Rozmawiamy o wszystkim - wspólnie dążymy do spełnienia marzeń.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
skorpionek82 wrote:Ja od 2 dni nic bym nie robilam tylko jadła oraz ta biegunka na pewno nie jest to z jedzenia
Kochana. Podmień wykres na nowy, bo trzeba szukać i muszę się wysilać
Oby u Ciebie "drap-szajs" (czytaj: biegunka) był oznaką ciąży. Ja tak miałam dwa razy (myślałam, że mi żołądek tyłkiem wyskoczy)
-
Oj laski, ale się rozpisałyście, nie nadążam.
Witam nowe koleżanki, ciszę się, że wątek się rozwija.
K22 no lekarz pożal się Boże... moja gin jest rewelacyjna, nigdy nie zostawia mnie w potrzebie i zawsze porozmawia, a często bierze za wizytę tylko 50 zł... jak idę z jakimś problemem, nie wyobrażam sobie innego lekarza...
BitterSweet działaj będę za Was mocno ściskała kciuki...
Kochane moja temperatura z 37,1 na 37,15... objawów innych brak, piersi bez zmian, w dole brzucha pobolewa, no ale nie jak na @ narazie przynajmniej...
Shantelle jednak nie zrobię badania, pójdę do gin, pogadam, test w weekend, a potem ew. beta, w styczniu się rozczarowałam biochemiczną, wytrzymam.
Narządy zasinione, ale czasem na @ też były... szyjka miękka, ale zamknięta, wodnisty białawy śluz... dobrej nocy :* -
Tak marciaa rób jutro test
Ja wycisnęłam dziś z męża siódme poty. Oby to wszystko było coś warte. Jutro się wszystko okaże.
Padam dziś. Dobranoc dziewczyny
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Milka88 wrote:marciaa - nie traćmy nadziei
Mishka - miło cię poznaćWsparcie jest najważniejsze. A robiliście jakieś badania?? może badania hormonalne progesteron, prolaktynę, estrogeny, LH, TSH, FSH.
Ja też jezdziłam na wizyty, brałam leki na stymulację owulacji a okazało się, że mam za niski progesteron i wysoki poziom hormonów męskich.
Nie mieszkam w Polsce, mieszkam w UK i tutaj inaczej to wyglada. Byłam u lekarza i powiedzieli mi, ze jeśli staramy sie krócej niż rok (a ja powiedziałam ze nie zabezpieczamy sie od 3 lat, a skupiamy sie nad tematem od stycznia) to nie zrobią badań. PowiedZiano mi, ze po pierwsze stres (wpłynął znacznie na regularność mojego cyklu i mocny ból w msotku) jak rownież nadwaga (10 kg) działa niekorzystnie. Nic nie zrobią w ciagu 12 miesięcy. Powiedziano mi rownież ze moje badania są ok (po problemach z grudnia) ale problem rownież może dotyczyć mężczyzny. Generalńie jadę na urlop i zamierzam pracować nad dzieckiemi po prostu sie zrelaksować. Dziewczyny! Nie stresujcie sie! Przestrzegam naprawdę nie jest to warte, ja żyje praca, ale nic to nie daje, tylko zabiera. Mam nadzieje, ze każdej z nas sie uda, nie znam Was wszytkich, ale chętnie sie wyczytam w Wase historie i będę trzymać kciuki !!
buziaki
Mishka 86 -
Dodam, ze dzisiaj jest mój 33 dzień cyklu, ani okresu, ani ciąży. Test wyszedł na NIE (niejeden)
A nic jadę na urlop sie odstresować)) obiecałam ze do lekarza wrócę z ciąża
i tak wierze. Lekarka powiedziała, ze mam wrócić w listopadzie jeśli nam sie nie uda i zrobimy dalsze testy. Chce wrócić z informacja, że jestem w ciąży. Macie jakieś porady ? Powolutku dopada mńie desperacja, 3 lata bez zabezpieczeń i nic.
Mishka 86