***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
kozgo wrote:To się natestowalam kupiłam wczoraj pink strumieniowy i chyba wadliwy jakiś bo wyszedł nieważny tak wiec czekam do poniedziałku na bete jednak.
Isaura ja pamietam ze Ty w tym cyklu nie planowałaś przez badanie drożności tak?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny przykro mi..taki ładny miesiąc a tu nic nie rusza.. Isaura w Tobie nadzieja!
A ja dzielę się urodzinowym ciachem
Właśnie zaczyna się pojawiać bardzo delikatnie zabarwiony ma brązowo śluz. 2-3 dni i będzie @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 08:31
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Ja mam dzisiaj 9dpo
Nie mogę się doczekać kolejnego cyklu już02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Przedszkolanka masz urodziny? Wszystkiego najlepszego
Nieładnie się tu bawicie dziewczyny, nie podoba mi się to, mam nadzieję, że następny miesiąc będzie bardziej urodzajny
Ja się melduję w 7 dpo, albo raczej w 22 dc, bo skąd mam mieć pewność, że owulacja była... Jeśli chodzi o jakiekolwiek objawy to ani na ciążę ani na małpę.
Nic. Zero. Null.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Przedszkolanka masz urodziny? Wszystkiego najlepszego
Nieładnie się tu bawicie dziewczyny, nie podoba mi się to, mam nadzieję, że następny miesiąc będzie bardziej urodzajny
Ja się melduję w 7 dpo, albo raczej w 22 dc, bo skąd mam mieć pewność, że owulacja była... Jeśli chodzi o jakiekolwiek objawy to ani na ciążę ani na małpę.
Nic. Zero. Null.
Dziekuje
A temperatura jak? Czy nie śledzisz?
Anusiak dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 09:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozgo wrote:Mnie dziś obudził ból lewego jajnika i ciągniecie i ból pleców tak wiec @ nadchodzi
Testowalas?
U mnie tez3wszystkie objawy okresu, łącznie z temperaturą.
Ból wrócił. Nie wiem czy do gina z tym (ale to i tak po okresie) czy do internisty. Ból jest od połowy między pepkiem a pachwina do wysokości pępka. Ale od strony biodra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 10:27
-
Sung wrote:Testowalas?
U mnie tez3wszystkie objawy okresu, łącznie z temperaturą.
Ból wrócił. Nie wiem czy do gina z tym (ale to i tak po okresie) czy do internisty. Ból jest od połowy między pepkiem a pachwina do wysokości pępka. Ale od strony biodra.
Tak i test był wadliwy i wynik nie ważny wogole się jakby mocz noe zaciągnął na całość płytki ale nadzieje coraz mniejsze niestety