Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
U mnie tak jak podejrzewałam była owulka trzy dni temu, dziś mi ją wyznaczyło.
18 dc a w zeszłym cyklu była 28 dc, powiem Wam że jestem święcie przekonana, że to sprawka donq quai i jego zwiększonej dawki w tym cyklu.
Tak jak Wam pisałam przez chorobę i mały konflikt starania trochę na tym ucierpiały i nie było serduchowania i jak mi zaznaczyło owulkę to przyjęłam to z takim błogim spokojem... nie muszę się martwić o temp czy się utrzyma, czy piersi bolą na ciążę czy na okres, czy na pewno nie ma cienia na teście... itp.
Także dokańczam ten wykres i zawijam na wakacje. -
Dzień dobry...
U mnie małpa sie na dobre rozkręciła i boli jak sku*****n...
Dariaa wrote:Madzia ! Gratuluję! i Podziwiam za Włoski dla mnie sam Angielski to czarna magia
Oj Włoski to najmniejszy pikuś Zwłaszcza przy tej nauczycielce. Zresztą sam włoski to bardzo prymitywny język (w porównaniu do francuskiego, a o japońskim już nie wspominając:P)
Co do sprawiedliwości.... nie ma jej na świecie niestety... Jedni się mnożą na potęgę a inni mają to strasznie utrudnione. Ale nie ma co narzekać na niesprawiedliwość, bo nigdzie to nas nie zaprowadzi... A tylko humory sobie popsujemy.
Ana89 wrote:A ja szukam działki rekreacyjnej Marzy mi się taka własna działeczka niedaleko jeziora, z domkiem, cisza i spokój
Nie tylko tobie I jeszcze pomost na jeziorku I o 5 rano tuż po wschodzie słońca z wędką na ten pomościk iśćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 12:06
Ana89 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
natt wrote:Dariaa Ty tak nie szalej Kochana bo mnie się wydaje, że coś tam w trawie piszczy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 16:00
kwiatuszek789, natt lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie kobitki znowu się opuściłam w postach...ja jednak te weekendy mam zawsze zaniedbane na forum :p ja właśnie zalegam na mojej kanapie..kocham ją i senność mnie lekka ogarnia..coś mi się dziwnie przedłuża @ bo dziś już powinno być plamienie a ja jeszcze delikatnie krwawię...więc znów jakoś niestandardowo...aż jestem ciekawa jak będzie wyglądała moja następna @
witam nowicjuszki...oby Wam szybciej poszło z dzidziolami..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
margoo wrote:Hej dziewczyny, znowu do was wracam;] to już dwa tyg po ślubie (ale ten czas leeci nawet się nie denerwowałam za bardzo w Kościele ;p) Po ślubie a więc od tego miesiąca staranka na całego ;] oby tylko nie bylo tj. w tamtym miesiącu (brak śluzu i owulka przeszła niezauważona )
Witamy z powrotem
W jakąś podróż pojechaliście?
No i oczywiście poooowodzenia w starankachHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
margoo wrote:teraz sie stresiki mozna powiedziec skonczyly to moze bedzie ok z moim cyklem;p
choc jak za kazdym razem temp skacze, w środe ide do gin, jak myslicie mam jej powiedziec o temp?
Powiedz
Będzie to też swego rodzaju wyznacznik ginki. Czy Cie zruga, czy pochwali (wiesz co mam na myśli, prawda?).Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Cześć Dziewczyny! My dziś cały dzień spędziliśmy w rozjazdach. Myślałam, że jak będę zajęta to nie będę myśleć o wyczekiwanej owulacji i będę miała dobry humor, ale niestety nic z tego. Ogólnie od dawna miewam stany depresyjne, mam już umówioną pierwszą wizytę u psychologa, ale niestety dopiero na 1 sierpnia Dzisiaj stwierdziłam, że nie wiem jak dotrwam do tego dnia. W ostatnim czasie jest naprawdę źle. No ale trudno, jakoś muszę wytrwać.
Robiłam dziś kolejny test owulacyjny i rozczarowałam się, bo kreska testowa wyszła jaśniejsza niż wczoraj
margoo Gratulacje z okazji ślubu! u nas 13 lipca będzie pierwsza rocznica Pozytywny test ciążowy byłby dla mnie najwspanialszym prezentem na świecie -
Niecierpliwa Pola wrote:
margoo Gratulacje z okazji ślubu! u nas 13 lipca będzie pierwsza rocznica Pozytywny test ciążowy byłby dla mnie najwspanialszym prezentem na świeciemargoo89
-
kwiatuszek789 wrote:Niecierpliwa przez te testy jeszcze bardziej sie stresujesz. Na Twoim miejscu bym.w ogole odpuscila sobie robienie ich bo zataczasz bledne kolo - obserwujjesz sie a to wywoluje stres ktory nie pomaga w staraniach i tak caly czas.
to mój trzeci cykl od kiedy sie "obserwuje" i zauwazylam ze gdy spr szyjke i wygląd śluzu codziennie to bardziej sie stresowalam kiedy ten odpowiedni śluz sie pojawi i czy wogóle:/ a teraz tylko temp wpisuje i stresik jakis mniejszy, im bardziej sie na tym wszystkim koncentruje tym gorzej to wpływa na mnie...margoo89