Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Każdej z nas się należą takie małe przyjemności jak zakupy Ale też jak wydam za dużo to mam wyrzuty sumienia...
Ja mam trochę problemów z hormonami więc często świrują i mam jedno w głowie. Czy w trakcie @, czy tak jak teraz pod koniec cyklu. Ale w czasie owulacji za bardzo się spinam, bo mi zależy żeby zajść w ciąże i wtedy jakoś nie mam aż tyle przyjemności z tego wszystkiego... I jakoś ciężko mi zmienić nastawienie i nie nakręcać się na ciążę... -
A ja wrocilam z perla (przesiedziala w klatce 8h i nie dala sie nikomu dotknac, tylko warczala i przez to dopiero przy mnie podlaczyli jej kroplowke i tak siedzialam godzine patrzac jak wolniutko kapie. Psina charakterna po pani swojej )a teraz leze jak trup z meeeega bolem glowy i cisnieniem 91/57
Na wynikach cytologii nie znam sie niestety.
Rubi super ze odzyskalas dlugopisy sa takie jakie chcialas zeby byly? -
Rubi wrote:takkk : ) ale co się nadenerwowałam to moje ; / jak się psina złości to wraca do zdrowia : )
Masz racje - psina wraca do zdrowia, jest słabsza i nie ma co sie dziwic ale bez porownania lepiej pani doktor powiedziala ze bylo znacznie gorzej niz przy babeszjozie w kwietniu i teraz wszystkie organy zaatakowało tu hu****wo ale moje dzieciatko jest silne -
nick nieaktualny
-
My na nasze 2 kocury mowimy ze to nasi synowie - starszy syn i mlodszy syn. I wiadomo o co chodzi dzis od rana bredziłam - bo mama jak wychodzila z perła do weta to usiadłam i tłumaczylam suni ze babcia idzie ja zaprowadzic do przedszkola a mamusia po pracy odbierze wariatka jestem mój C nie przepada za perła i mowi ze to moja córka z pierwszego "małzenstwa" bo bylam wtedy z byłym wiec mowi ze to jego
sara_nar, kiniucha89, Ana89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCórka z pierwszego małżeństwa! A to dobre!
My z M też mamy syna... Co prawda to nie zwierzak a pluszowy misio ale za to magiczny!
Stworzyliśmy go razem, dosłownie. Odwiedziliśmy sklep 'Build a bear' i postanowiliśmy zbudować swojego misia. Był zwykłym 'flaczkiem' jak ja to mówię. Wypełniliśmy go pluszem, włożyliśmy mu do środka serce i tak oto powstał nasz syn o imieniu Brooklyn. Dodam jeszcze, że z nami śpi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Halo Haloo , moje kochane staraczki
Wkońcu wolny weekend cały ostatnie 3 soboty pracowałam za to móJ M. Musiał iść ale spoko mam pranie wstawione pierwsze dziś ze 3 pójdą... piorę pościel firany wkońcu !
Na Obiad robię kapuśniaczek Oo! pogoda u nas piękna od rana słoneczko
ogólnie to wstałam z bólem głowy ale to pewnie od tego że cały cas wstaje o 6 a dziś aż do 9 rano pospałam
Odnośnie zwierzątek to my mamy kocura z początkiem sierpnia kończy rok (ten na zdjęciu )
Właśnie trwa wojna w domu ja chcę kotecka wykastrować bo ujada za kotkami bo chce mu się bzykać, a mieszkamy w bloku do tego na kawalerce i nie jest wychodny na dwór a że nie mamy balkonu czasem posiedzi na parapecie i po obserwuje świat raz nam spadł z 3 piętra!
Mój mąż za to nie chce jak to powiedział "kaleczyć kotecka" i nie chce go kastrować uważa że mu to przejdzie ujadanie.Kot całą noc potrafi pod dzwiami stać i miauczeć i skakać na klamkę że chce wyjść~! jestem u kresu sił i choćby nie wiem co w pon muszę go zawieść do Pana doktora stówka i po sprawie nie będzie czuł popędu!
a Co wy o tym myślicie lepiej kota wykastrować czy może jak Mój mąż uważa szkoda Kota?
-
Z kastrowaniem trudna sprawa. Nie dziwie się że mąż go broni Solidarność plemników:P nie mam kota więc nie pomogę ale myślę że bym wykastrowała.
za to mój cykl przechodzi sam siebie. Nawet przyszło mi do głowy dzisiaj ciekawe porównanie. Oglądaliście może bajkę "Film o pszczołach"? Tam jest taka scena gdzie główny bohater wlatuje do mieszkania po raz pierwszy w życiu i próbuje wylecieć przez zamknięte okno. I tak sie biedny odbija od tej szyby za każdym razem mówiąc że teraz na pewno się uda. To wlaśnie ja tak mam w tym cyklu co dzień zanim wyciągnę termometr to mam takie "Teraz, teraz. Teraz na pewno się uda." No ale się. Nie uda -
Dziewczynki wpadłam sie dzis tylko przywitac i uciekam . Nie mam dzis zbyt dobrego dnia wiec bede tylko poczytywac was .
Kwiatuszku z tà córką z pietwszego małżeñstwa to ubaw po pachy usmiech zawital na mojej twarzy
Buziaki dla was :* -
podobno jak się wykastruje kota, to już nie jest taki jak przed...w sensie może się obrazić jest smutny itd. po drugie zawsze tyje i jest grubaskiem : P ale podobno kiedy kotom się "chce" to sikają bardzo śmierdziuchowato, że nie idzie wytrzymać, więc trzeba wybrać lepsze zło...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
hej Dziewczyny,
dawno tu nie zaglądałam, gratuluje wszystkim którym się udało zaciążyć
U mnie na razie bez zmian tylko cykl mi się skrócił ( poprzedni 21 dni, ostatni 24 dni). W między czasie zrobiłam badania rezerwy jajnikowej i wyniki są na szczęście bardzo dobre. W przyszłym tygodniu będę miała test po stosunku i w zależności od wyniku będziemy dalej działać.
Miłego weekendu :* -
binka wrote:hej Dziewczyny,
dawno tu nie zaglądałam, gratuluje wszystkim którym się udało zaciążyć
U mnie na razie bez zmian tylko cykl mi się skrócił ( poprzedni 21 dni, ostatni 24 dni). W między czasie zrobiłam badania rezerwy jajnikowej i wyniki są na szczęście bardzo dobre. W przyszłym tygodniu będę miała test po stosunku i w zależności od wyniku będziemy dalej działać.
Miłego weekendu :*