X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • jolaaa89 Ekspertka

Wysłany: 30 maja 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdej z nas się należą takie małe przyjemności jak zakupy :) Ale też jak wydam za dużo to mam wyrzuty sumienia...

Ja mam trochę problemów z hormonami więc często świrują i mam jedno w głowie. Czy w trakcie @, czy tak jak teraz pod koniec cyklu. Ale w czasie owulacji za bardzo się spinam, bo mi zależy żeby zajść w ciąże i wtedy jakoś nie mam aż tyle przyjemności z tego wszystkiego... I jakoś ciężko mi zmienić nastawienie i nie nakręcać się na ciążę...

• Rubi Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh...a moja paczka się odnalazła...ale było zamieszanie...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrocilam z perla (przesiedziala w klatce 8h i nie dala sie nikomu dotknac, tylko warczala i przez to dopiero przy mnie podlaczyli jej kroplowke i tak siedzialam godzine patrzac jak wolniutko kapie. Psina charakterna po pani swojej :-) )a teraz leze jak trup z meeeega bolem glowy i cisnieniem 91/57 :-\

Na wynikach cytologii nie znam sie niestety.

Rubi super ze odzyskalas dlugopisy :-) sa takie jakie chcialas zeby byly?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takkk : ) ale co się nadenerwowałam to moje ; / jak się psina złości to wraca do zdrowia : )

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 30 maja 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    takkk : ) ale co się nadenerwowałam to moje ; / jak się psina złości to wraca do zdrowia : )
    Fajnie, ze si podobaja :)
    Masz racje - psina wraca do zdrowia, jest słabsza i nie ma co sie dziwic ale bez porownania lepiej :) pani doktor powiedziala ze bylo znacznie gorzej niz przy babeszjozie w kwietniu i teraz wszystkie organy zaatakowało tu hu****wo :/ ale moje dzieciatko jest silne :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszku najważniejsze, że zdrowieje. :)
    Ehhh z tymi pupilami to jak z dziećmi! :D

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 maja 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na nasze 2 kocury mowimy ze to nasi synowie - starszy syn i mlodszy syn. I wiadomo o co chodzi :) dzis od rana bredziłam - bo mama jak wychodzila z perła do weta to usiadłam i tłumaczylam suni ze babcia idzie ja zaprowadzic do przedszkola a mamusia po pracy odbierze :D wariatka jestem :P mój C nie przepada za perła i mowi ze to moja córka z pierwszego "małzenstwa" bo bylam wtedy z byłym wiec mowi ze to jego :P :D

sara_nar, kiniucha89, Ana89 lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córka z pierwszego małżeństwa! :D A to dobre! :D
    My z M też mamy syna... Co prawda to nie zwierzak a pluszowy misio ale za to magiczny!
    Stworzyliśmy go razem, dosłownie. Odwiedziliśmy sklep 'Build a bear' i postanowiliśmy zbudować swojego misia. Był zwykłym 'flaczkiem' jak ja to mówię. Wypełniliśmy go pluszem, włożyliśmy mu do środka serce i tak oto powstał nasz syn o imieniu Brooklyn. :D Dodam jeszcze, że z nami śpi. :D

Wysłany: 30 maja 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt to taki mały trening bo najpierw stworzyliście misia a teraz stworzycie dziecko :D

Januszkowa lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby tylko z dzieckiem było tak łatwo jak z Brooklynem... :)
    Ale damy radę! :)

Januszkowa, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość

• Januszkowa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie damy rade!!!

natt, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee no wiadomo ! :)

Wysłany: 30 maja 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedługo na fioletowej stronie założymy wątek ciężarówek '89 i tam bedziemy marudzic jakie to niewyspane jesteśmy :P

kiniucha89, Januszkowa lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo Haloo , moje kochane staraczki :)
    Wkońcu wolny weekend cały ostatnie 3 soboty pracowałam :/ za to móJ M. Musiał iść ale spoko mam pranie wstawione pierwsze dziś ze 3 pójdą... piorę pościel firany wkońcu !
    Na Obiad robię kapuśniaczek Oo! pogoda u nas piękna od rana słoneczko ;)
    ogólnie to wstałam z bólem głowy ale to pewnie od tego że cały cas wstaje o 6 a dziś aż do 9 rano pospałam :P

Odnośnie zwierzątek to my mamy kocura z początkiem sierpnia kończy rok (ten na zdjęciu )
    Właśnie trwa wojna w domu ja chcę kotecka wykastrować bo ujada za kotkami bo chce mu się bzykać, a mieszkamy w bloku do tego na kawalerce i nie jest wychodny na dwór a że nie mamy balkonu czasem posiedzi na parapecie i po obserwuje świat raz nam spadł z 3 piętra!

Mój mąż za to nie chce jak to powiedział "kaleczyć kotecka" i nie chce go kastrować uważa że mu to przejdzie ujadanie.Kot całą noc potrafi pod dzwiami stać i miauczeć i skakać na klamkę że chce wyjść~! jestem u kresu sił i choćby nie wiem co w pon muszę go zawieść do Pana doktora stówka i po sprawie :) nie będzie czuł popędu! :)
    a Co wy o tym myślicie lepiej kota wykastrować czy może jak Mój mąż uważa szkoda Kota?

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kastrowaniem trudna sprawa. Nie dziwie się że mąż go broni :) Solidarność plemników:P nie mam kota więc nie pomogę ale myślę że bym wykastrowała.

za to mój cykl przechodzi sam siebie. Nawet przyszło mi do głowy dzisiaj ciekawe porównanie. Oglądaliście może bajkę "Film o pszczołach"? Tam jest taka scena gdzie główny bohater wlatuje do mieszkania po raz pierwszy w życiu i próbuje wylecieć przez zamknięte okno. I tak sie biedny odbija od tej szyby za każdym razem mówiąc że teraz na pewno się uda. To wlaśnie ja tak mam w tym cyklu co dzień zanim wyciągnę termometr to mam takie "Teraz, teraz. Teraz na pewno się uda." No ale się. Nie uda :P

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:53

Marzec x 2 <3 <3
  • kiniucha89 Przyjaciółka

Wysłany: 31 maja 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki wpadłam sie dzis tylko przywitac i uciekam . Nie mam dzis zbyt dobrego dnia wiec bede tylko poczytywac was .:)
    Kwiatuszku z tà córką z pietwszego małżeñstwa to ubaw po pachy :) usmiech zawital na mojej twarzy :)
    Buziaki dla was :*

Nie pozwól, by szczęście musiało Cię prosić o otworzenie mu drzwi...
    fd0ede5c044799a4d2a03e4d4e253034.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno jak się wykastruje kota, to już nie jest taki jak przed...w sensie może się obrazić jest smutny itd. po drugie zawsze tyje i jest grubaskiem : P ale podobno kiedy kotom się "chce" to sikają bardzo śmierdziuchowato, że nie idzie wytrzymać, więc trzeba wybrać lepsze zło...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • binka Przyjaciółka

Wysłany: 31 maja 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny,
    dawno tu nie zaglądałam, gratuluje wszystkim którym się udało zaciążyć:)
    U mnie na razie bez zmian :( tylko cykl mi się skrócił ( poprzedni 21 dni, ostatni 24 dni). W między czasie zrobiłam badania rezerwy jajnikowej i wyniki są na szczęście bardzo dobre. W przyszłym tygodniu będę miała test po stosunku i w zależności od wyniku będziemy dalej działać.
    Miłego weekendu :*

43c852ca754472e2c71cfc98cf7233e9.png
    07/2012 na zawsze w naszych sercach (*)
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka wrote:
    hej Dziewczyny,
    dawno tu nie zaglądałam, gratuluje wszystkim którym się udało zaciążyć:)
    U mnie na razie bez zmian :( tylko cykl mi się skrócił ( poprzedni 21 dni, ostatni 24 dni). W między czasie zrobiłam badania rezerwy jajnikowej i wyniki są na szczęście bardzo dobre. W przyszłym tygodniu będę miała test po stosunku i w zależności od wyniku będziemy dalej działać.
    Miłego weekendu :*
    Binka gdzie robiłaś ten test po stosunku? nie wiem jak ruszyć z tym tematem :/ czy gin kieruje czy można isc do jakiejś przychodni z maruszu? podpowiesz coś więcej?

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ