***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina87 wrote:Mia gratulacje
A miałaś jakieś wczesne objawy ciążowe?Hugolina87, Izaw lubią tę wiadomość
-
Mia gratki tyle pozytywnej energii jest w dziewczynach, które dowiadują się o ciąży oby Twoje przepowiednie o naszych ciążach się sprawdziły
Powodzenia i nudnej ciąży
Edit - przedawkowalam w tym poście słowo na cWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 08:17
MIA_89 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Mia :*
Ja miałam testować dzisiaj ale zatestowalam wczoraj popołudniu i jedna kreska- łudzę się że było jeszcze za wcześnie no i z popołudniowego moczu :p
Dlatego postanowiłam poczekać do jutra, to będzie 12 dpo. Wtedy już będzie bardziej wiarygodny wynikMIA_89 lubi tę wiadomość
-
Spoko dziewczyny, uda się zobaczycie! A test najlepiej robić rano i ja specjalnie troszkę mniej piłam wody przed snem, żeby nie wysiusiać części moczu w nocy i nie rozrzedzać moczu, nie wiem czy ma to znaczenie... Ale tak robiłam i najpierw wychodziły mi prawie nie widoczne bladziochy na bardzo czułym tescie, a gdybym je robila po piludniu to pewnie nic by nie wyszlo. Dopiero pozniej im blizej @ tym mocniejsze, grubsze kreski. Kochane jeszcze będzie pięknie, wspomnicie moje słowa
przedszkolanka:), Isaura81, Izaw lubią tę wiadomość
-
A ja nie zdążyłam nawet zatestować,dzis z samego rana dostałam @.
Cykl trwał tylko 24 dni. Czas zacząć pić zioła ojca Sroki. Dziewczyny macie jakąś sprawdzona zielarnie internetową z której można zamówić składniki do tej mieszanki ziołowej?
Jeśli pozwolicie powlokę się za Wami ponuro na wątek wrześniowy.
Posiadaczkom 2 kresek serdecznie gratuluję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 08:57
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Przedszkolanka ja juz zacznę trzymać kciuki! Podziwiam Cię, ja nie mogę się zmusić ostatnio do ćwiczeń a też kiedyś przebiegłam 10 km - najwięcej w życiu xD
Jak nastrój przed startem?
Dziękuje;) o dziwo jestem spokojna,bo nie wiem co mnie czeka ale zaraz jadę to pewnie stresik odczuję -
Isaura81 wrote:Zapasy żelaza. U mnie szukaliśmy powodów nagłego wypadania włosów, które pojawiało się co jakiś czas. Potwornego zmęczenia ale też nie zawsze tylko okresowo powracającego.
Przed ciążą warto wiedzieć jakie się ma zapasy. U mnie zrzucali to na obfite @ ale już dawno ich nie mam a wynik dalej tragiczny
To w 3dc mozna tez zrobic?
Dziekuje za kciuki i wrzesień będzie lepszy,daj czas ten cykl po badaniu -
Mama_Sary wrote:A ja nie zdążyłam nawet zareagować,bobdzis z samego rana dostałam @.
Cykl trwał tylko 24 dni. Czas zacząć pić zioła ojca Sroki. Dziewczyny macie jakąś sprawdzona zielarnie internetową z której można zamówić składniki do tej mieszanki ziołowej?
Jeśli pozwolicie powłokę się za Wami ponuro na wątek wrześniowy.
Posiadaczkom 2 kresek serdecznie gratuluję.
Wszystkie się widzimy i kreskujemy podwójnieMama_Sary lubi tę wiadomość
-
Halo
Mia89 gratuluje, cudowne wieści z rana !
Ja mam dzisiaj chyba 10 dpo. We wtorek rano idę jeszcze zrobić badania. W środę ginekolog, chce sprawdzić czy torbiel się zmniejsza. Jedziemy dzisiaj w góry
A mnie zamiast jajnik z torbiela boli drugi :pMIA_89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
MIA_89 wrote:Cały czas mam bóle takie jak na miesiączkę, a wcześniej kłócie, ciągnięcie obu jajników raz jeden, raz drugi i po srodku macicy też, to już mnie zastanawiało bo az tak to nigdy nie miałam, z bólami miesiaczkowymi taki troche inny yez ciagnacy ból, ciezko go opisac ale do przezycia. Piersi nie bolały, dopiero teraz zaczynaja sie powiekszac i bolec ale delikatnie i jestem senna w drugiej polowie dnia, szbko zasypiam, wczesniej sie budze, duzo siusiam ale ja zawsze duzo pilam wody wiec to chyba bez zwiazku z ciaza
A sluz zwiększony masz? bo słyszałam że to częsty objawPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Mama_Sary wrote:A ja nie zdążyłam nawet zatestować,dzis z samego rana dostałam @.
Jeśli pozwolicie powlokę się za Wami ponuro na wątek wrześniowy.
Posiadaczkom 2 kresek serdecznie gratuluję.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
MałaMi90 wrote:A sluz zwiększony masz? bo słyszałam że to częsty objaw