X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Witam sie w niedzielny poranek :-)

Jak u Was z pogoda? U mnie pochmurnie niestety :-\
    Ciekawe czy wyznaczy mi owulke bo tak delikatnie idzie w gore ta tempka serducha odpuscilismy.tylko zastanawiam sie czy na to ostatnie nie zalapala sie owulka :-P
    Dorcia nie myśl o Tym napewno będzie dobrze! ja w To wierzę :) <3

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada wrote:
    Hej :-) u mnie pogoda też nie najlepsza jeszcze dziś praca.

Aneczka twoja znajoma to przepraszam w jakim wieku już zaczęła?? Nie wyobrażam sobie w tym wieku mieć już 6 w drodze :-P Ja dopiero teraz jestem gotowa na pierwsze ;-)
    Marlena a Ty jak się czujesz?? jak się macie?

czekolada lubi tę wiadomość

phv3n5q.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszek 789 -Dorota
    Natt - Natalia
    Marronek - Magda
    Marysia7812- Maria
    Pleasure -Magda
    Adk_1989 - Kamila
    Jaskołka89 - Justyna
    Januszkowa -Asia
    Ana89 - Ania
    Rubi -Elka
    Tinusia -Justyna
    Kniucha89- Kinga
    Michelle -Michalina
    Jolaaa 89 -Jolka
    Czekolada - Marlena
    Sara_Nar -?
    Mała akutalizacja.. ;) kopiować i dopisywać się :)

phv3n5q.png
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada wrote:
    Hej :-) u mnie pogoda też nie najlepsza jeszcze dziś praca.

Aneczka twoja znajoma to przepraszam w jakim wieku już zaczęła?? Nie wyobrażam sobie w tym wieku mieć już 6 w drodze :-P Ja dopiero teraz jestem gotowa na pierwsze ;-)
    17 lat miała. Strasznie mi szkoda tych dzieci, bo u nich bieda jest okropna :( No ale stwierdziła, że póki może to będzie rodzić dzieci ile się tylko da. Brak mi słów po prostu :(
    Na tym przykładzie widać jakie życie jest niesprawiedliwe :/
    Dariaa wrote:
    Kwiatuszek 789 -Dorota
    Natt - Natalia
    Marronek - Magda
    Marysia7812- Maria
    Pleasure -Magda
    Adk_1989 - Kamila
    Jaskołka89 - Justyna
    Januszkowa -Asia
    Ana89 - Ania
    Rubi -Elka
    Tinusia -Justyna
    Kniucha89- Kinga
    Michelle -Michalina
    Jolaaa 89 -Jolka
    Czekolada - Marlena
    Sara_Nar -?
    Mała akutalizacja.. ;) kopiować i dopisywać się :)
    to i ja się dopiszę - Aneczka98 - Ania

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka98 wrote:
    to i ja się dopiszę - Aneczka98 - Ania
    Fajnie Ania :) :)

co do koleżanki to ciekawe podejście niestety miłością dzieci nie wyżywi, a co do świata to nikt nie mówil że będzie łatwo i sprawiedliwie, ale najważniejsze to mieć nadzieję i dazyć do celu.

phv3n5q.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju strasznie nieodpowiedzialne :-\ biedne dzieci. Ciekawe co bedzie jak wszystkie beda w wieku szkolnym i zabraknie na ksiazki zeszyty plecaki a wycieczki klasowe beda dzieci tylko znaly ze zdjec rowiesnikow :-\ przykre ale co poradzic

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Witam sie w niedzielny poranek :-)

Jak u Was z pogoda? U mnie pochmurnie niestety :-\
    Ciekawe czy wyznaczy mi owulke bo tak delikatnie idzie w gore ta tempka serducha odpuscilismy.tylko zastanawiam sie czy na to ostatnie nie zalapala sie owulka :-P
    Dorotka Tobie to chociaż idzię powolutku w górę, a mi w ogóle zaczęła spadać :( Masakra jakaś, chyba zintegrowałam się z Tobą :P

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie przykre. Jak widzę te dzieci jakie chodzą brudne to aż mi się coś dzieje :( A oni mieszkają na 30m2 w mieszkaniu socjalnym, kasę, jedzenie i wszystko co trzeba z pomocy społecznej dostają, bo jej mąż powiedział, że on nie będzie za marne grosze harował. A ona tylko na fb coraz to nowe zdjęcia dodaje, jaką to oni są kochającą rodzinką...

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też miałam koleżankę w szkole co jej mama miala 12 dzieci jak Ona ze mną chodzila do podstawówki już ich było 6 z nią 7 każde z innym sama wcyhowywała bo faceci na ogoł długo miejsc nie grzali przy niej, do tego domek rozlatujący sie po dziadku, dwa pomieszczenia kuchnia i łazienka w samym betonie nie ogrzewana! łacznie ich jest 12-ścioro obecnie. do tego już dorośli chłopacy po przyprowadzali swoje dzieczyny Ona pozachodziły w ciąże i mieszkaja na kupie wszyscy, tam dopiero bieda i ubóstwo jest. do tego matka straciła praca jak zachorowała na raka udało jej sie wyzdrowieć ale dostaje marną rente.

phv3n5q.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    Marlena a Ty jak się czujesz?? jak się macie?

Dzięki kochana że pytasz :-) Dziś i wczoraj o wiele lepiej, nie chce mi się aż tak bardzo spać, momentami mam mdłości ale mijają i czasem w głowie zakręci się ale to raczej od ciągłego stania, najlepsze jest to, że pracuje w perfumerii i każdy pyta się jak wytrzymuje ale powiem Wam że na mnie nie wpływa jak na razie. Jutro mam lekarza, idę na fundusz jestem ciekawa co powie :-P I że wykona na miejscu usg, że wszystko jest z nami w porządku. Brzuch nie boli jak wcześniej czasem mam wrażenie jakbym za chwilę miała dostać @.

Moje dziewczęta trzymam za Was kciuki Chciałabym aby każdej się udało :-)

Aneczka98 lubi tę wiadomość

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I powiedzcie mi jak to jest że w takich rodzinach jak opisujecie dzieci mnożą się na potęgę, żyją w biedzie, często nie mają zabawek, jedzenia, ubrań itp. a w rodzinach, które uchyliłyby im nieba jest problem? Nie mogę tego zrozumieć?

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O losie, wlosy mi sie jeza na glowie jak czytam takie historie :-\
    Ania ja podejrzewam, ze nie mialam normalnej owulki i pewnie nie pekl pecherzyk bo jakos za malo ta tempka rosnie. Czekam i mysle kiedy zaczac brac dupka bo ren cykl chce jeszcze normalnie skonczyc.

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana89 wrote:
    I powiedzcie mi jak to jest że w takich rodzinach jak opisujecie dzieci mnożą się na potęgę, żyją w biedzie, często nie mają zabawek, jedzenia, ubrań itp. a w rodzinach, które uchyliłyby im nieba jest problem? Nie mogę tego zrozumieć?
    Ja tez nie moge tego pojac :-(

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    O losie, wlosy mi sie jeza na glowie jak czytam takie historie :-\
    Ania ja podejrzewam, ze nie mialam normalnej owulki i pewnie nie pekl pecherzyk bo jakos za malo ta tempka rosnie. Czekam i mysle kiedy zaczac brac dupka bo ren cykl chce jeszcze normalnie skonczyc.
    Sama nie wiem, może przez to że go odstawiłaś, to wszystko się rozregulowało i teraz działa po swojemu. Może jeszcze przed Tobą owulka, nie wiadomo kiedy skończy się cykl :( W sumie dzisiaj masz wzrost, jeszcze takiej nie miałaś tempki, jakby w kolejnych dniach poszła w górę to by chyba świadczyło że była owulka. Natomiast co do mnie to nie wiem co myśleć :( Dziwnie to wygląda :(

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie u Ciebie jeszcze nie bylo. Ale jest jeszcze szansa ze odbije w gore,trzeba poczekac jeszcze kilka dni. Trzymam kciuki zeby szybciutko sie pojawila. Ehh a ja mialam nadzieje, ze w srode bede miala prezent na rocznice a tu tak sie wszystko obrocilo o 180 stopni :-\

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Wg mnie u Ciebie jeszcze nie bylo. Ale jest jeszcze szansa ze odbije w gore,trzeba poczekac jeszcze kilka dni. Trzymam kciuki zeby szybciutko sie pojawila. Ehh a ja mialam nadzieje, ze w srode bede miala prezent na rocznice a tu tak sie wszystko obrocilo o 180 stopni :-\
    Jeśli u mnie nie było jeszcze owulki to możliwe, że ją zablokowałam dupkiem :( Może będzie tak jak u Ciebie, owulka będzie po odstawieniu :( Może będziesz miała spóźniony prezent :) Mam nadzieję, że nie wszystko stracone :D

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to życie jest tak beznadziejnie niesprawiedliwe :(

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poknocone to wszustko, czekanie na owulki i zastanawianie co i jak :-\
    Spac mi sie chce, chyba sie zdrzemne..

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mnie spanie bierze, ale ja malo kiedy w dzień śpię. Muszę mieć idealną ciszę i ciemność...

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja szukam działki rekreacyjnej :) Marzy mi się taka własna działeczka niedaleko jeziora, z domkiem, cisza i spokój :D

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ