***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
kozgo wrote:Obudził mnie rano tak silny ból w dole brzucha masakra
nie wiem czy czymś się zatrulam wczoraj czy coś koszmar mas mówi ze cała noc się rzucałam po łóżku ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:09
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczowa mój mąż robił hormony chociaż dokładnie nie pamietam które napewno LH, testosteron, tarczycowe
Dziś usg o 18.30 i zobsczymy czy była owu i czy faktycznie w weekend. Normalnie aż mnie lezdzwia bolą jak przed okresem. Jak dziś będzie potwierdzona owulka to dupka znów muszę brać chociaż z miesiąca na miesiąc te uboczne objawy coraz mniejsze
Nona Moxe jutro poczujeszka nie pamietam żeby w pierwszej ciąży czuła implementacje pewnie nawet mnie wiedziałam o tym ze coś takiego występuje 7dpo Haha człowiek nieświadomy taki szczęśliwy
przedszkolanka:), tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.Widzę,że póki co tylko jedna fasolka, także dalej wielkie kciuki za Was! Mnie od czasu tego zatrucia w 5dpo ciągle mdli i oczywiście sobie wkręcam;) ale już przy poprzednich staraniach doświadczyłam wmawiania sobie objawów,wiec jakoś mnie to nie dziwi:D2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Ruda Anna przykro mi ;( kolejny miso być Twoj!
Mama360 ja pamiętam przy zagnieżdżaniu mdlosci jak na zatrucie..ale faktycznie u Ciebie mocno było..
Kozgo a mozliwa wczesniejsza owu?
Teczowa jak mąz nie chce badan (my robilismy nasienie,wyszly zylaki i mial zabieg w cyklu w ktorym sie udalo) to faszeruj go orzechami brazylijskimi i pestkami dynipoczytaj jakies przepisy na dania przy staraniach i faszeruj
mój po 4 latach dalej je wspomina
Nona ja od pierwszego posta czuje ze to Twój cyklwierze ze sie obie spotkamy na fiolecie
tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Kochane druga beta 15406!
Wieczorem wizyta
Prolaktyne mam pięknie zabita lekami.
Miałam 36.9 a mam 20!
Cokolwiek we mnie jest na pewno super hiper rośnie.przedszkolanka:), tęczova, Natosia, OlivkowaMama, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:byłyby 4 lata różnicy między dziećmi około jakby się udało, marzy mi się znów lato cc. Mega bym chciała wiosna/lato.
3 latka Twoja ma jakiś bunt czy w miare? U nas spokojniutka dziewczynka sie trafila, mega ogarnieta i fajna, do przedszkola od wrzesnia idzie. Marzy mi sie siostrzyczka dla niejjedyne co to malo śpi od urodzenia. Do przedszkola miała iśc ale jeszcze zostaje rok ze mną.
Ja też bym chciala corcie ale moja Pola chce Aleksandra braciszkaNona lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Ruda Anna przykro mi ;( kolejny miso być Twoj!
Mama360 ja pamiętam przy zagnieżdżaniu mdlosci jak na zatrucie..ale faktycznie u Ciebie mocno było..
Kozgo a mozliwa wczesniejsza owu?
Teczowa jak mąz nie chce badan (my robilismy nasienie,wyszly zylaki i mial zabieg w cyklu w ktorym sie udalo) to faszeruj go orzechami brazylijskimi i pestkami dynipoczytaj jakies przepisy na dania przy staraniach i faszeruj
mój po 4 latach dalej je wspomina
Nona ja od pierwszego posta czuje ze to Twój cyklwierze ze sie obie spotkamy na fiolecie
10.09.2019 Marcel