***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ale jest niedziela dzialaliscie?? Ko3dys czytalam ze dobrze jest sie przytulac dzien przed owulka.kozgo wrote:Nie wiem właśnie w środę pęcherzyk 17mm w piątek i wczoraj ciągniecie jajników ale test ani razu nie taki konkretny pozytyw zawsze jaśniejsza
-
nick nieaktualnyDzisiejsze kreski jaśniejsze, więc to musiało być to.
Ale już mi temperatura dziś wzrosła. A powinna jutro lub za dwa dni.
To w nocy miałam owu? Dziwnie coś.
Nie wiem kiedy testować... może w ogóle... znowu się będę stresować do wizyty...
Możecie mnie wpisać na 20go (dzień po terminie okresu), ale nie wiem jeszcze co zrobię.
Jadę jutro po ananasa. To wiem na pewno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ponoc od pierwszych dwoch kresek takich samych lub jedna( ta co pokazuje czy owu bedzie czy nie) mocniejsza do 72h ma byc owulacja. Ale czy bedzie.... tego nie wiadomoprzedszkolanka:) wrote:Oleczka94 no i byc tu mądrym.. ale ja myślę że jak już są dwie to chyba płodne mogą być czy nie? Bo jak jedna no to wiadomo.
10.09.2019 Marcel -
Ja gdzies czytalam ze moze wzrosnac do 3dni po/przed owulacja. Czytalam tez ze moze wzrosnac jesli owu nie bylo... badz tu madrym.. zglupiec idzieSung wrote:Dzisiejsze kreski jaśniejsze, więc to musiało być to.
Ale już mi temperatura dziś wzrosła. A powinna jutro lub za dwa dni.
To w nocy miałam owu? Dziwnie coś.
Nie wiem kiedy testować... może w ogóle... znowu się będę stresować do wizyty...
Możecie mnie wpisać na 20go (dzień po terminie okresu), ale nie wiem jeszcze co zrobię.
Jadę jutro po ananasa. To wiem na pewno
10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny