***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natalia1992 wrote:Ja zrobiłam betę jednak i <0,1... Aż się poryczałam. Była owulacja, był śluz, wysokie temperatury i d...
Coś ten sierpień nie za bardzo dla większości... -
nick nieaktualny
-
Natalia przykro mi niestety u mnie dziś będzie podobnie bóle na okres już takie brzucha i plecow ze nie ma co się oszukiwać zreszta sikaniem 13dpo negatyw. A tez witaminy, ten żel, monitoring i jeszcze ten lekarz nie ukrywam mnie pozytywnie nastawił ze jak takie endometrium to wróży ciąże itd itd ale płakać nie będę zamówię coś pysznego odpalę prosecco
-
Hej dziewczyny, strasznie mi przykro z powodu wszystkich @ i negatywów, faktycznie ten sierpień wcale nie okazał się lepszy od lipca, który tez był słaby:( ciagle każdej z was kibicuje, nie poddawajcie się chociaż wiadomo, łatwo mówić ale tez przez to przechodziłam i traciłam nadzieje nie raz, nie teraz to za miesiac:*
przedszkolanka:), Natalia1992, Nona lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:14
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:32
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:A co do cieszenia się życiem i seksem i picie ziółek to myślę, że todobry pomysł. Ja poza suplementami i euthyroxem odpuściłam inne rzeczy typu mierzenie temperatury, poszukiwanie śluzu płodnego itp. i od tego czasu mi lepiej psychicznie. Może efektu w postaci fasolki nie ma ale po zluzowaniu jest mi łatwiej
Smutno mi je jutro odstawić. Dzisiaj ostatnia dawkaIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3