Rozmawiamy o wszystkim - wspólnie dążymy do spełnienia marzeń.
-
WIADOMOŚĆ
-
Goha wrote:BitterSweetSymphony
Na upragnioną ciąże
Landryneczko wiem że pisałaś A spiciem się nie przejmuj w końcu 21 urodziny ma się raz w życiu Rany ale Ty młodziutka jesteś ja już 28 we wrześniu A tak nie mogłam się 18-nastki doczekać -
BitterSweetSymphony wrote:No dobrze potforzasta to smacznego i do dzieła Jak długie miewasz cykle? Kiedy przewidujesz owu?
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZastrzyk na wzrost pęcherzyka żeby wspomóc clo bolało ostatnio cholernie
Potforku wiadomo. 18-stki nie robiłam bo akurat zmarł mój dziadek to chociaż teraz opiłam ale... jak się strułam wódką kiedyś tak od tamtej pory nie tknę tak teraz winem i też już nie ruszę. Jeszcze piwo mi zostało hahahahha niech się struje nim jeszcze to będę anty alkoholowa no młoda młoda jeszcze heheheh -
nick nieaktualny
-
Goha wrote:Mam nie regularne cykle raz krótki raz długi.
JA będę jutro pytać o moje PCOS które ostatnio mówił że raczej jest nie możliwe bo jajniki czyste ale to był 30 dc więc mogły się już wchłonąć przed @. No i zapytam o zioła i o witamine d czy powinnam brać. -
potforzasta wrote:A konsultowałąś to z lekarzem?? Może trzeba jakąś luteine na wyrównanie i samo się uda??
JA będę jutro pytać o moje PCOS które ostatnio mówił że raczej jest nie możliwe bo jajniki czyste ale to był 30 dc więc mogły się już wchłonąć przed @. No i zapytam o zioła i o witamine d czy powinnam brać.
W piątek mam wizytę i o wszystko się zapytam -
Ja nie robiłam 18-nastki tylko 17-nastke A tydzień wcześniej poznałam mojego męża
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Goha z torbielami nie ma żartów. Tym bardziej jak raz sie pojawi to potem trzeba kontrolować czy nie powraca. Jak też co przed @ to boje się że znów dziadostwo się przypląta
No właśnie przed każdą @ pobolewa mnie jajnik i się zastanawiam czy to nie torbiel teraz akurat mnie tak rwie że wytrzymać nie można -
potforzasta wrote:Bitter 9 ale pisały dziewczyny że i od 10 dc zaczynały i było ok więc będę tak piła.
Goha wpisz sobie w google zioła Ojca Sroki nr 3 i wyskoczy Ci mnóstwo stron do for gdzie dziewczyny piszą że działają.
Ja kiedyś zaczełam pić od 5dc i o 5 dni wydłużył mi się ten cykl, nie wiem czy to przez ziółka ale tak przypuszczam
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Goha wrote:W piątek mam wizytę i o wszystko się zapytam
-
nick nieaktualny
-
Isia93 wrote:Ja kiedyś zaczełam pić od 5dc i o 5 dni wydłużył mi się ten cykl, nie wiem czy to przez ziółka ale tak przypuszczam
-
Landryneczka wrote:Ja jednak mam pcos. Miałam usg w 3dc i dr stwierdził że dużo jest pęcherzyków no i moje amh wysokie. Poprzednie miałam przed @ wiec nie było tak pęcherzyków no i nie widział wyniku amh. No ale trudno. I z pcos zachodzą
-
nick nieaktualny
-
Goha wrote:UU dobrze że śmieszny a nie tak jak mój powaga totalna. Daj znać co i jak
-
Landryneczka wrote:Potforku no teraz mam ten zastrzyk do clo bo na mnie średnio samo clo działa. Ale wolę ziółek z tym nie łączyć. Zobaczymy jak będzie w tym cyklu.
-
potforzasta wrote:No ja poszłam na mega stresie na 1 wizyte a ten od razu rozbrajający uśmiech i śmiesznie gada od razu stres opuszcza człowieka
Taki najlepszy lekarz ja to zawsze się stresuje jak mam iść do niego chyba muszę pomyśleć o zmianie lekarza.