***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:U mnie test owu negatyw (wczoraj dwie krechy),czyli wszystko jasne-chyba. To odliczam i czekam aź tempka podskoczy. 3-4 dni chyba ma na skok nie?Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Ewelina92 wrote:Różnie z tym jest. Ja np. zawsze byłam przekonana, że skok mam dzień po owulacji. W tym cyklu, w 22 dniu skoczyła mi temp, ale test owulacyjny od 19-22 dnia był negatywny. Pozytywny wyszedł 23 dnia, czyli wychodzi na to, że owu była już po skoku tempki.
Tylko u mnie jak widac wykres pokręcony a teraz bylo 6 dni niskich,wczoraj pozytyw,dzisiaj negatyw a tempka niska wciaż.. -
przedszkolanka:) wrote:Tylko u mnie jak widac wykres pokręcony a teraz bylo 6 dni niskich,wczoraj pozytyw,dzisiaj negatyw a tempka niska wciaż..
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Sung wrote:Iga, masz prawie 40 lat i amh 4? Jesteś pewna, że nie masz pcos? Przy pcos chyba wychodzą pozytywne owulacyjne poza owulacja.
Ja w 40rz miałam amh 2.9 chyba i już mi słynna, niesłynna Jerzak powiedziała, że za wysoko...
Nie pamiętam czy pcos jest przy wyższym lh czy fsh... sprawdź.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
przedszkolanka:) wrote:Isaura znalazłam cos takiego:
Niepokalanek (chasteberry) – klasyk przy PCOS. Jego działanie polega na stymulacji wydzielania LH i blokadzie FSH, co daje efekt podobny do działania progesteronu. Nie stosuje się niepokalanka gdy LH jest wysokie lub prolaktyna niska.
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
przedszkolanka:) wrote:I tak nie wiem co zrobic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 20:13
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Niepokalanka można w trakcie cyklu zaczac. Ja chciałam na zmienię tego swojego mielonego na castagnus bo to wygodniejsze
-
Dziewczyny, mnie tu mniej było ostatnio, bo intensywny czas, ale spieszę poinformować, że dzisiaj miałam IUI Trzymajcie, kciukasy, chcę sobie prezent na urodziny zrobić
przedszkolanka:), Isaura81, Niezapominajka2, RudaAnna, MałaMi90, Sung lubią tę wiadomość
-
Marilen wrote:Dziewczyny, mnie tu mniej było ostatnio, bo intensywny czas, ale spieszę poinformować, że dzisiaj miałam IUI Trzymajcie, kciukasy, chcę sobie prezent na urodziny zrobić
Marilen lubi tę wiadomość
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
przedszkolanka:) wrote:Zaciskamy kiedy test wypadnie?
W sumie to nie wiem, zależy czy każe dr testować wg mojej fl czy książkowych 14 dni. Moja fl w ostatnim cyklu np trwała jakieś 8 dni, więc hmmm....A z drugiej strony miałam podany ovitrelle więc chyba test wcześniej niż 14 dpo nie ma sensu.
tak więc wypadałoby 8.09przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Marilen wrote:W sumie to nie wiem, zależy czy każe dr testować wg mojej fl czy książkowych 14 dni. Moja fl w ostatnim cyklu np trwała jakieś 8 dni, więc hmmm....A z drugiej strony miałam podany ovitrelle więc chyba test wcześniej niż 14 dpo nie ma sensu.
tak więc wypadałoby 8.09
To czekamy -
Zastanawiam się jak to jest fl przy braniu dupka bo w zasadzie zawsze miałam cykle 28 później skróciły się do 24-25 chociaż owu moim zdaniem i testów była dalej Ok 13dc i w sumie nie wiem teraz czy dupka brać do 28dc i wtedy robić test czy wcześniej ogólnie do tej pory czekałam tak do 28 ale przez to cykle mam teraz 30-31 dni nie wiem czy sobie jakoś tym wydłużaniem nie rozregulujr jeszcze bardziej