Rozne pytanka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyperełeczka wrote:witam a jak tak z innej beczki powiedzcie mi jakie hormony i kiedy powinnam zbadać ??
O, to wiem! Progesteron w 20-22 dc, TSH, LH, Prolaktyne, FSH w 1-5 dc!
Tez bede robic to sobie o wynikach pogaworzymy!MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cena zależy od miejsca w którym robisz. W szpitalach czy przychodniach publicznych też możesz zrobić odpłatnie i czasami wychodzi taniej niż w placówkach prywatnych.
Jeżeli robisz badanie płatne, to nie potrzebujesz skierowania. Inaczej jest w kwestii np. RTG, MRI, Tomograf...
Zależy w jakim mieście chcesz robić badanka. -
perełeczka wrote:dziękuję nawet nie jestem zorientowana wkurza mnie całe to zamieszanie do tego potrzeba skierowania do tego nie trzeba masakra jakaś wrr
Perełko, ja w szpitalu damiana w Warszawie, za każdy hormon płacę 20zł, więc jak sądzę naprawdę przyzwoicie. Oczywiście na badania sama się kieruję Choć z tego co wiem, prolaktyna po obciążeniu tylko ze skierowaniem.MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Perełko, ja w szpitalu damiana w Warszawie, za każdy hormon płacę 20zł, więc jak sądzę naprawdę przyzwoicie. Oczywiście na badania sama się kieruję Choć z tego co wiem, prolaktyna po obciążeniu tylko ze skierowaniem.
zgadza się, prolaktyna z obciążeniem tylko ze skierowaniem -
nick nieaktualnyUzaleznienie- silna potrzeba dostarczenia organizmowi jakiejs substancji lub potrzeba wykonywania jakiejs czynnosci. W przypadku uniemozliwienia zrealizowania potrzeby obserwuje sie objawy odstawienia przejawiajace sie m.in. dazeniem do realizacji potrzeby za wszelka cene, drzenie rak, mdlosci, nieumiejetnosc skupienia sie na innych czynnosciach.
Ja tak mam z seksem! Jak nie pobzykam 48 godzin zaczynam swirowac jak alkoholik na detoksie! Czy jestem uzalezniona od seksu? Jesli tak, to czym to leczyc i w sumie po co?Elinn, Anutka lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Uzaleznienie- silna potrzeba dostarczenia organizmowi jakiejs substancji lub potrzeba wykonywania jakiejs czynnosci. W przypadku uniemozliwienia zrealizowania potrzeby obserwuje sie objawy odstawienia przejawiajace sie m.in. dazeniem do realizacji potrzeby za wszelka cene, drzenie rak, mdlosci, nieumiejetnosc skupienia sie na innych czynnosciach.
Ja tak mam z seksem! Jak nie pobzykam 48 godzin zaczynam swirowac jak alkoholik na detoksie! Czy jestem uzalezniona od seksu? Jesli tak, to czym to leczyc i w sumie po co?
Leczyć! Toż to poważny problem jest! Leczyć czem prędzej. Najlepiej seksem:)biedronka1982, Elinn, Anutka, ulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Uzaleznienie- silna potrzeba dostarczenia organizmowi jakiejs substancji lub potrzeba wykonywania jakiejs czynnosci. W przypadku uniemozliwienia zrealizowania potrzeby obserwuje sie objawy odstawienia przejawiajace sie m.in. dazeniem do realizacji potrzeby za wszelka cene, drzenie rak, mdlosci, nieumiejetnosc skupienia sie na innych czynnosciach.
Ja tak mam z seksem! Jak nie pobzykam 48 godzin zaczynam swirowac jak alkoholik na detoksie! Czy jestem uzalezniona od seksu? Jesli tak, to czym to leczyc i w sumie po co?
Co kilka sekund, jak rasowy mężczyzna
Ale kiedy wszystko wróciło do normy tzn. on też wykazywał chęć i inicjatywę to mi chuć wyparowała takie to życie przewrotne
biedronka1982, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny