Rozne pytanka
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny niby jestem po owulacji. Program wyznaczył na 9 dc - ja odstawiam 14 dc... martwi mnie fakt, że od 3 dni tempka stoi w miejscu... dodatkowo ostatnie 2 cykle miałam owulację w 19 dc pomożecie ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 08:51
-
nick nieaktualny
-
Elinn wrote:Ależ Anutka, twój cykl wydaje się całkiem normalny. Też mi wyglada na owulację 14, 15 dc. Jest wyższa temp., a że stoi miejscu?? Gorzej jakby spadała. Jest git
tak myślisz ??? w poprzednich cyklach miałam góry doliny przez cały cykl, ale nie miałam takich kilku-dniówek z jedną tempką ... zastanawia mnie to bardzo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 09:16
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:dziewczyny niby jestem po owulacji. Program wyznaczył na 9 dc - ja odstawiam 14 dc... martwi mnie fakt, że od 3 dni tempka stoi w miejscu... dodatkowo ostatnie 2 cykle miałam owulację w 19 dc pomożecie ???
napisałam Ci pod wykresem, że owulkę chyba miałaś 14 dc.
tempką stałą się nie przejmuj, gorzej jakby poleciała na łeb na szyję jak u mnieElinn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elinn wrote:No to nad górami i dolinami bym się zastanawiała, ale teraz jest wszystko dobrze. Założę się że zaraz jeszcze podejdzie do góry. Tylko ważne żeby sumiennie o tej samej porze mierzyć...Powodzonka
tak tak, znam zasady mierzenia i sumiennie je przestrzegam jak jutro chociaż kreseczka w górę to będę spokojniejszaElinn lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:napisałam Ci pod wykresem, że owulkę chyba miałaś 14 dc.
tempką stałą się nie przejmuj, gorzej jakby poleciała na łeb na szyję jak u mnie
MalutkaEve a może test byś zrobiła, chociaż 12 dpo to chyba za wcześnie, masz mdłości i 7 dpo był spadek jak na zagnieżdżenieModelka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny