Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kwiatuszek789 wrote:Witam sie w niedzielny poranek
Jak u Was z pogoda? U mnie pochmurnie niestety
Ciekawe czy wyznaczy mi owulke bo tak delikatnie idzie w gore ta tempka serducha odpuscilismy.tylko zastanawiam sie czy na to ostatnie nie zalapala sie owulka -
czekolada wrote:Hej
u mnie pogoda też nie najlepsza jeszcze dziś praca.
Aneczka twoja znajoma to przepraszam w jakim wieku już zaczęła?? Nie wyobrażam sobie w tym wieku mieć już 6 w drodzeJa dopiero teraz jestem gotowa na pierwsze
czekolada lubi tę wiadomość
-
Kwiatuszek 789 -Dorota
Natt - Natalia
Marronek - Magda
Marysia7812- Maria
Pleasure -Magda
Adk_1989 - Kamila
Jaskołka89 - Justyna
Januszkowa -Asia
Ana89 - Ania
Rubi -Elka
Tinusia -Justyna
Kniucha89- Kinga
Michelle -Michalina
Jolaaa 89 -Jolka
Czekolada - Marlena
Sara_Nar -?
Mała akutalizacja..kopiować i dopisywać się
-
czekolada wrote:Hej
u mnie pogoda też nie najlepsza jeszcze dziś praca.
Aneczka twoja znajoma to przepraszam w jakim wieku już zaczęła?? Nie wyobrażam sobie w tym wieku mieć już 6 w drodzeJa dopiero teraz jestem gotowa na pierwsze
No ale stwierdziła, że póki może to będzie rodzić dzieci ile się tylko da. Brak mi słów po prostu
Na tym przykładzie widać jakie życie jest niesprawiedliwe
Dariaa wrote:Kwiatuszek 789 -Dorota
Natt - Natalia
Marronek - Magda
Marysia7812- Maria
Pleasure -Magda
Adk_1989 - Kamila
Jaskołka89 - Justyna
Januszkowa -Asia
Ana89 - Ania
Rubi -Elka
Tinusia -Justyna
Kniucha89- Kinga
Michelle -Michalina
Jolaaa 89 -Jolka
Czekolada - Marlena
Sara_Nar -?
Mała akutalizacja..kopiować i dopisywać się
-
Aneczka98 wrote:to i ja się dopiszę - Aneczka98 - Ania
co do koleżanki to ciekawe podejście niestety miłością dzieci nie wyżywi, a co do świata to nikt nie mówil że będzie łatwo i sprawiedliwie, ale najważniejsze to mieć nadzieję i dazyć do celu. -
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Witam sie w niedzielny poranek
Jak u Was z pogoda? U mnie pochmurnie niestety
Ciekawe czy wyznaczy mi owulke bo tak delikatnie idzie w gore ta tempka serducha odpuscilismy.tylko zastanawiam sie czy na to ostatnie nie zalapala sie owulkaMasakra jakaś, chyba zintegrowałam się z Tobą
-
Strasznie przykre. Jak widzę te dzieci jakie chodzą brudne to aż mi się coś dzieje
A oni mieszkają na 30m2 w mieszkaniu socjalnym, kasę, jedzenie i wszystko co trzeba z pomocy społecznej dostają, bo jej mąż powiedział, że on nie będzie za marne grosze harował. A ona tylko na fb coraz to nowe zdjęcia dodaje, jaką to oni są kochającą rodzinką...
-
też miałam koleżankę w szkole co jej mama miala 12 dzieci jak Ona ze mną chodzila do podstawówki już ich było 6 z nią 7 każde z innym sama wcyhowywała bo faceci na ogoł długo miejsc nie grzali przy niej, do tego domek rozlatujący sie po dziadku, dwa pomieszczenia kuchnia i łazienka w samym betonie nie ogrzewana! łacznie ich jest 12-ścioro obecnie. do tego już dorośli chłopacy po przyprowadzali swoje dzieczyny Ona pozachodziły w ciąże i mieszkaja na kupie wszyscy, tam dopiero bieda i ubóstwo jest. do tego matka straciła praca jak zachorowała na raka udało jej sie wyzdrowieć ale dostaje marną rente.
-
Dariaa wrote:Marlena a Ty jak się czujesz?? jak się macie?
Dzięki kochana że pytaszDziś i wczoraj o wiele lepiej, nie chce mi się aż tak bardzo spać, momentami mam mdłości ale mijają i czasem w głowie zakręci się ale to raczej od ciągłego stania, najlepsze jest to, że pracuje w perfumerii i każdy pyta się jak wytrzymuje ale powiem Wam że na mnie nie wpływa jak na razie. Jutro mam lekarza, idę na fundusz jestem ciekawa co powie
I że wykona na miejscu usg, że wszystko jest z nami w porządku. Brzuch nie boli jak wcześniej czasem mam wrażenie jakbym za chwilę miała dostać @.
Moje dziewczęta trzymam za Was kciuki Chciałabym aby każdej się udałoAneczka98 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O losie, wlosy mi sie jeza na glowie jak czytam takie historie
Ania ja podejrzewam, ze nie mialam normalnej owulki i pewnie nie pekl pecherzyk bo jakos za malo ta tempka rosnie. Czekam i mysle kiedy zaczac brac dupka bo ren cykl chce jeszcze normalnie skonczyc. -
Ana89 wrote:I powiedzcie mi jak to jest że w takich rodzinach jak opisujecie dzieci mnożą się na potęgę, żyją w biedzie, często nie mają zabawek, jedzenia, ubrań itp. a w rodzinach, które uchyliłyby im nieba jest problem? Nie mogę tego zrozumieć?
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:O losie, wlosy mi sie jeza na glowie jak czytam takie historie
Ania ja podejrzewam, ze nie mialam normalnej owulki i pewnie nie pekl pecherzyk bo jakos za malo ta tempka rosnie. Czekam i mysle kiedy zaczac brac dupka bo ren cykl chce jeszcze normalnie skonczyc.W sumie dzisiaj masz wzrost, jeszcze takiej nie miałaś tempki, jakby w kolejnych dniach poszła w górę to by chyba świadczyło że była owulka. Natomiast co do mnie to nie wiem co myśleć
Dziwnie to wygląda
-
Wg mnie u Ciebie jeszcze nie bylo. Ale jest jeszcze szansa ze odbije w gore,trzeba poczekac jeszcze kilka dni. Trzymam kciuki zeby szybciutko sie pojawila. Ehh a ja mialam nadzieje, ze w srode bede miala prezent na rocznice a tu tak sie wszystko obrocilo o 180 stopni
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Wg mnie u Ciebie jeszcze nie bylo. Ale jest jeszcze szansa ze odbije w gore,trzeba poczekac jeszcze kilka dni. Trzymam kciuki zeby szybciutko sie pojawila. Ehh a ja mialam nadzieje, ze w srode bede miala prezent na rocznice a tu tak sie wszystko obrocilo o 180 stopni
Może będzie tak jak u Ciebie, owulka będzie po odstawieniu
Może będziesz miała spóźniony prezent
Mam nadzieję, że nie wszystko stracone
-
nick nieaktualny