Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kwiatuszek789 wrote:Witam sie w niedzielny poranek
Jak u Was z pogoda? U mnie pochmurnie niestety
Ciekawe czy wyznaczy mi owulke bo tak delikatnie idzie w gore ta tempka serducha odpuscilismy.tylko zastanawiam sie czy na to ostatnie nie zalapala sie owulka -
czekolada wrote:Hej u mnie pogoda też nie najlepsza jeszcze dziś praca.
Aneczka twoja znajoma to przepraszam w jakim wieku już zaczęła?? Nie wyobrażam sobie w tym wieku mieć już 6 w drodze Ja dopiero teraz jestem gotowa na pierwszeczekolada lubi tę wiadomość
-
Kwiatuszek 789 -Dorota
Natt - Natalia
Marronek - Magda
Marysia7812- Maria
Pleasure -Magda
Adk_1989 - Kamila
Jaskołka89 - Justyna
Januszkowa -Asia
Ana89 - Ania
Rubi -Elka
Tinusia -Justyna
Kniucha89- Kinga
Michelle -Michalina
Jolaaa 89 -Jolka
Czekolada - Marlena
Sara_Nar -?
Mała akutalizacja.. kopiować i dopisywać się
-
czekolada wrote:Hej u mnie pogoda też nie najlepsza jeszcze dziś praca.
Aneczka twoja znajoma to przepraszam w jakim wieku już zaczęła?? Nie wyobrażam sobie w tym wieku mieć już 6 w drodze Ja dopiero teraz jestem gotowa na pierwsze
Na tym przykładzie widać jakie życie jest niesprawiedliwe
Dariaa wrote:Kwiatuszek 789 -Dorota
Natt - Natalia
Marronek - Magda
Marysia7812- Maria
Pleasure -Magda
Adk_1989 - Kamila
Jaskołka89 - Justyna
Januszkowa -Asia
Ana89 - Ania
Rubi -Elka
Tinusia -Justyna
Kniucha89- Kinga
Michelle -Michalina
Jolaaa 89 -Jolka
Czekolada - Marlena
Sara_Nar -?
Mała akutalizacja.. kopiować i dopisywać się
-
Aneczka98 wrote:to i ja się dopiszę - Aneczka98 - Ania
co do koleżanki to ciekawe podejście niestety miłością dzieci nie wyżywi, a co do świata to nikt nie mówil że będzie łatwo i sprawiedliwie, ale najważniejsze to mieć nadzieję i dazyć do celu. -
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Witam sie w niedzielny poranek
Jak u Was z pogoda? U mnie pochmurnie niestety
Ciekawe czy wyznaczy mi owulke bo tak delikatnie idzie w gore ta tempka serducha odpuscilismy.tylko zastanawiam sie czy na to ostatnie nie zalapala sie owulka -
Strasznie przykre. Jak widzę te dzieci jakie chodzą brudne to aż mi się coś dzieje A oni mieszkają na 30m2 w mieszkaniu socjalnym, kasę, jedzenie i wszystko co trzeba z pomocy społecznej dostają, bo jej mąż powiedział, że on nie będzie za marne grosze harował. A ona tylko na fb coraz to nowe zdjęcia dodaje, jaką to oni są kochającą rodzinką...
-
też miałam koleżankę w szkole co jej mama miala 12 dzieci jak Ona ze mną chodzila do podstawówki już ich było 6 z nią 7 każde z innym sama wcyhowywała bo faceci na ogoł długo miejsc nie grzali przy niej, do tego domek rozlatujący sie po dziadku, dwa pomieszczenia kuchnia i łazienka w samym betonie nie ogrzewana! łacznie ich jest 12-ścioro obecnie. do tego już dorośli chłopacy po przyprowadzali swoje dzieczyny Ona pozachodziły w ciąże i mieszkaja na kupie wszyscy, tam dopiero bieda i ubóstwo jest. do tego matka straciła praca jak zachorowała na raka udało jej sie wyzdrowieć ale dostaje marną rente.
-
Dariaa wrote:Marlena a Ty jak się czujesz?? jak się macie?
Dzięki kochana że pytasz Dziś i wczoraj o wiele lepiej, nie chce mi się aż tak bardzo spać, momentami mam mdłości ale mijają i czasem w głowie zakręci się ale to raczej od ciągłego stania, najlepsze jest to, że pracuje w perfumerii i każdy pyta się jak wytrzymuje ale powiem Wam że na mnie nie wpływa jak na razie. Jutro mam lekarza, idę na fundusz jestem ciekawa co powie I że wykona na miejscu usg, że wszystko jest z nami w porządku. Brzuch nie boli jak wcześniej czasem mam wrażenie jakbym za chwilę miała dostać @.
Moje dziewczęta trzymam za Was kciuki Chciałabym aby każdej się udałoAneczka98 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O losie, wlosy mi sie jeza na glowie jak czytam takie historie
Ania ja podejrzewam, ze nie mialam normalnej owulki i pewnie nie pekl pecherzyk bo jakos za malo ta tempka rosnie. Czekam i mysle kiedy zaczac brac dupka bo ren cykl chce jeszcze normalnie skonczyc. -
Ana89 wrote:I powiedzcie mi jak to jest że w takich rodzinach jak opisujecie dzieci mnożą się na potęgę, żyją w biedzie, często nie mają zabawek, jedzenia, ubrań itp. a w rodzinach, które uchyliłyby im nieba jest problem? Nie mogę tego zrozumieć?
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:O losie, wlosy mi sie jeza na glowie jak czytam takie historie
Ania ja podejrzewam, ze nie mialam normalnej owulki i pewnie nie pekl pecherzyk bo jakos za malo ta tempka rosnie. Czekam i mysle kiedy zaczac brac dupka bo ren cykl chce jeszcze normalnie skonczyc. -
Wg mnie u Ciebie jeszcze nie bylo. Ale jest jeszcze szansa ze odbije w gore,trzeba poczekac jeszcze kilka dni. Trzymam kciuki zeby szybciutko sie pojawila. Ehh a ja mialam nadzieje, ze w srode bede miala prezent na rocznice a tu tak sie wszystko obrocilo o 180 stopni
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Wg mnie u Ciebie jeszcze nie bylo. Ale jest jeszcze szansa ze odbije w gore,trzeba poczekac jeszcze kilka dni. Trzymam kciuki zeby szybciutko sie pojawila. Ehh a ja mialam nadzieje, ze w srode bede miala prezent na rocznice a tu tak sie wszystko obrocilo o 180 stopni
-
nick nieaktualny