***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Marilen wrote:OMG! no to musisz zacząć Euthyrox i inne właśnie regulują w dwie strony.
Strasznie mi się mięśnie szybko męczą i się pocę, czego nigdy nie miałam.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Norma jest od 0.200, czyli jeszcze się mieszczę. Jutro wbije się na siłę do gina żeby coś wymyśliła anz rana powtórzę cały panel. Jak poczytałam o objawach to mam tego trochę, ale też tyje i nie mogę zrzucić pomimo ćwiczeń.
Strasznie mi się mięśnie szybko męczą i się pocę, czego nigdy nie miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 09:36
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:I mocne bicie serca wieczorami
No chyba że dzisiaj, bo mnie teściowa wqurw.... Na maca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 10:48
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Mnie już brzuch boli na @. Trudno...
Jutro mam pierwszą radę pedagogiczna w nowej szkole. Jestem bardzo ciekawa nowej pracy!
We wtorek mam jeszcze egzamin w starej. Mam nadzieję, że zdam...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:U mnie test owu negatyw (wczoraj dwie krechy),czyli wszystko jasne-chyba. To odliczam i czekam aź tempka podskoczy. 3-4 dni chyba ma na skok nie?
U mnie skacze dokładnie 1 dzień po owu. Ale tak, chyba do 3 dni.
Isaura, ale Ty masz wyciętą tarczycę? Czy mi się pomyliło?
Nie podoba mi się ten cykl wydaje mi się, że trochę czuję piersi, a to początek. Czuję też lewy jajnik, a to mega za wcześnie (7 dc). No i mąż sie skarży na odczucia. Może przesadziłam z ziołami. Te co teraz piję podobno wysuszają. Ale TAM też??
W tym cyklu nie będę pozytywnie nastawiona :p
Może odstawię zioła i wrócę do macy... -
Sung wrote:U mnie skacze dokładnie 1 dzień po owu. Ale tak, chyba do 3 dni.
Nie podoba mi się ten cykl wydaje mi się, że trochę czuję piersi, a to początek. Czuję też lewy jajnik, a to mega za wcześnie (7 dc). No i mąż sie skarży na odczucia. Może przesadziłam z ziołami. Te co teraz piję podobno wysuszają. Ale TAM też??
W tym cyklu nie będę pozytywnie nastawiona :p
Może odstawię zioła i wrócę do macy...
Dzisiaj miałam skok 0.5 st.(dzien lub dwa po owu). Teraz sie boje ze 5-6 musze testowac bo 6.09 wizyta i nie wiem czy ją przesunac..
Co do ziol to nie mam pojęcia,ale wiem ze przesadzac tez z nimi nie można. A co do cyklu to ja 8dc mialam rozciagliwy sluz a owulka 28dc wiec nie dziwia mnie Twoje jajniki -
Sung wrote:
Ostatnie to 2.01 chyba, w maju tego roku.
Wynik z piątku to taki strzał bo mi brakowało do równego rachunku i Robiłam to TSH dla zabawy bardziej.
Z objawów mam zmęczenie, wypadanie włosów niesamowite ale też mam anemię, kołatania serca wieczorem, ogromnie chce mi się jeść, i nie mogę zrzucić wagi.
Jutro idę do gin i spróbuję się wbić na szybko.
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
MeggiGirl wrote:No i jest @. Czas zająć się kariera i pracować na dom, dziecko sobie odpuszczę...
-
Niezapominajka2 wrote:Przykro mi ale z tego co widać w Twoim opisie to 1 cs... u mnie też nie był udany, było mi smutno, w sumie nadal jest, ale hej! To jeszcze nie znaczy, że drugi cykl nie będzie udany
1 cs po przerwie Na początku roku też się staraliśmy, ale nie liczyłam tego. A tak to już z 2 lata jak się niezabezpieczamy. Więc słabo...
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
przedszkolanka:) wrote:A badania wszystkie robiliście oboje?
Ja robiłam, okazało się, że mam niedoczynność, więc zaczęłam zbijać TSH, teraz jest w normie, swego czasu owulacji nie miałam, jak jest teraz, to nie wiem. Nie będę się tym na razie martwić. Zacznę nową pracę, trochę się ogarnę i wtedy będziemy działać, bo teraz to nawet słabo byłoby przyjść i powiedzieć, że jestem w ciąży.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko