***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka zaczęłam mierzyć dopiero po owu bo wcześniej nie planowałam, że ten cykl juz będzie staraniowy. Kiedyś już prowadziłam na ovu obserwacje razem z mierzeniem temp. i tak mi się wydaje, że te wartości są dla mnie odpowiednie na fazę lutealną, ale przecież organizm się zmienia i kto to teraz może wiedzieć. ..
7 dni do spodziewanej @, to jest moja pierwsza baza, do której muszę dojść
Jak nie przyjdzie to jeszcze 3 dni i
T E Ś C I K -
Nona wrote:Ja 4dc. Robiłam dziś w Synevo progesterone I prolaktyne 68zl. Dużo. Dam znać co wyszło.
Kurde mogłam od razu LH, fsh, estradiol. Kiedy je mogę dorobić jeszcze? Po owu?
Przed owu estradiol,w 21dc progesteron i estradiol na pewno. Ja w 3-4 dc robie wszystko jak w pierwszej i lece z tym do gina(lh,fsh,prolaktyne,estradiol itp.wedlug tabelki). -
Niezapominajka2 wrote:Przedszkolanka zaczęłam mierzyć dopiero po owu bo wcześniej nie planowałam, że ten cykl juz będzie staraniowy. Kiedyś już prowadziłam na ovu obserwacje razem z mierzeniem temp. i tak mi się wydaje, że te wartości są dla mnie odpowiednie na fazę lutealną, ale przecież organizm się zmienia i kto to teraz może wiedzieć. ..
7 dni do spodziewanej @, to jest moja pierwsza baza, do której muszę dojść
Jak nie przyjdzie to jeszcze 3 dni i
T E Ś C I K
Czyli ten taki testowy cykl,mój w sumie też taki z zalożenia to czekamy na test-oby -
przedszkolanka:) wrote:To się nie liczy najgorzej weekend przeczekać do bety..
Już nie czekam i nie niecierpliwie się bo wyszedł negatyw a tak późno na bank byłaby chociaż blada kreska trudno przynajmniej pojeżdżę na kolejkach w legolandzieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dobrze, że jest to ovu... dziewczyny mogą sie wygadać, a faceci nie muszą tego słuchać
Chyba jeszcze nie mówiłam, mam 29 lat, będziecie miały lepszy pogląd na to z kim rozmawiacie nie jestem już taka młoda jak na pierwsze dziecko, chociaż czuje się na 25 jak miałam 20 lat objawów płodności nie trzeba było szukać, sluz się wylewał, czasami miałam wrażenie, że popuscilam xD. A teraz? Nic już nie jest tak oczywiste.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Ja 4dc. Robiłam dziś w Synevo progesterone I prolaktyne 68zl. Dużo. Dam znać co wyszło.
Kurde mogłam od razu LH, fsh, estradiol. Kiedy je mogę dorobić jeszcze? Po owu?Nona lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Ja miałam.plan jehav na betę i proga, ale sprawdziłam wcześniej test (z 2 moczu) negatyw aż wali po oczach.
Objawy dziwne. Bóle brzucha a bardziej kłucia i lekkie parzenie, cyce mega duże, pobolewają, ciągle mi niedobrze, wszystko mogło nie smakuje tylko cebulę jem surową, ale mam od razu zgagę.
No i na papierze się pojawiło brązowe plamienie. Takie minimalne na 2 dni przed i tylko jak się "tam" głębiej pogrzebie.
Tak że czekamyIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
kozgo wrote:Bo ja wczoraj cały dzień metaliczny smak mdłości zmęczenie ale dzisiejszy test mnie otrzeźwił jak co miesiąc co pokazuje niestety ze objawy na okres mogą być mega różne
Ale mega niebieskie żyły na ogromnych cyckach dalej mnie zastanawiajaIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:14
Isaura81 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Dobrze, że jest to ovu... dziewczyny mogą sie wygadać, a faceci nie muszą tego słuchać
Chyba jeszcze nie mówiłam, mam 29 lat, będziecie miały lepszy pogląd na to z kim rozmawiacie nie jestem już taka młoda jak na pierwsze dziecko, chociaż czuje się na 25 jak miałam 20 lat objawów płodności nie trzeba było szukać, sluz się wylewał, czasami miałam wrażenie, że popuscilam xD. A teraz? Nic już nie jest tak oczywiste.
Facepalm...
Posmialam się. Trochę smutno, że młode dziewczyny uważają się za stare.
Mi się wylewa :p a niedługo skończę 42. Więc ten...tego...
Speak. Za niski. -
Sung wrote:Facepalm...
Posmialam się. Trochę smutno, że młode dziewczyny uważają się za stare.
Mi się wylewa :p a niedługo skończę 42. Więc ten...tego...
Speak. Za niski.
Przedział zenie o starości na rodzenie 30 latki wynika z presji społeczeństwa i lekarzy, bo do 30 trzeba urodzić.
Ja padłam po południu jak dziecko. Wyspałam się 2 godzinki i moge działać dalej.
Tęczowa może faktycznie masz rację poczekamy zobaczymy. Wiem że każda ciąża inna.
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3