Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
haha też pomyślałam, że nowa osoba mogłaby uznać, że trafiła na forum zwierzakowe jakieś: P jeszcze jutro moja psina musi trzymać kciuki tak na wszelki wypadek...jeden dzień w zapasie nie zaszkodzi : )a potem wrzucę na nowo małego kicającego dzidziola : )
dobranoc dziewczynki...dla tych które dziś działają...oby owocnie : *Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Okej to jeszcze psia akcja jutro i wracamy do naszego glownegoo tematu i starych avatarow
Januszkowa milego serduszkowania widzisz jak szybciutko mikaja dni bez Twojego J dzielna kobieta z Ciebie
Tez lece spac bo jutro ciezkawy poczatek dnia mam, pierwszy raz na jakas komisje ide z szefowa i maly stresik mnie ogarnia w zwiazku z tym.
DobranocJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
No i moja tempka dziś ostro w dół i... owulacja śnikła... Chyba jej się nie doczekam Mogła by chociaż małpa przyjść...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Czesc
W koncu piatek piateczek piatunio
Cos spac nie moge i obudzilam sie tuz po 6 zmierzylam temp i juz nie spie. Na dworzu pizgawica i nie chce mi sie wstawac bo pod kolderka przyjemnie. Glowa mnie boli bo nos mi zatyka sie w nocy i zatoki przez to bola ehh no nic, marudzenie nie pomoze czas wstawac.
Milego dnia -
No u mnie za to dzisiaj lekko w górę i liczę, że to już owulka. Ale nie będę zapeszać i się nie nastawiam, będzie co ma być. Ale udało nam sie wczoraj całkiem przyjemne serduszko, więc po cichu trzymam kciuki sama za siebie
Marronek lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Marronku rzeczywiscie troche poplatany masz wykres ale moze jeszcze nic straconego. Moze cos wplynelo na ta tempke dzisiejsza?
Raczej nie. Prędzej na wczorajszą coś wpłynęło - musiałam się w nocy nieźle wiercić bo zasypiałam pod swoją kołdrą (kołdra męża leżała obok na jego stronie łóżka) a obudziłam się pod dwoma... Dałam sobie, żeby ignorowało wczorajszą.
Pozostaje mi tylko czekać...
Kamila, to ja też tak po cichu będę za Ciebie kciuki trzymać
A do piątku się niestety nie dołączę - dziś na uczelni od 15:30 do 20:30 jutro od 8:00 do 21:45... A potem wreszcie weekend się zaczyna czyli... niedzielaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 08:11
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Kochane wybaczcie,ze tak z doskoku ale nadal jestem w szoku. Dong quai dziala cuda.
http://www.tinypic.pl/zdx03k7b609m
Mam metlik w glowie, tym bardziej ta moja cukrzyca. Ale jestem dobrej myśli. A trzy dni temu test identyczny i jedna krecha.
Pleasure clo nie podnosi temp ale luteina tak, chociaz ja bralam i u mnie temp nie byla wysokaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 09:07
Januszkowa, natt lubią tę wiadomość
-
Marronek wrote:A do piątku się niestety nie dołączę - dziś na uczelni od 15:30 do 20:30 jutro od 8:00 do 21:45... A potem wreszcie weekend się zaczyna czyli... niedziela
Współczuję serdecznie. Sama studiowałam zaocznie i wiem co to znaczy. Zdarzył mi się kiedyś maraton czterech tygodni bez ani jednego dnia wolnego (jakiś chory plan nam ułożyli). -
sara_nar wrote:Kochane wybaczcie,ze tak z doskoku ale nadal jestem w szoku. Dong quai dziala cuda.
http://www.tinypic.pl/zdx03k7b609m
Mam metlik w glowie, tym bardziej ta moja cukrzyca. Ale jestem dobrej myśli. A trzy dni temu test identyczny i jedna krecha.
Pleasure clo nie podnosi temp ale luteina tak, chociaz ja bralam i u mnie temp nie byla wysoka
Gratulujesara_nar lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Sara-nar gratulacje...: )
Madzia fajnie masz : P ja niestety wszystkie pierwsze semestry w każdym roku miałam co tydzień...tragedia. Pół życia chyba straciłam na tym studiowaniu, dopiero teraz na 5 roku mam luz zajęciami, ale co z tego jak jest zamieszanie z obroną ; / marzę o tym żeby to się już skończyło..a Ty na którym jesteś roku??
Kiniucha, ładnie tam u Ciebie na tym wykresiku : ) trzymam kiuki żeby temperaturka się utrzymywała..: )sara_nar lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️