***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety dziewczyny testujące po 20stym dniu miesiąca już przeważnie nie mają z kim słowa zamienić.22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Ale tak jak pisałam kilka stron wczesniej, to nie w porządku żeby zakładać kolejny już w połowie miesiąca. Ale nie mamy na to wpływu że ktos jest w gorącej wodzie kąpany i nie stosuje się do ustaleń
speakyourmind93, MeggiGirl, Nona, Sung, koktajlowa lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Ja tez siędze z Wami do końca i czekam i kibicuje
Naprawdę mam poczucie ze ten lipiec i sierpień jakieś do dupy może przez upały. 4 lata temu jak testowałam w lipcu to serduszek było full.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 08:45
Nona lubi tę wiadomość
-
Isaura81 wrote:Ale tak jak pisałam kilka stron wczesniej, to nie w porządku żeby zakładać kolejny już w połowie miesiąca. Ale nie mamy na to wpływu że ktos jest w gorącej wodzie kąpany i nie stosuje się do ustaleń
dlatego ja się zacznę udzielać we wrzesniowym dopiero we wrześniuNona lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
OlivkowaMama wrote:dlatego ja się zacznę udzielać we wrzesniowym dopiero we wrześniu
a ile nas tu zostalo tak naprawde dziewczyny? chyba tylko my 3 z listy + koktajlowa?przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Ja jestem cały czas
Isaura 4 lata temu było tak,że wątki były nawet po 2 miesiace do przodu zakładane. Np.byl sierpień to byl juz październikowy bo powiedzmy akurat wtedy zaczynał starania.
A u mnie w końcu zaznaczyło owu! 29dc. Dzis 3 dpo. -
Ja się w ciemno zapisałam na testowanie 31 sierpnia, to będzie 39dc. Pewne objawy mogłyby wskazywać, że owulacja była jakieś 8-10 dni temu (na pewno nie tak, jak OV mi wyznaczyło)
Dziś zbadałam proga, bo jakoś wcześniej się nie złożyło i jest 10,50 ng/ml. Szału nie ma, ale może jakieś jajo tam urosło. Z drugiej strony nie udało mi się wychwycić E2 wyższego niż chociaż 100pg/nl.
To naturalny, więc nadziei nie ma wielkich. I pewnie początkiem września będzie jeszcze ostatni naturalny cykl przed październikową elektrokauteryzacją.22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
A ja się stresuję i czekam na egzamin. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Trzymajcie kicuki od 13:30
tęczova, przedszkolanka:), SylwiaLu, Nona, Lorella lubią tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Ja też jestem chociaż się nie udzielałam testowałam wczoraj ale biel była. Ż tym że owulację miałam dopiero w 23 dc, coś się poprzesuwało. Od kilku dni objawy jak w poprzedniej ciąży to testowałam. Ból brzucha po prawej stronie, okresu brak. Dzisiaj 32 dc. Robilam dzisiaj proga i betę, czekam na wyniki.
przedszkolanka:), Lorella lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:32
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
SylwiaLu wrote:Ja się w ciemno zapisałam na testowanie 31 sierpnia, to będzie 39dc. Pewne objawy mogłyby wskazywać, że owulacja była jakieś 8-10 dni temu (na pewno nie tak, jak OV mi wyznaczyło)
Dziś zbadałam proga, bo jakoś wcześniej się nie złożyło i jest 10,50 ng/ml. Szału nie ma, ale może jakieś jajo tam urosło. Z drugiej strony nie udało mi się wychwycić E2 wyższego niż chociaż 100pg/nl.
To naturalny, więc nadziei nie ma wielkich. I pewnie początkiem września będzie jeszcze ostatni naturalny cykl przed październikową elektrokauteryzacją.
U mnie jedyny e2 wyniósl 336 przy stymulacji..tak to 60-70 ale przy długich cyklach.. -
alex0806 wrote:Ja też jestem chociaż się nie udzielałam testowałam wczoraj ale biel była. Ż tym że owulację miałam dopiero w 23 dc, coś się poprzesuwało. Od kilku dni objawy jak w poprzedniej ciąży to testowałam. Ból brzucha po prawej stronie, okresu brak. Dzisiaj 32 dc. Robilam dzisiaj proga i betę, czekam na wyniki.
u mnie 45dc mam dośćprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny