X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Witam sie w niedzielny poranek :-)

Jak u Was z pogoda? U mnie pochmurnie niestety :-\
    Ciekawe czy wyznaczy mi owulke bo tak delikatnie idzie w gore ta tempka serducha odpuscilismy.tylko zastanawiam sie czy na to ostatnie nie zalapala sie owulka :-P
    Dorcia nie myśl o Tym napewno będzie dobrze! ja w To wierzę :) <3

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada wrote:
    Hej :-) u mnie pogoda też nie najlepsza jeszcze dziś praca.

Aneczka twoja znajoma to przepraszam w jakim wieku już zaczęła?? Nie wyobrażam sobie w tym wieku mieć już 6 w drodze :-P Ja dopiero teraz jestem gotowa na pierwsze ;-)
    Marlena a Ty jak się czujesz?? jak się macie?

czekolada lubi tę wiadomość

phv3n5q.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszek 789 -Dorota
    Natt - Natalia
    Marronek - Magda
    Marysia7812- Maria
    Pleasure -Magda
    Adk_1989 - Kamila
    Jaskołka89 - Justyna
    Januszkowa -Asia
    Ana89 - Ania
    Rubi -Elka
    Tinusia -Justyna
    Kniucha89- Kinga
    Michelle -Michalina
    Jolaaa 89 -Jolka
    Czekolada - Marlena
    Sara_Nar -?
    Mała akutalizacja.. ;) kopiować i dopisywać się :)

phv3n5q.png
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada wrote:
    Hej :-) u mnie pogoda też nie najlepsza jeszcze dziś praca.

Aneczka twoja znajoma to przepraszam w jakim wieku już zaczęła?? Nie wyobrażam sobie w tym wieku mieć już 6 w drodze :-P Ja dopiero teraz jestem gotowa na pierwsze ;-)
    17 lat miała. Strasznie mi szkoda tych dzieci, bo u nich bieda jest okropna :( No ale stwierdziła, że póki może to będzie rodzić dzieci ile się tylko da. Brak mi słów po prostu :(
    Na tym przykładzie widać jakie życie jest niesprawiedliwe :/
    Dariaa wrote:
    Kwiatuszek 789 -Dorota
    Natt - Natalia
    Marronek - Magda
    Marysia7812- Maria
    Pleasure -Magda
    Adk_1989 - Kamila
    Jaskołka89 - Justyna
    Januszkowa -Asia
    Ana89 - Ania
    Rubi -Elka
    Tinusia -Justyna
    Kniucha89- Kinga
    Michelle -Michalina
    Jolaaa 89 -Jolka
    Czekolada - Marlena
    Sara_Nar -?
    Mała akutalizacja.. ;) kopiować i dopisywać się :)
    to i ja się dopiszę - Aneczka98 - Ania

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka98 wrote:
    to i ja się dopiszę - Aneczka98 - Ania
    Fajnie Ania :) :)

co do koleżanki to ciekawe podejście niestety miłością dzieci nie wyżywi, a co do świata to nikt nie mówil że będzie łatwo i sprawiedliwie, ale najważniejsze to mieć nadzieję i dazyć do celu.

phv3n5q.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju strasznie nieodpowiedzialne :-\ biedne dzieci. Ciekawe co bedzie jak wszystkie beda w wieku szkolnym i zabraknie na ksiazki zeszyty plecaki a wycieczki klasowe beda dzieci tylko znaly ze zdjec rowiesnikow :-\ przykre ale co poradzic

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Witam sie w niedzielny poranek :-)

Jak u Was z pogoda? U mnie pochmurnie niestety :-\
    Ciekawe czy wyznaczy mi owulke bo tak delikatnie idzie w gore ta tempka serducha odpuscilismy.tylko zastanawiam sie czy na to ostatnie nie zalapala sie owulka :-P
    Dorotka Tobie to chociaż idzię powolutku w górę, a mi w ogóle zaczęła spadać :( Masakra jakaś, chyba zintegrowałam się z Tobą :P

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie przykre. Jak widzę te dzieci jakie chodzą brudne to aż mi się coś dzieje :( A oni mieszkają na 30m2 w mieszkaniu socjalnym, kasę, jedzenie i wszystko co trzeba z pomocy społecznej dostają, bo jej mąż powiedział, że on nie będzie za marne grosze harował. A ona tylko na fb coraz to nowe zdjęcia dodaje, jaką to oni są kochającą rodzinką...

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też miałam koleżankę w szkole co jej mama miala 12 dzieci jak Ona ze mną chodzila do podstawówki już ich było 6 z nią 7 każde z innym sama wcyhowywała bo faceci na ogoł długo miejsc nie grzali przy niej, do tego domek rozlatujący sie po dziadku, dwa pomieszczenia kuchnia i łazienka w samym betonie nie ogrzewana! łacznie ich jest 12-ścioro obecnie. do tego już dorośli chłopacy po przyprowadzali swoje dzieczyny Ona pozachodziły w ciąże i mieszkaja na kupie wszyscy, tam dopiero bieda i ubóstwo jest. do tego matka straciła praca jak zachorowała na raka udało jej sie wyzdrowieć ale dostaje marną rente.

phv3n5q.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    Marlena a Ty jak się czujesz?? jak się macie?

Dzięki kochana że pytasz :-) Dziś i wczoraj o wiele lepiej, nie chce mi się aż tak bardzo spać, momentami mam mdłości ale mijają i czasem w głowie zakręci się ale to raczej od ciągłego stania, najlepsze jest to, że pracuje w perfumerii i każdy pyta się jak wytrzymuje ale powiem Wam że na mnie nie wpływa jak na razie. Jutro mam lekarza, idę na fundusz jestem ciekawa co powie :-P I że wykona na miejscu usg, że wszystko jest z nami w porządku. Brzuch nie boli jak wcześniej czasem mam wrażenie jakbym za chwilę miała dostać @.

Moje dziewczęta trzymam za Was kciuki Chciałabym aby każdej się udało :-)

Aneczka98 lubi tę wiadomość

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I powiedzcie mi jak to jest że w takich rodzinach jak opisujecie dzieci mnożą się na potęgę, żyją w biedzie, często nie mają zabawek, jedzenia, ubrań itp. a w rodzinach, które uchyliłyby im nieba jest problem? Nie mogę tego zrozumieć?

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O losie, wlosy mi sie jeza na glowie jak czytam takie historie :-\
    Ania ja podejrzewam, ze nie mialam normalnej owulki i pewnie nie pekl pecherzyk bo jakos za malo ta tempka rosnie. Czekam i mysle kiedy zaczac brac dupka bo ren cykl chce jeszcze normalnie skonczyc.

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana89 wrote:
    I powiedzcie mi jak to jest że w takich rodzinach jak opisujecie dzieci mnożą się na potęgę, żyją w biedzie, często nie mają zabawek, jedzenia, ubrań itp. a w rodzinach, które uchyliłyby im nieba jest problem? Nie mogę tego zrozumieć?
    Ja tez nie moge tego pojac :-(

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    O losie, wlosy mi sie jeza na glowie jak czytam takie historie :-\
    Ania ja podejrzewam, ze nie mialam normalnej owulki i pewnie nie pekl pecherzyk bo jakos za malo ta tempka rosnie. Czekam i mysle kiedy zaczac brac dupka bo ren cykl chce jeszcze normalnie skonczyc.
    Sama nie wiem, może przez to że go odstawiłaś, to wszystko się rozregulowało i teraz działa po swojemu. Może jeszcze przed Tobą owulka, nie wiadomo kiedy skończy się cykl :( W sumie dzisiaj masz wzrost, jeszcze takiej nie miałaś tempki, jakby w kolejnych dniach poszła w górę to by chyba świadczyło że była owulka. Natomiast co do mnie to nie wiem co myśleć :( Dziwnie to wygląda :(

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie u Ciebie jeszcze nie bylo. Ale jest jeszcze szansa ze odbije w gore,trzeba poczekac jeszcze kilka dni. Trzymam kciuki zeby szybciutko sie pojawila. Ehh a ja mialam nadzieje, ze w srode bede miala prezent na rocznice a tu tak sie wszystko obrocilo o 180 stopni :-\

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Wg mnie u Ciebie jeszcze nie bylo. Ale jest jeszcze szansa ze odbije w gore,trzeba poczekac jeszcze kilka dni. Trzymam kciuki zeby szybciutko sie pojawila. Ehh a ja mialam nadzieje, ze w srode bede miala prezent na rocznice a tu tak sie wszystko obrocilo o 180 stopni :-\
    Jeśli u mnie nie było jeszcze owulki to możliwe, że ją zablokowałam dupkiem :( Może będzie tak jak u Ciebie, owulka będzie po odstawieniu :( Może będziesz miała spóźniony prezent :) Mam nadzieję, że nie wszystko stracone :D

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to życie jest tak beznadziejnie niesprawiedliwe :(

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poknocone to wszustko, czekanie na owulki i zastanawianie co i jak :-\
    Spac mi sie chce, chyba sie zdrzemne..

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mnie spanie bierze, ale ja malo kiedy w dzień śpię. Muszę mieć idealną ciszę i ciemność...

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja szukam działki rekreacyjnej :) Marzy mi się taka własna działeczka niedaleko jeziora, z domkiem, cisza i spokój :D

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ