***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
kozgo wrote:Obudził mnie rano tak silny ból w dole brzucha masakra nie wiem czy czymś się zatrulam wczoraj czy coś koszmar mas mówi ze cała noc się rzucałam po łóżku ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:09
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczowa mój mąż robił hormony chociaż dokładnie nie pamietam które napewno LH, testosteron, tarczycowe
Dziś usg o 18.30 i zobsczymy czy była owu i czy faktycznie w weekend. Normalnie aż mnie lezdzwia bolą jak przed okresem. Jak dziś będzie potwierdzona owulka to dupka znów muszę brać chociaż z miesiąca na miesiąc te uboczne objawy coraz mniejsze
Nona Moxe jutro poczujesz ka nie pamietam żeby w pierwszej ciąży czuła implementacje pewnie nawet mnie wiedziałam o tym ze coś takiego występuje 7dpo Haha człowiek nieświadomy taki szczęśliwyprzedszkolanka:), tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.Widzę,że póki co tylko jedna fasolka, także dalej wielkie kciuki za Was! Mnie od czasu tego zatrucia w 5dpo ciągle mdli i oczywiście sobie wkręcam;) ale już przy poprzednich staraniach doświadczyłam wmawiania sobie objawów,wiec jakoś mnie to nie dziwi:D2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Ruda Anna przykro mi ;( kolejny miso być Twoj!
Mama360 ja pamiętam przy zagnieżdżaniu mdlosci jak na zatrucie..ale faktycznie u Ciebie mocno było..
Kozgo a mozliwa wczesniejsza owu?
Teczowa jak mąz nie chce badan (my robilismy nasienie,wyszly zylaki i mial zabieg w cyklu w ktorym sie udalo) to faszeruj go orzechami brazylijskimi i pestkami dyni poczytaj jakies przepisy na dania przy staraniach i faszeruj mój po 4 latach dalej je wspomina
Nona ja od pierwszego posta czuje ze to Twój cykl wierze ze sie obie spotkamy na fiolecietęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Kochane druga beta 15406!
Wieczorem wizyta
Prolaktyne mam pięknie zabita lekami.
Miałam 36.9 a mam 20!
Cokolwiek we mnie jest na pewno super hiper rośnie.przedszkolanka:), tęczova, Natosia, OlivkowaMama, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:byłyby 4 lata różnicy między dziećmi około jakby się udało, marzy mi się znów lato cc. Mega bym chciała wiosna/lato.
3 latka Twoja ma jakiś bunt czy w miare? U nas spokojniutka dziewczynka sie trafila, mega ogarnieta i fajna, do przedszkola od wrzesnia idzie. Marzy mi sie siostrzyczka dla niej
Ja też bym chciala corcie ale moja Pola chce Aleksandra braciszkaNona lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Ruda Anna przykro mi ;( kolejny miso być Twoj!
Mama360 ja pamiętam przy zagnieżdżaniu mdlosci jak na zatrucie..ale faktycznie u Ciebie mocno było..
Kozgo a mozliwa wczesniejsza owu?
Teczowa jak mąz nie chce badan (my robilismy nasienie,wyszly zylaki i mial zabieg w cyklu w ktorym sie udalo) to faszeruj go orzechami brazylijskimi i pestkami dyni poczytaj jakies przepisy na dania przy staraniach i faszeruj mój po 4 latach dalej je wspomina
Nona ja od pierwszego posta czuje ze to Twój cykl wierze ze sie obie spotkamy na fiolecie10.09.2019 Marcel