***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:No, ruszyło się, GRATULACJE MAMO!
No i Isaury ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 07:34
Nona lubi tę wiadomość
-
Wielkie gratulacje!! Wiedziałam,że tak będzie:) mocne kciuki i spokojnych 9 miesięcy:)2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
nick nieaktualny
-
Mama360 wrote:I to ruszyło się u starszyzny hehe.. Wiec teraz Twoja kolej :*
No i Isaury ❤️
Brawo kochana!. Ale się cieszę, prawie jak ze swojego testu
Widzisz, żadne loty samolotem nie szkodzą jak jest mocny i przepisowy zarodek . A twój jest superowy
Gratuluję! Zwłaszcza Nowemu tatusiowiMama360 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Nona wrote:No ja myślę. Musi sie udać. Jakie masz patenty, co podziałało?
Nona lubi tę wiadomość
-
Isaura81 wrote:Brawo kochana!. Ale się cieszę, prawie jak ze swojego testu
Widzisz, żadne loty samolotem nie szkodzą jak jest mocny i przepisowy zarodek . A twój jest superowy
Gratuluję! Zwłaszcza Nowemu tatusiowiIsaura81 lubi tę wiadomość
-
Mama360 wrote:Ja miałam czują że coś jest nie tak bo co Msc byłam w ciąży i co miesiąc roniłam.poniewaz kiedyś parę lat temu miałam mlekotok z piersi to mnie podkusilo i zrobilam prolaktyne. Za wysoka. Trafił Do lekarza który od razu dał mi Bromergon (costagnus brałam sobie dodatkowo sama) i to pierwszy cykl właśnie z tymi lekami. Plus URLOP!!! Nie miałam czasu tak myśleć. Szykowalismu się do wakacji, Lot, nie mierzylam temp, tam się super bawiłam no i @ nie przyszła po prostu. Nie szalalam z testami i beta i przed terminem jak wtedy. Testy zrobiony 5 dni po terminie @.bardziej na luzie wszystko.. Idę na betę niedługo, będzie pod wieczór :*
Mama360 lubi tę wiadomość
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Ja tsh mialam 0,78. Mam guzy na tarczycy i kontroluje. Teraz nawet mam znów usg i endo 20 sierpnia.
Idę do lekarza zaraz bo wizytę miałam i tak umówiona u internisty, zobaczymy co mi zleci.Multiwitamina, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję dwóch pięknych kreseczek
19dc jak dla mnie 2dpo
Dzis pojawiły się nitki krwi w sluzie, mam nadzieję że to tylko objaw przebytej owulacji. Zaczął się czas oczekiwania, tysiące myśli w głowie, a może się jednak udało, ehhhhh niech ten czas szybciej leci3 cykl starań o bąbelka
-
Tempke mierzylam do 8 dpo. (wykres mam udostępniony), potem wjechałam. Faktycznie te temp były inne niż zawsze na wykresach (nie było zygzakow) ale brałam pod uwagę że to bromergon już działa. I tylko to.
W dwóch cb piersi zaczynały mnie boleć od 18 dnia cyklu (mam zaznaczone na flo) a teraz od 25go dopiero więc tym bardziej sądziłam że nic.
Zemdlilo mnie pierwszy raz w 23 dniu cyklu, ale to było przy lądowaniu samolotem więc olałam. Potem. Codziennie trochę słabo, coś tam zemdlilo, ale byliśmy w Egipcie więc jakby to była dla mnie norma.
Do terminu @ miałam sucho na dole ( a w cb mokro od owulki) dopiero jak termin @ minął to mam tam mokro i gorąco w ogóle bardzo (mój stwierdzil przy seksi że tam jest jak w Afryce). Żyły na wierzch na piersi wyszły dopiero mi wczoraj 19dpo i bolą z dnia na dzień coraz mocniej.
Dopiero na termin @ miałam bóle miesiączkowe, rozpychalo mnie coś od środka, bóle pleców.
Więc w cb miałam wszystkie objawy od razu a teraz żadnych więc byłam przekonana że nic.
Aaaa!!!! Przepraszam... W 7dpo nagle tak mnie zaczęło boleć. Na najgorsza @ świata. Leżałam, zwijalam się z bólu. Nogi mi się trzesly, pachwiny bolały. Wzięłam leki i zadziałało. Nawet się zastanawiałam z dziewczynami Na forum czy na sor nie jechać.
Jedyne co rozbili mnie od cb to w cb miałam przed misiaczka rozwolnienie, i już wiedziałam że nic z tego, że się nie utrzyma, bo zawsze przed @ mam taki incydent. A teraz nic.. Byla cisza, wręcz odwrotnie, ale też zrzucałam na pobyt w Egipcie.
Wsio :* -
nick nieaktualnyBylas w Egipcie? A jak tam teraz nie jest czasem niebezpiecznie? Tez z mezem chcielibysmy pojechac ale to noe ze wzgledu na starania tylko wrwcz odrwotnie zeby o tym juz nie myslec. W takkm razie 7 dpo mialas implantacje bo takie bole moga o tym swiadczyc niech kropeczka zdrowo rosnie;)
A co z Iga66?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 09:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiedzy 3-5 dc FSH i LH i estradiol
Miedzy 12-14 dc estradiol
Progesteron najlepiej w 21 dc i prolatyme tez takie cos znalazlam
Dziewczyny bardzo polecaja branie ovarinu (znajduje sie tam inozytol ktory pomaga zajsc w ciaze ale jesli sie ma mutacje to nalezy z tym uwazac)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 10:05
-
Prolaktyne zawsze badalam między 3a 6 dniem cyklu i tak mi kazal lekarz. Po owulacji nie ma sensu badać gdyż jeżeli jest ciaza o której nie wiemy to prolaktyna zawsze będzie wyższa. Stąd miedzy 3 a 6 dniem cyklu. Dzień wcześniej bez seksu, bez sportu, lekka kolacja i do 4 godz po obudzę i ja zbadaj.