Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubi wrote:Madzia fajnie masz : P ja niestety wszystkie pierwsze semestry w każdym roku miałam co tydzień...tragedia. Pół życia chyba straciłam na tym studiowaniu, dopiero teraz na 5 roku mam luz zajęciami, ale co z tego jak jest zamieszanie z obroną ; / marzę o tym żeby to się już skończyło..a Ty na którym jesteś roku??
Inżynierkę robiłam dziennie. Teraz jestem na drugim semestrze magisterki Też co tydzień zajęcia (piątki i soboty). Jeszcze rok przede mną A potem... dostałam propozycję zostania doktorantką z której chętnie skorzystam No ale wpierw mgr trzeba zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:29
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Dziewczyny, mam do was ogromną prośbę... Skoro wasze kciuki pomogły przy suni Doroty się udało to i może mnie pomożecie
Właśnie wysłałam artykuł do recenzji - już raz mi go odbili, tzn. miałam jedną pozytywną i jedna negatywną recenzję więc nie przeszedł.
Baaaardzo proszę o trzymanie kciuków, za przychylność recenzentów
Januszkowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
kwiatuszek789 wrote:To ja jako pierwsza zglaszam ze kciuki zacisniete za wspaniale recenzje. A jak w pracy zapytaja czemu nic nie robie to powiem ze trzymam kciuki za Marronka
Oj, to długo nie będziesz nic robić w pracy Recenzje mogę dostać jutro, lub... 29 lipca A sama konferencja jest we wrześniuHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Widzę na wątku miłośniczki psów i kotów
Hehe kwiatuszku każdy pretekst jest dobry .... żeby nie pracować
U mnie w 15 dc był pęcherzyk 20mm, ale ovu była później, a statnie serducho było wieczorem w 18dc. Plemniki żywiuszcze są więc spokojnie. Jak miała być, to będzie fasolka.Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Marronku i ja trzymam mocno kciukasy za ciebie i twoja recenzje! Na pewno beda same pozytywy i przejdzie!
robie dzis mojemu A. Ciacho z truskaweczkami, ktore uwielbia dzis rano paskud przed wyjsciem do pracy w brzuszek mnie pocałował. Twierdzi ze na 100 zostanie znow tatusiem oby sie nie zawiodl . -
dziewczyny umarłam...; / czekałam na te długopisy...dziś przyszedł kurier..odebrałam podpisałam...siadam...otwieram...a tam k*rwa nie moje długopisy tylko inna paczka czyjaś...; / jestem debilem bo nie sprawdziłam czy to do mnie...ale gabaryty się zgadzały...pan powiedział na głos ulicę podpisałam....i teraz poruszam niebo i ziemię ale mam przeczucie że moja paczka już do mnie nie wróci..jestem wściekła i smutno mi i płakać mi się chcę z mojej głupoty..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:58
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dzis to ja szukam miliona powodow zeby nic nie robic ale kciuki i tak chetnie potrzymam a 29 olipcaa moja mama ma urodzinki wiec moze to bedzie szczesliwa data
A tak na serio to musze wziac sie za pisanie bo zapomne przez weekend kilka cennych informacji -
ufff jestem na bieżąco Chwile mnie nie było, bo brak czasu a tu tyle do czytania U mnie bez zmian Biorę luteinę do niedzieli, później czekam na @ no i szpital na 3 dni. Od przyszłego cyklu kupuję termometr i wykresuję
Pozdrawiam Was w ten pochmurny dzień -
nick nieaktualnyAle się Dziewczyny rozpisałyście Dziś mam mega pracowity dzień i wydaje mi się, że nadrobiłam wątek, odświeżam, a tu bach nowe wpisy
Sara_nar serdeczne gratulacje
Marronku również dołączam sie do akcji trzymania kciuków za recenzję.
Tak się cieszę, że dziś już piąteczek :)Ciężki był ten tydzień Ja na szczęście już nie studiuje, zakończyłam swoją edukację na mgr w zeszłym roku i na razie delektuje sie wolnością Teraz czas na same przyjemności -
Dziewczyny pomóżcie. Mam wyniki cytologii i są wg. systemu BETHESDA i nie wiem jak mam to odczytać. A zamartwiam się, bo muszę iść na HSG i nie mogę mieć żadnego zapalenia, a po tych wynikach to już nie wiem sama. A pisze tak:
Ocena techniczna rozmazu
ODPOWIEDNI DO OCENY
Ocena ogólna rozmazu
- nie stwierdzono zmian sródnabłonkowych i procesu złosliwego
Interpretacja/wynik (opis)
INNE ZMIANY NIENOWOTWOROWE (odczynowe i naprawcze)
- zmiany odczynowe zwiazane z:
- zapaleniem (łacznie z z typowa regeneracja)
WYNIK
UJEMNY
--
Uwagi:
Kolejne badanie cytologiczne - zgodnie z zaleceniem lekarza prowadzacego.
i już nie wiem czy te inne zmiany nienowotworowe to nie czasem jakieś zapalenie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNareszcie dwa dni wolne! Szkoda, że @ dalej się buja bo już mam jej dość.
Właśnie wróciłam z zakupów. Wydałam tyle kasy, że jak M zajrzy na konto to mi łeb przy samej dupie ukręci.
Jutro olewam system i idę wieczorem w tango! Planuję bezalkoholowo po moim ostatnim ciężkim poniedziałku tylko tańczenie na trzeźwo idzie mi słabo.
_jolaaa89 absolutnie zgadzam się z Januszkową. Zapytaj lekarza bo nimi nie jesteśmy więc nasza opinia w tej kwestii może mijać się z opinią profesjonalisty. -
Tak zrobię zapytam gin czy taki wynik jest ok do HSG
zakupy my na szczęście nie mamy jednego konta więc większość rzeczy uchodzi mi na sucho a i mój M też nie bardzo orientuje się w cenniku damskim.
Ja na jutro zaprosiłam koleżanki na tzw. Żmijowisko jak to nazywają nasi faceci także wino będzie się lało a później pewnie będę " napastować" Męża Chociaż zaczełam ćwiczenia z MelB i mam mega zakwasy to pewnie nie wiele zdziałam. Ogólnie to ostatnio mi jedno w głowie... Nie wiem czy winowajcom nie jest luteina...Ana89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJola mnie też aż się marzy napastowanie męża ale mam @ jeszcze i nici z tego.
Libido w czasie @ to mam takie że szok a jak przyjdą płodne to pewnie znów będę jak zakonnica!
Też nie mamy wspólnego konta ale używam karty M bo jego bank nie nalicza za płacenie kartą a ja nie wiem czemu nigdy nie mam w portfelu nic oprócz monet. Nie lubię wydawać pieniędzy na siebie bo zawsze mam wyrzuty ale dziś to jak zakupoholiczka normalnie!