugi dzień, to o niczym innym nie myślałam, tylko o teście
Kobieca psychika -
K22 co ma być, to nie wiem, wydaje mi się że chłopak będzie
Ja jak kupiłam test, to normalnie słyszałam jak mnie wołają. Ale nie robiłam bo się bałam rozczarowania
Wracając do lekarzy, najgorzej jak się słucha tych szarlatanów, krew Cie zalewa, a kasę musisz zostawić
-
hey dziewczynki
Milka współczuję. To czekanie najgorsze.
Marciaa gratuluję zdanego egzaminu!
Isia witaj wśród nas
Jestem już po wizycie u ginekologa. Endometrium ładne, prawy jajnik czysty, w prawym dwa pęcherzyki. Jeden jakiś jajowaty i raczej nic z niego nie będzie. Drugi ma w tej chwili 24mm i teraz jak ma pęknąć to pęknie dziś. Już widzę jaką minę będzie miał mój mąż gdy mu powiem, że dziś (3 dzień z rzędu co jest u nas nie do pojęcia) zaciągnę go do łóżka.
Teraz wszystko zależy od jutrzejszej temperatury. Jak wzrośnie nieznacznie to znak, że pęcherzyk przerósł i nie pękł. Znaczy skok będzie oznaczać owulacje, którą miałam już nie pamiętam kiedy.
Teraz dziewuszki módlcie się i zaciskajcie kciuki dziś za mnie, proszę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 17:35
AJA_S lubi tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Dziękuję Wam bardzo :*
Ja i mój mąż nie lubimy piłki i raczej meczu oglądać nie będziemy. Poza tym jeszcze jest córka, która najpierw musi pójść spać
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
nick nieaktualny