***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Wchodzisz na moją nazwę klikasz i tam. Pojawia się że mam wykres, to jest ten, bo poprzednich nie zobaczysz niestety z tymi zygzakami
Prolaktyna u mnie 32 zł
Między 2a 6 dniem cyklu pamiętaj i poczytaj jak masz być przygotowana. Normy poda Ci z wynikiem Laboratorium. U mnie była norma do 23 a ja miałam 36,9. -
nick nieaktualny
-
Mama360 to u mnie estradiol bardzo niski byl(brak owulacji) stąd ta prolaktyna. Aż jestem ciekawa jak jest teraz,ale teraz czuje owulke,unormowaly sie cykle(poza tym ostatnim) więc moze w normie jest..jak teraz sie nie uda to sprawdze w nastepnym cyklu.
-
nick nieaktualny
-
19dpo.. Wytrzymalam 5 dni po terminie @.
Jestem w totalnym szoku.
Po betach w ciazach biochemicznych gdzie najwyższą miałam 12,9 nagle dostaje 7200 w prezencie. Szok!!Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zosiak88 wrote:Jak to zrobilas ze tyle wytrzymalas szok gratuluje
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beta cudowna no wlasnie, moze to blizniaki
A tak z innej beczki to mam pytanie odnosnie platnosci. Platnosc idzie z karty malza, za 25dni bedzie kolejna... czy jesli teraz usune go z platnosci to dalej bede muala konto premium? I chce zmienic platnosc na mnue, to poprostu trzeba wpisac nowe dane? Kiedy? Zebym miala ciag ... zrby mi sie wykresy nie pokasowaly- jesli usune go z platnosci, to czy te wykresy mi sie nie skasuja?10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualnyDziewczyny! Nie odstawiajcie kwasu foliowego, bo jest wysoki!!! To jest badanie z KRWI.
Po pierwsze: odstawia się na 3 dni przed badaniem. Po drugie, on krąży we krwi. Nie jest powiedziane, że macie go wystarczająco, żeby dziecko było zdrowe.
Po trzecie: może być mutacja i się nie wchłania.
Mama360, beta po byku -
U nas nici z tego cyklu chyba złapała nas jakaś infekcja, a w tym tygodniu owulacja ale mi smutno
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Sung, ja mutacji raczej nie mam bo w pierwszej ciąży też brałam 3 m-ce i po zbadaniu był w połowie normy. Teraz brałam dłużej i wyszły takie cuda na kiju A boję się mieć za dużo bo czytałam że to zwiększa ryzyku autyzmu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 06:50
-
przedszkolanka:) wrote:Mama360 wow! Świetna niespodzianka rośnijcie zdrowo! To bedziesz kwietniową czy majową mamusią?
Trochę już mniej się stresuję, ale jeszcze beta środowa no i lekarz. Czy tam wszystko ok.Najmłodsza_staraczka, Nona lubią tę wiadomość