***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
To mój z wczoraj,najbardziej pozytywny, wczoraj i przedwczoraj było ❤️, a dziś małża nie ma, ehhhhh. Ale śluz już nie jest idealny, więc mam nadzieję, że nie wszystko stracone.
https://zapodaj.net/a8ec1b0028eb4.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 22:46
3 cykl starań o bąbelka
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:09
Sung lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Kurczę u mnie 6 dpo i sporo (jak na mnie) jakiegoś lekko różowo brązowawego śluzu. Na zagnieżdżenie się nie nakręcam, poza tym chyba inaczej to powinno wyglądać. Macie jakiś pomysł? Jakieś nadżerki czy inne świństwo? Poza tym nic mnie nie boli ani nic tylko cycki jak co miesiąc.
tęczova lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
Natosia wrote:Cześć.Tak, mam córkę- staraliśmy się o nią pół roku.Co ciekawe odnośnie TSH- wiele osób bierze 4,20 normę laboratoryjna jako prawidlowa,kiedy w innym krajach jest to 2,50. A moja endo mówi nawet,ze do zajścia w ciążę najlepiej kolo 1. I tak- kiedy zaszłam w ciążę z tsh 2,20 to poronilam,a utrzymała się ciąża kiedy miałam 1,07.
Co do octu- też piję ten z Rossmanna.10.09.2019 Marcel -
zosiak88 wrote:Najlepiej dziewczyny isc w okolicach 12 dc na monitoring i mozna policzyc juz samemu kiedy bedzie 2 mm na dobe noz te testy robic ja Was podziwiam nie mialabym tyle cierpliwosci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 00:06
10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualnyDziewczyny pomóżcie dostałam wyniki 3 raz robiłam beta Hcg i progesteron i martwi mnie progesteron bo spadł!!!
11 dpo beta 51 progesteron 22,60
13 dpo beta 195,7 progesteron 27,60
15 dpo beta 454,1 progesteron 20,40
Biorę duphaston 2x1 i wykituje przecież przez niedziele -
Progesteronu się nie bada. Możesz poronić przez podwyższony kortyzol bo ci hormon stresu skoczy robiąc te badania i faktycznie sobie narobisz. Nie rób już proga. Bez sensu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 06:33
-
Tęczowa ja tak teź miewałam i o niczym to nie świadczyło..
Oleczka94 wiem wie ze nie to,bo znikła później
Co do tsh to ja zaszlam jak mialam grubo ponad 3..jak zaszlam to dostalam leki euthyrox i tak az do rozwiązania.
Karmelka nie badaj juz go,umów się na wizyte za 2 tyg. -
.
nick nieaktualny
-
tęczova wrote:Kurczę u mnie 6 dpo i sporo (jak na mnie) jakiegoś lekko różowo brązowawego śluzu. Na zagnieżdżenie się nie nakręcam, poza tym chyba inaczej to powinno wyglądać. Macie jakiś pomysł? Jakieś nadżerki czy inne świństwo? Poza tym nic mnie nie boli ani nic tylko cycki jak co miesiąc.
Ale może być implantacyjne, równie dobrze jak mówisz nadżerka (ale nie słyszałam żeby malutka dawała objawy takie), do tego po stosunku też może coś delikatnie podkrwawiać.
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny pomóżcie dostałam wyniki 3 raz robiłam beta Hcg i progesteron i martwi mnie progesteron bo spadł!!!
11 dpo beta 51 progesteron 22,60
13 dpo beta 195,7 progesteron 27,60
15 dpo beta 454,1 progesteron 20,40
Biorę duphaston 2x1 i wykituje przecież przez niedziele
Progesteron piękny. 20 to wynik do którego nie można się przyczepić.
Duphaston nie wychodzi w wynikach badania poziomu, to syntetyczny progesteron nie wychwytywany we krwi .
Każda ma inne stężenia, i są tu dziewczyny co przy zajściu w ciąże miały progesteron na poziomie 13/15 i wszystko się dobrze rozwijało.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyNie znam sie ale czy te rozowe slady to nie jest przypadkiem implantacja? Dzisiaj mierzylam ta tempke i mam normalna rano 36.7 wiec juz wszystko przesadzone? Wczoraj za to mialam taki przepraszam za stwierdzenie glut jak przy dniach plodnych rozciagajacy.