Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo dobrze
Teraz z tą świadomością też będzie Ci lżej
Mam nadzieję, że będzie wszystko ok i już niedługo będę II kreseczki
Może troszkę wyluzujesz wiedząc, że nie jesteś w tym wszystkim sama i że on chce tak samo dziecka jak Ty
Dorotka nie wiem co Ci doradzić, ciężka sprawa. Sama pewnie bym się zastanawiała co zrobić. A kiedy będzie więcej wiedziała czy to pewne?A co Mąż na to mówi? -
Cześć dziewczynki!
melduje, że u mnie wszystko ok jak na razie, żadnych objawów nie mam, ale nic mnie nie boli także w porządku:)
Dzisiaj żartowaliśmy z moim J, że może wieczorem będzie jakieś, i wiecie co mi powiedział- że ostatnio coś nie ma ochoty, a poza tym on już zrobił swoją robotę (po 7 miesiącach) i teraz należą mu się małe wakacje hahaha:)
Ja też nie mam ostatnio w ogóle ochoty na te sprawy, chyba czujemy się zmęczeni trochę psychicznie staraniami, przerwa nie zaszkodzi, a może później będzie bardzo miło:)
Marronku- ciekawy wykresik masz- 3mam kciuki:* -
Ana89 wrote:A kiedy będzie więcej wiedziała czy to pewne?A co Mąż na to mówi?
-
czekolada wrote:Kwiatuszku wszystko będzie dobrze
a być może jak zajmiesz się pracą to niedługo uda Wam się
Tu jest kwestia tego, ze nie mam sie zajmować pracą aby miec odskocznie od starań tylko celowo zaczac sie zabezpieczac aby nie miec narazie dziecka.
Fajnie, że u Ciebie wszystko dobrzei u Asi też
dbajcie o siebie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 19:46
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ta jest ze 151 str a czy były nowsze to nie pamietam
Kwiatuszek 789 -Dorota
Natt - Natalia
Marronek - Magda
Marysia7812- Maria
Pleasure -Magda
Adk_1989 - Kamila
Jaskołka89 - Justyna
Januszkowa -Asia
Ana89 - Ania
Rubi -Elka
Tinusia -Justyna
Kniucha89- Kinga
Michelle -Michalina
Jolaaa 89 -Jolka
Czekolada - MarlenaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 20:30
-
natt wrote:O tak, dobry pomysł.
Chociaż ja i tak Ci życzę żeby problem rozwiązał się sam...i wiesz co mam na myśli.
Dziekuje :* decyzja podjeta i jesli bedzie to juz pewne to odkladamy starania. Na szczescie jest to na tyle komfortowa sytuacja ze rzeczywiscie tak jak mowi wiele osob jetesmy jeszcze młodzi. Docelowo za dbrze płatna praca i w miare szybko na czas nieokreślony i nie oszukujmy sie - w zasadzie do emerytury.
Może edytuje pierwszy post naszego wątku i tam wkleje liste z imionami? co Wy na to? chyba ze na 200 wrzucimy aby pamietac gdzie ona jestWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 20:28
-
nick nieaktualnyDorota jak najbardziej Cię rozumiem i wspieram w tym co postanowisz. Wiem, że robisz to również z myślą o przyszłym fasolinku żeby mu zapewnić wszystko co najlepsze a jak to mówią 'co się odwlecze to nie uciecze'...
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie dziewczyny. Humor mam straszny i z jeszcze wiekszym zalem bede patrzyła na wszystkie ciąze i spotkane małe dzieci na mieście ale co poradzic. I wiecie co? głupio to zabrzmi ale mam nadzieje ze teraz nie było jeszcze owulki i nie uda sie zafasolkowac w tym cyklu. Oczywiscie z jednej strony byłabym szczesliwa ale w tej sytuacji jest to "ale". Takie uczucie pomiedzy chciec a nie móc.
-
Dorcia jestem z Tobą pamietaj że lepiej poczekać niż sie potem stresować w ciąży że potem bez pracy zostaniesz...
ja dziś byłam u fryzjera podcielam koncówki walczę z włosami aby wszystkie do jednakowej dlugosci doprowadzić znudzily mi sie cieniowane.
Mielismy gości z nad morza jeszcze...kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Dokładnie dziewczyny. Humor mam straszny i z jeszcze wiekszym zalem bede patrzyła na wszystkie ciąze i spotkane małe dzieci na mieście ale co poradzic. I wiecie co? głupio to zabrzmi ale mam nadzieje ze teraz nie było jeszcze owulki i nie uda sie zafasolkowac w tym cyklu. Oczywiscie z jednej strony byłabym szczesliwa ale w tej sytuacji jest to "ale". Takie uczucie pomiedzy chciec a nie móc.
Także spokojnie, co ma być to będzie
Myślę, że na Twoim miejscu też wybrałabym pracę, jednak w dzisiejszych czasach jest to bardzo ważne. Poradziłabym Ci jednak zrobić wszystkie badania, żeby wyprostować sobie sprawy zdrowotne, jeśli będzie taka potrzeba oczywiście
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny