***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OlivkowaMama wrote:No negatywny... Może jutro będzie pozytyw, wtedy byłaby szansa. Dzialajcie do piątku, a nóż żołnierze dotrwaja do owu gdyby ta była np w weekend
W cyklu z Polą było tak samo..pozytyw w piatek a w weekend bylismy u tesciow ale wtedy się udało..OlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
Czyli nie jest za duże na ten dzień cyklu głupi internet naczytałam się ze większe niż 15 to złe ehhh nie czytam już nic
Właśnie dojechałam nad morze miałam być 1,5h temu ale Pani we mnie wjechała na autostradzie przed bramki
Eh to zmęczenie
Trzymam za was wszystkie mocno kciuki po takim lipcu okropnym
-
kozgo wrote:Czyli nie jest za duże na ten dzień cyklu głupi internet naczytałam się ze większe niż 15 to złe ehhh nie czytam już nic
Właśnie dojechałam nad morze miałam być 1,5h temu ale Pani we mnie wjechała na autostradzie przed bramki
Eh to zmęczenie
Trzymam za was wszystkie mocno kciuki po takim lipcu okropnym
Do zagnieżdżenia fajnie jak ma pow 13. Ja mam zawsze 17Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nona dziecko z domu to poszalejesz.zazdroszcze ja nie mam komu podrzucic nawet na kilka godzin 8 latki moja mama mieszka po sasiedzku razem z moja siostra i szwagrem i moim młodzsym o 10 lat bratem.ale na ich pomoc nie mozna liczyc.matka siostra pracuja szwagier zajmuje sie gospodarstwem i z nim córka nie zostałaby wogóle a mlody na delegacji
-
nick nieaktualny
-
Ja się zapisałam na testowanie z kilkudniowym zapasem, więc zacznę pewnie sikać wcześniej
Też miałam dobre nastawienie na ten cykl, myślałam, że to właśnie teraz będzie. Jakieś takie przeczucie. A tu nic nie boli, nic nie czuję, nic nie wiem.
Cóż, teraz już nic nie zrobię, pozostaje tylko czekać cierpliwie
Moją małą czasem mama bierze na 2-3 dni. Nudzę się jak mops, nie wiem co mam ze sobą zrobić, i nagle dostrzegam ile to ja mam czasu po pracy heheNona lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:no ale na weekend nie podrzucasz? Mojej to weszlo w nawyk od kiedy skoncyzla 1,5 r.
do obu dziadków, do kuzynki męża no wywozimy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPomarańczka83 wrote:Sung, czytałam na tej stronie co wskazałas i ta mutacje jeśli jest, to kwas foliowy się nie przyswaja, a ja mam przecież za wysoko więc się nie zgadza. Poza tym 2 tyg temu robiłam poziom homocysteiny i jest ok.
Zgadza się. Nie przyswaja się = krąży we krwi = wysoki wynik. A jakś masz homocysteinę?
Nona, trzymam kciuki
Ja mam róznicę 1,8 i na początku było mega cieżko, ale z drugiej strony mega warto. Teraz by było 10 i 11 i to też myślę, że mega fajnie -
nick nieaktualny