Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduję się!
Niestety nie bajeruję M bo jest w pracy do północy ale postanowiłam spożytkować samotny piątkowy wieczór i przy okazji umilić sobie wolną sobotę i... właśnie wypucowałam całe mieszkanie! Jutro tylko obiad zrobię i kopnę się z koleżanką na spacer więc same przyjemności.kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
poszłam mądra spać o 19 wstałam 30 minut temu i oczy jak pięciozłotówki :p
Piątek 13 był dobry nawet wbrew temu co myslalałam zgarnelam podwyżkę razem ze zmianą stanowiska :)umowe na rok ale zawsze dziś jeszcze sypnoł premią
pozatym bez zmian :)weekend mamy wolny wkoncu
jutro jakieś zakupy i błogie lenistwokwiatuszek789, Ana89 lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam blysk lubie przed weekendem ogarnac dom
A ja jutro mam dzien na nogach bo szwagierka ma bal gimnazjalny i bede ja malowala i fryzowala pozniej odwozimy ja i zostajemy na poloneza.
W sumie dzis zaczely sie dni mojego miiasta ale jakos nie chce mi sie isc na wystepy "gwiazd" bo tam pewnie spotkam kilka osob z pracy, ktorych powiedzmy delikatnie nie chce widziec czesciej niz muszeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 23:16
-
natt wrote:Melduję się!
Niestety nie bajeruję M bo jest w pracy do północy ale postanowiłam spożytkować samotny piątkowy wieczór i przy okazji umilić sobie wolną sobotę i... właśnie wypucowałam całe mieszkanie! Jutro tylko obiad zrobię i kopnę się z koleżanką na spacer więc same przyjemności.
ja dziś tylko zjadłam i zasiadłam przed kompem,potem na kanapie
a wczoraj byłam u fryzjera i sobie poprawiłam humor jutro też same przyjemnosci zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 23:20
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Ooo prosze, Daria jak pieknie kasiorki troche wpadnie wiecej milo ide spac Bebeczki moje. Upojnych nocy ja mam tymczasowy celibat wiec szalejcie za mnie
Dobranoc DorciaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 23:26
natt, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek
Kurde zawsze jak mi sie dziecko sni to jakos tak ze mam je z nienacka i ze nie mam nic zeby sie opiekowac, tzn wozka, ciuszkow, butelek, kocyka itp. I zawsze w tch snach planuje zakupy jak juz jest dzidzia. Tylko nigdy nie ma ojca dziecka nie ma ciazy a dziecko na rekach oo i taki sen mialam dzis nad ranem bo wczesniej jakas krew mi sie snila
U mnie pogoda do dooopki, podnosze zaraz moje szlachetne 4 litery zeby kawusie ogarnac moze ktoras ma ochote na rozpuszczalna z mleczkiem? -
nick nieaktualnyJa poproszę!
Leżę jeszcze w łóżku i nie chce mi się wstawać. Na dodatek obudziłam się z bólem głowy.
Co do głupich i trudnych do wytłumacznia snów to mi się dziś śniło, że mój termometr pokazał 119,6 stopnia! A co najlepsze miałam ostrą myślowę jak ja to na wykresie zaznaczę i jak to się stało, że śluz się nie zagotował i nie poparzył mi łechtaczki... wtf?!kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, czy mogę dołączyć?
Też jestem z 89' To nasz 3 cykl starań.
@ ma się pojawić 20.06. Niby to tylko 6 dni, ale tak trudno wytrzymać i się nie nakręcać. Tym bardziej, że nie mam comiesięcznych objawów, które tydzień przed okresem się pojawiają. Czuję się zupełnie jak na początku cyklu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneczka98 wrote:Hej, czy mogę dołączyć?
Też jestem z 89' To nasz 3 cykl starań.
@ ma się pojawić 20.06. Niby to tylko 6 dni, ale tak trudno wytrzymać i się nie nakręcać. Tym bardziej, że nie mam comiesięcznych objawów, które tydzień przed okresem się pojawiają. Czuję się zupełnie jak na początku cyklu...
Cześć Aneczka!
Pewnie, że możesz dołączyć.
Jak możesz to powiedz jak to u Ciebie wygląda? Jakieś badania, problemy czy na razie idziecie na żywioł z nadzieją, że szybciutko się uda? -
Hej dziewczyny ja tez rocznik 89 sierpień to nasz 3 cykl mąz podchodzi do tego całkiem na luzie ale ja tak nie umiem moze nie potrzebnie sie nakręcam ale tak pragne dzidziusia że nie moge przestac o tym myslec a jak tylko @ przychodzi to załamka.[/url]