X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • jolaaa89 Ekspertka

Wysłany: 30 maja 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdej z nas się należą takie małe przyjemności jak zakupy :) Ale też jak wydam za dużo to mam wyrzuty sumienia...

Ja mam trochę problemów z hormonami więc często świrują i mam jedno w głowie. Czy w trakcie @, czy tak jak teraz pod koniec cyklu. Ale w czasie owulacji za bardzo się spinam, bo mi zależy żeby zajść w ciąże i wtedy jakoś nie mam aż tyle przyjemności z tego wszystkiego... I jakoś ciężko mi zmienić nastawienie i nie nakręcać się na ciążę...

• Rubi Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh...a moja paczka się odnalazła...ale było zamieszanie...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrocilam z perla (przesiedziala w klatce 8h i nie dala sie nikomu dotknac, tylko warczala i przez to dopiero przy mnie podlaczyli jej kroplowke i tak siedzialam godzine patrzac jak wolniutko kapie. Psina charakterna po pani swojej :-) )a teraz leze jak trup z meeeega bolem glowy i cisnieniem 91/57 :-\

Na wynikach cytologii nie znam sie niestety.

Rubi super ze odzyskalas dlugopisy :-) sa takie jakie chcialas zeby byly?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takkk : ) ale co się nadenerwowałam to moje ; / jak się psina złości to wraca do zdrowia : )

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 30 maja 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    takkk : ) ale co się nadenerwowałam to moje ; / jak się psina złości to wraca do zdrowia : )
    Fajnie, ze si podobaja :)
    Masz racje - psina wraca do zdrowia, jest słabsza i nie ma co sie dziwic ale bez porownania lepiej :) pani doktor powiedziala ze bylo znacznie gorzej niz przy babeszjozie w kwietniu i teraz wszystkie organy zaatakowało tu hu****wo :/ ale moje dzieciatko jest silne :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszku najważniejsze, że zdrowieje. :)
    Ehhh z tymi pupilami to jak z dziećmi! :D

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 maja 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na nasze 2 kocury mowimy ze to nasi synowie - starszy syn i mlodszy syn. I wiadomo o co chodzi :) dzis od rana bredziłam - bo mama jak wychodzila z perła do weta to usiadłam i tłumaczylam suni ze babcia idzie ja zaprowadzic do przedszkola a mamusia po pracy odbierze :D wariatka jestem :P mój C nie przepada za perła i mowi ze to moja córka z pierwszego "małzenstwa" bo bylam wtedy z byłym wiec mowi ze to jego :P :D

sara_nar, kiniucha89, Ana89 lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córka z pierwszego małżeństwa! :D A to dobre! :D
    My z M też mamy syna... Co prawda to nie zwierzak a pluszowy misio ale za to magiczny!
    Stworzyliśmy go razem, dosłownie. Odwiedziliśmy sklep 'Build a bear' i postanowiliśmy zbudować swojego misia. Był zwykłym 'flaczkiem' jak ja to mówię. Wypełniliśmy go pluszem, włożyliśmy mu do środka serce i tak oto powstał nasz syn o imieniu Brooklyn. :D Dodam jeszcze, że z nami śpi. :D

Wysłany: 30 maja 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt to taki mały trening bo najpierw stworzyliście misia a teraz stworzycie dziecko :D

Januszkowa lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby tylko z dzieckiem było tak łatwo jak z Brooklynem... :)
    Ale damy radę! :)

Januszkowa, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość

• Januszkowa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie damy rade!!!

natt, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee no wiadomo ! :)

Wysłany: 30 maja 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedługo na fioletowej stronie założymy wątek ciężarówek '89 i tam bedziemy marudzic jakie to niewyspane jesteśmy :P

kiniucha89, Januszkowa lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo Haloo , moje kochane staraczki :)
    Wkońcu wolny weekend cały ostatnie 3 soboty pracowałam :/ za to móJ M. Musiał iść ale spoko mam pranie wstawione pierwsze dziś ze 3 pójdą... piorę pościel firany wkońcu !
    Na Obiad robię kapuśniaczek Oo! pogoda u nas piękna od rana słoneczko ;)
    ogólnie to wstałam z bólem głowy ale to pewnie od tego że cały cas wstaje o 6 a dziś aż do 9 rano pospałam :P

Odnośnie zwierzątek to my mamy kocura z początkiem sierpnia kończy rok (ten na zdjęciu )
    Właśnie trwa wojna w domu ja chcę kotecka wykastrować bo ujada za kotkami bo chce mu się bzykać, a mieszkamy w bloku do tego na kawalerce i nie jest wychodny na dwór a że nie mamy balkonu czasem posiedzi na parapecie i po obserwuje świat raz nam spadł z 3 piętra!

Mój mąż za to nie chce jak to powiedział "kaleczyć kotecka" i nie chce go kastrować uważa że mu to przejdzie ujadanie.Kot całą noc potrafi pod dzwiami stać i miauczeć i skakać na klamkę że chce wyjść~! jestem u kresu sił i choćby nie wiem co w pon muszę go zawieść do Pana doktora stówka i po sprawie :) nie będzie czuł popędu! :)
    a Co wy o tym myślicie lepiej kota wykastrować czy może jak Mój mąż uważa szkoda Kota?

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kastrowaniem trudna sprawa. Nie dziwie się że mąż go broni :) Solidarność plemników:P nie mam kota więc nie pomogę ale myślę że bym wykastrowała.

za to mój cykl przechodzi sam siebie. Nawet przyszło mi do głowy dzisiaj ciekawe porównanie. Oglądaliście może bajkę "Film o pszczołach"? Tam jest taka scena gdzie główny bohater wlatuje do mieszkania po raz pierwszy w życiu i próbuje wylecieć przez zamknięte okno. I tak sie biedny odbija od tej szyby za każdym razem mówiąc że teraz na pewno się uda. To wlaśnie ja tak mam w tym cyklu co dzień zanim wyciągnę termometr to mam takie "Teraz, teraz. Teraz na pewno się uda." No ale się. Nie uda :P

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:53

Marzec x 2 <3 <3
  • kiniucha89 Przyjaciółka

Wysłany: 31 maja 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki wpadłam sie dzis tylko przywitac i uciekam . Nie mam dzis zbyt dobrego dnia wiec bede tylko poczytywac was .:)
    Kwiatuszku z tà córką z pietwszego małżeñstwa to ubaw po pachy :) usmiech zawital na mojej twarzy :)
    Buziaki dla was :*

Nie pozwól, by szczęście musiało Cię prosić o otworzenie mu drzwi...
    fd0ede5c044799a4d2a03e4d4e253034.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno jak się wykastruje kota, to już nie jest taki jak przed...w sensie może się obrazić jest smutny itd. po drugie zawsze tyje i jest grubaskiem : P ale podobno kiedy kotom się "chce" to sikają bardzo śmierdziuchowato, że nie idzie wytrzymać, więc trzeba wybrać lepsze zło...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • binka Przyjaciółka

Wysłany: 31 maja 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny,
    dawno tu nie zaglądałam, gratuluje wszystkim którym się udało zaciążyć:)
    U mnie na razie bez zmian :( tylko cykl mi się skrócił ( poprzedni 21 dni, ostatni 24 dni). W między czasie zrobiłam badania rezerwy jajnikowej i wyniki są na szczęście bardzo dobre. W przyszłym tygodniu będę miała test po stosunku i w zależności od wyniku będziemy dalej działać.
    Miłego weekendu :*

43c852ca754472e2c71cfc98cf7233e9.png
    07/2012 na zawsze w naszych sercach (*)
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka wrote:
    hej Dziewczyny,
    dawno tu nie zaglądałam, gratuluje wszystkim którym się udało zaciążyć:)
    U mnie na razie bez zmian :( tylko cykl mi się skrócił ( poprzedni 21 dni, ostatni 24 dni). W między czasie zrobiłam badania rezerwy jajnikowej i wyniki są na szczęście bardzo dobre. W przyszłym tygodniu będę miała test po stosunku i w zależności od wyniku będziemy dalej działać.
    Miłego weekendu :*
    Binka gdzie robiłaś ten test po stosunku? nie wiem jak ruszyć z tym tematem :/ czy gin kieruje czy można isc do jakiejś przychodni z maruszu? podpowiesz coś więcej?

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ