***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOleczka94 wrote:Ja gdzies czytalam ze moze wzrosnac do 3dni po/przed owulacja. Czytalam tez ze moze wzrosnac jesli owu nie bylo... badz tu madrym.. zglupiec idzie
To prawda i o tym wiem. Sęk w tym, że u mnie zawsze, od 1,5 roku owu jest dzień przed wzrostem. Może coś się pozmieniało.
przedszkolanka:) wrote:Sung czemu ananasa?
Pomaga w zagnieżdżeniu, ALE chodzi o środek ananasa, ten gruby, który zwykle się wykraja.
MAMA gratulacje! Przepiękna krecha!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
zosiak88 wrote:Bylas w Egipcie? A jak tam teraz nie jest czasem niebezpiecznie? Tez z mezem chcielibysmy pojechac ale to noe ze wzgledu na starania tylko wrwcz odrwotnie zeby o tym juz nie myslec. W takkm razie 7 dpo mialas implantacje bo takie bole moga o tym swiadczyc niech kropeczka zdrowo rosnie;)
A co z Iga66? -
nick nieaktualnyzosiak88 wrote:Miedzy 3-5 dc FSH i LH i estradiol
Miedzy 12-14 dc estradiol
Progesteron najlepiej w 21 dc i prolatyme tez takie cos znalazlam
Dziewczyny bardzo polecaja branie ovarinu (znajduje sie tam inozytol ktory pomaga zajsc w ciaze ale jesli sie ma mutacje to nalezy z tym uwazac)
Nalezy uważać z inozytolem przy mutacji? Której i dlaczego? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Msma360 cudownie nie mogło być inaczej gratulacje
Ja wogole nie umiem badać szyjki wiec nie pomogę.
Zgłupiałam z ta moja owulacja i testami wiec zobaczymy w środę czy wogole pękł pęcherzyk i stu na 4 dni mad morze przynajmniej nie będę miała czasu rozmyślać te długie 2 tygodnieMama360 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySung ja tam na to nie patrze :p a wyglumaczcie mi bo ja tego nie rozumiem wczoraj mialam temperature 36.9 a dzisiaj 37.3 o co kaman jestem 10 dpo to tak moze sobie skakac?
Kozgo ja tylko umiem ocenic wysokosc jesli chodzi o zamknieta otwarta no to watpie zeby ktos to umial zrobic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 10:29
-
Sung wrote:Pomaga w zagnieżdżeniu, ALE chodzi o środek ananasa, ten gruby, który zwykle się wykraja.
MAMA gratulacje! Przepiękna krecha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 11:46
10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualnyKozgo u mnie ciazy nie bedzie czuje to ale czemu mi tak trmpka skacze jak chce wczoraj mialam takie PMS ze myslalam ze kogos pobije pewnie skutek brania progesteronu a melisa mi sie skonczyla nie chce isc do sklepu zeby czasem mnie nie podkorcilo i tesciora zebym nie kupila wiec czekam na @ strasznie nie lubie tej fazy cyklu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, jeżeli można to wpiszcie mnie na 24.08. Cos o mnie... pierwszy rqz się wpisuję tutaj, najczęsciej tylko podglądalam. Cykle zazwyczaj dluzsze niz przecietnie bo ok. 30-35.Starania o 1 dziecko. Udało się już w drugim cs niestety zaczęły się brązowe plamienia, krwawienie i pózniej z górki..także najprawd. ciaza biochemiczna. Teraz zaczynam 3 cs.ze zwiekszona dawka kwasu foliowego i dodatkowo inofolic, plus po owu duphostan. Mam nadzieję, że niedlugo będę się mogła tutaj pochwalić dwiema ||. Pozdrawiam i zyczę powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 16:07
OlivkowaMama, Nona lubią tę wiadomość
-
Ja prolaktyny nie badalam ale apropo kwasu foliowego badalam sobie jego poziom dwa tyg temu w sobotę i wyszedł trochę za wysoko. Odstawiłam i teraz się zastanawiam kiedy znów zacząć brać? Czy jak się uda to zrobić kontrolne badanie przy okazji bety progesteron i Tsh?
-
Co do Inofemu/Inofoliku,to brałam go przy poprzednich staraniach i...uwaga,bo on moc o wspomaga owulacje- aż na tyle,że mogą być ciąże mnogie.U nas na początkowych usg były trzy,potem dwa pęcherzyki,ale w końcu się wchłonęły i został tylko jeden.2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
przedszkolanka:) wrote:A ta prolaktyna to jak za duża to na co ma wpływ? W pierwszej pamietam tylko niski estradiol i chyba wlasnie podwyższoną prolaktynę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 16:05
-
nick nieaktualny