***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem juź po,źyję,dobiegłam mega zmeczona i z bólem głowy,aleeee.. mam mega obfity śluz rozciągliwy! No i nie wiem juz co myśleć bo ostatni cykl w tym czasie 23dc mialam owu.. naczytałam sie ze przed owu 2 dni estradiolspada a progesteron moj wskazywał ze przed owu i znowu nakręcanie..
Nona plan jest,więc super my tez teraz próbny bo niby od października mielismy zaczac ale wiadomo jak to jest.
Isaura jakbym dostała @ to ja mogę zakładać ale to tak jeszcze z tydzień na pewno
Nona lubi tę wiadomość
-
Isaura81 wrote:Ja dla pewności sama mieszałam. Tylko tego sporo wychodzi.
-
Mama_Sary wrote:Czyli kupowałas oddzielnie poszczególne zioła i sama robiłaś mieszankę wg przepisu jak rozumiem. A skąd zamawialas zioła, chodzi mi o sprawdzona zielarnie internetową lub coś w tym stylu. U mnie w mieście jest sklep zielarski,ale nie ma dużego wyboru ,tylko jakieś mieszanki na trawienie,włosy,etc.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Hej dziewczynki Mia gratuluję!
Ja dziś od rana sprzątam. Wyrzuciłam już wszystkie notatki ze studiów (aa nie pochwaliłam się, w lipcu obroniłam magistra ), aż mnie serce bolało. Zostało mi tylko umyć podłogę, aleeee straszliwie mi się nie chce.
Chociaż dobrze byłoby to zrobić.
Ja testuję za tydzień, ale już bardzo chciałabym wiedzieć. Nie napalam się, że jestem w ciąży, od września zaczynam pracę w nowej szkole, więc może to nie byłoby aż tak dobrze teraz zajść. Więc jeśli będzie to super - jeśli nie, to zajmuję się pracą i daję sobie czas jeszcze.
Izaw, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
MeggiGirl wrote:Hej dziewczynki Mia gratuluję!
Ja dziś od rana sprzątam. Wyrzuciłam już wszystkie notatki ze studiów (aa nie pochwaliłam się, w lipcu obroniłam magistra ), aż mnie serce bolało. Zostało mi tylko umyć podłogę, aleeee straszliwie mi się nie chce.
Chociaż dobrze byłoby to zrobić.
Ja testuję za tydzień, ale już bardzo chciałabym wiedzieć. Nie napalam się, że jestem w ciąży, od września zaczynam pracę w nowej szkole, więc może to nie byłoby aż tak dobrze teraz zajść. Więc jeśli będzie to super - jeśli nie, to zajmuję się pracą i daję sobie czas jeszcze.
Ja po obronie czułam się taka niepotrzebną i bez celu życiowego.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Mia gratulacje
Ja zaczynam testować 25 sierpnia w urodziny ale może jeszcze nie pokazać. Choć bardzo się czuje na ciąże. Ciekawe czy właściwie.MIA_89 lubi tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chciałabym się Was poradzić. Otóż po odstawieniu tabletek anty , okres wrócił mi normalnie, regularnie, temp ładnie skacze, wszystko niby cacy, tylko mam wrażenie ze twn mój okres to nie okres... zaczyna się 2 dni brązowym plamieniem, potem też tak jakoś dziwnie skąpo, potem znów plamienie.
Czytałam że to może być niski poziom progesteronu, rozumiem że ten cykl moge już spisać na straty skoro jego poziom mam zbadać 7 dpo?
W tym tyg robie wszystkie badania poza progiem właśnie a w przyszłym ginekolog. Ale troche się zmartwiłam