Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marronek wrote:No... i to jeszcze takie (za przeproszeniem) gówno... Z ekonomi mam egzamin... Z zadań, gdzie w excelu robię sobie formułę i mam w 2 minuty odpowiedź, a na karce mam 20 minut liczenia... Bo muszę policzyć jakieś zyski przy wpłacie x na konto oprocentowane na y i otrzymuje piękną sumę:
(x*y)^25+(x*y)^24...+(x*y)^1
A i wykładowca nie będzie patrzył, czy dobry wzór użyty tylko czy wynik się zgadza... I weź się nigdzie nie walnij. I najważniejsze zaokrąglać mamy do 6(!) miejsc po przecinku... MASAKRA...aaale w tym roku miałam ekonomikę i zaliczyłam na piąteczkę kończąc tym samym wszystkie egzaminy i jestem wolnym człowiekiem...teraz tylko obrona we wrześniu...
a tak w ogóle to się witam...gdzie moja kulturaStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyKobietki, mogłybyście luknąć na mój wykres. Czy wg was miałam już owulacje albo może będę ją miała? W 15 i 16 dc tempka nareszcie poszła w górę, a dzisiaj minimalny spadek
Nie wiem co o tym sądzić. Wzięłam od dzisiaj duphaston i pewnie tempka pójdzie w górę. Naczytałam się, że on nie wpływa na temperaturę, ale kto go tam wie...
-
nick nieaktualnyDziękuję za pomoc Dziewczyny
Na razie nie mam możliwości iść na monitoring. Dopiero będę o tym rozmawiała z lekarzem. Też słyszałam, że dupek nie blokuje owulki, wzięty jeden czy dwa dni przed. Ale wiadomo, że nic nie wiadomo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 11:40
-
pleasure wrote:Dla mnie ekonomia to czarna magia ;p
Dlatego jestem inżynierem a nie ekonomistą (jak to ładnie Kamila napisała)
Ja jestem informatykiem... Ale są głupie przepisy, że na studiach ścisłych ma być jedne przedmiot humanistyczno-społeczny i... dali nam ekonomię...
Na inżynierze miałam historię sztuki...
Nie bardzo wiem po co mi to... Lepszego kodu, dzięki tym zajęciom na pewno nie napiszę...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
pleasure wrote:Z liczbami nie mam większych problemów. Ale na I roku studiów miałam matematykę (to co robiliśmy to widziałam pierwszy raz na oczy) a na 4 roku statystykę. Jakiś koszmar. Cieszę się, że z tym nie mam już nic wpsólnego
Matematyka mi nie straszna, ale... liczenie czegoś takiego na prostym kalkulatorze to... znęcanie się nad studentami. Jakbym kiedyś w przyszłości potrzebowała to dawaj excel i tabelka, albo szybki program w pythonie czy c#... A nie kalkulator i kartka...
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
Dziewczyny no ja po poprzednim cyklu stwierdzam ze dupek zablokowal mi owulke w dawce 10mg na dobe czyli 1 tabl i jaak porownalam tempki tego cyklu bez dupka i zeszlego z nim to teraz sa nizsze. Jak chcecie to pozniej dam link to poprzedniego wykresu.
Co do odlozenia staran to poczulam nieziemska ulge tego ze odstawie leki narazie, bedzie troche spokoju z objawami, bede tylko mierzyla tempke aby miec podglad jak to wszystko sie dzieje i zobacze jak dlugie beda cykle i czy owulacyjne. Poprosze gina o badania podczas brania lekow i bez nich zeby miec porownanie. A jak bedzie wpadka to trudno ale na pewno nie bedzie to celowe staranie sie bo zabezpieczac sie nie zamierzam ale tez serduchowac w teoretycznie plodne dni tez nie. Teraz mnie to jeszcze bardziej cieszy bo bede spokojna o finanse a niezestresowana mama to szczesliwe dzieckozal malutki jest ale jednak co o tym pomysle to znajduje jakis pozytyw tej sytuacji. Ahh fajnie jest
pewnie niejeden dzien smutku mnie ogarnie przez to wszystko ale co tam. Tlumacze sobie ze robie to dla dobra dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 12:21
-
nick nieaktualnyJuż sama nie wiem, żałuję, że nie mierzyłam tempki przed braniem duphastonu. W ogóle czasami zastanawiam się czy dobrze, że go biorę. Jakoś niechęć mam do tego leku. Najchętniej sama bym go odstawiła, ale boje sie, że rozreguluje sobie wszystko.
Ja w zeszłym cyklu wzięłam dupka też 17dc i teoretycznie była owulka, a po odstawieniu normalnie w ciągu dwóch dni przyszła @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 12:28
-
Ana89 wrote:Już sama nie wiem, żałuję, że nie mierzyłam tempki przed braniem duphastonu. W ogóle czasami zastanawiam się czy dobrze, że go biorę. Jakoś niechęć mam do tego leku. Najchętniej sama bym go odstawiła, ale boje sie, że rozreguluje sobie wszystko.
Ja w zeszłym cyklu wzięłam dupka też 17dc i teoretycznie była owulka, a po odstawieniu normalnie w ciągu dwóch dni przyszła @.
Pozostaje Ci tylko zaufać lekarzowi i obserwować się. A my możemy się dołożyć trzymając kciuki
Ana89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez swojej gince zaufalam ze nie zablokuje a tu taka sytuacja. Jak odkladam starania to mak nadziejeze wpadki nie zalicze. Dlatego tez chce mierzyc tempke zeby miec jakas kontrole nad tym. Zwalniam sie zaraz do domku. A co tam, raz na jakis czas sie nalezy
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Tez swojej gince zaufalam ze nie zablokuje a tu taka sytuacja. Jak odkladam starania to mak nadziejeze wpadki nie zalicze. Dlatego tez chce mierzyc tempke zeby miec jakas kontrole nad tym. Zwalniam sie zaraz do domku. A co tam, raz na jakis czas sie nalezy