X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Powiem Wam szczerze, że bardzo mnie zaskoczył!
    Chyba tak naprawdę dopiero teraz uwierzyłam, że jest pewny że chce dziecka.
    Ciesze się bardzo, że wszystko sobie wyjasniliście :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    A dzis przysłali mi inofolic i 3 testy ciązowe. Ciekawe kiedy je wykorzystam...

Testy już wkrótce a inofolic w ciąży... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze :) Teraz z tą świadomością też będzie Ci lżej :) Mam nadzieję, że będzie wszystko ok i już niedługo będę II kreseczki :) Może troszkę wyluzujesz wiedząc, że nie jesteś w tym wszystkim sama i że on chce tak samo dziecka jak Ty :)
    Dorotka nie wiem co Ci doradzić, ciężka sprawa. Sama pewnie bym się zastanawiała co zrobić. A kiedy będzie więcej wiedziała czy to pewne?A co Mąż na to mówi?

• Januszkowa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!
    melduje, że u mnie wszystko ok jak na razie, żadnych objawów nie mam, ale nic mnie nie boli także w porządku:)
    Dzisiaj żartowaliśmy z moim J, że może wieczorem będzie jakieś <3, i wiecie co mi powiedział- że ostatnio coś nie ma ochoty, a poza tym on już zrobił swoją robotę (po 7 miesiącach) i teraz należą mu się małe wakacje hahaha:)
    Ja też nie mam ostatnio w ogóle ochoty na te sprawy, chyba czujemy się zmęczeni trochę psychicznie staraniami, przerwa nie zaszkodzi, a może później będzie bardzo miło:)
    Marronku- ciekawy wykresik masz- 3mam kciuki:*

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka kazała mi odstawić inofolic w razie ciąży. Kurde jakby okazało sie ze teraz sie udało to juz bez podejmowania decyzji bym miala sprawe jasna co do pracy. Kwestia podejscia pracodawcy do sprawy ciąży...

klz9io4pkfldzhbc.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszku wszystko będzie dobrze :-) a być może jak zajmiesz się pracą to niedługo uda Wam się :-)

A ja jestem wiecznie zmeczona i spać mi się chce ale ogólnie wszystko dobrze.

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana89 wrote:
    A kiedy będzie więcej wiedziała czy to pewne?A co Mąż na to mówi?
    Pod koniec przyszłego tygodnia może czegoś sie dowiem. A mój mąż zawsze chciał żebym w biurze pracowała. Teraz mam 5 minut do pracy, stałe godziny pracy i w razie czego łatwo byłoby zostawic dzieci u dziadków w przyszłosci. A mieszkam koło szkoły wiec i to pod ręką. Ogólnie podejrzewam, że podswiadomie decyzje podjełam bo poświecenie się teraz zaprocenuje w przyszłości tym o czym pisałam na poczatku tego postu.

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada wrote:
    Kwiatuszku wszystko będzie dobrze :-) a być może jak zajmiesz się pracą to niedługo uda Wam się :-)

Tu jest kwestia tego, ze nie mam sie zajmować pracą aby miec odskocznie od starań tylko celowo zaczac sie zabezpieczac aby nie miec narazie dziecka.

Fajnie, że u Ciebie wszystko dobrze :) i u Asi też :) dbajcie o siebie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 19:46

Januszkowa lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś dla mnie na teraz. Powinnam chyba tak zrobic...

http://blog.aniawitowska.com/?p=302&preview=true

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Coś dla mnie na teraz. Powinnam chyba tak zrobic...

http://blog.aniawitowska.com/?p=302&preview=true

O tak, dobry pomysł.
    Chociaż ja i tak Ci życzę żeby problem rozwiązał się sam... ;) i wiesz co mam na myśli. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki, pamięta któraś na której stronie jest lista z imionami bo znów pozapominałam a nie chcę żeby było, że którąś faworyzuję i mówię po imieniu a inne nazywam po nicku. :D

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta jest ze 151 str a czy były nowsze to nie pamietam

Kwiatuszek 789 -Dorota
    Natt - Natalia
    Marronek - Magda
    Marysia7812- Maria
    Pleasure -Magda
    Adk_1989 - Kamila
    Jaskołka89 - Justyna
    Januszkowa -Asia
    Ana89 - Ania
    Rubi -Elka
    Tinusia -Justyna
    Kniucha89- Kinga
    Michelle -Michalina
    Jolaaa 89 -Jolka
    Czekolada - Marlena

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 20:30

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    O tak, dobry pomysł.
    Chociaż ja i tak Ci życzę żeby problem rozwiązał się sam... ;) i wiesz co mam na myśli. ;)

Dziekuje :* decyzja podjeta i jesli bedzie to juz pewne to odkladamy starania. Na szczescie jest to na tyle komfortowa sytuacja ze rzeczywiscie tak jak mowi wiele osob jetesmy jeszcze młodzi. Docelowo za dbrze płatna praca i w miare szybko na czas nieokreślony i nie oszukujmy sie - w zasadzie do emerytury.

Może edytuje pierwszy post naszego wątku i tam wkleje liste z imionami? co Wy na to? chyba ze na 200 wrzucimy aby pamietac gdzie ona jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 20:28

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:51

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Marzec x 2 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota jak najbardziej Cię rozumiem i wspieram w tym co postanowisz. Wiem, że robisz to również z myślą o przyszłym fasolinku żeby mu zapewnić wszystko co najlepsze a jak to mówią 'co się odwlecze to nie uciecze'... :)

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie dziewczyny. Humor mam straszny i z jeszcze wiekszym zalem bede patrzyła na wszystkie ciąze i spotkane małe dzieci na mieście ale co poradzic. I wiecie co? głupio to zabrzmi ale mam nadzieje ze teraz nie było jeszcze owulki i nie uda sie zafasolkowac w tym cyklu. Oczywiscie z jednej strony byłabym szczesliwa ale w tej sytuacji jest to "ale". Takie uczucie pomiedzy chciec a nie móc.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia jestem z Tobą pamietaj że lepiej poczekać niż sie potem stresować w ciąży że potem bez pracy zostaniesz...

ja dziś byłam u fryzjera podcielam koncówki walczę z włosami aby wszystkie do jednakowej dlugosci doprowadzić znudzily mi sie cieniowane.

Mielismy gości z nad morza jeszcze...

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Dokładnie dziewczyny. Humor mam straszny i z jeszcze wiekszym zalem bede patrzyła na wszystkie ciąze i spotkane małe dzieci na mieście ale co poradzic. I wiecie co? głupio to zabrzmi ale mam nadzieje ze teraz nie było jeszcze owulki i nie uda sie zafasolkowac w tym cyklu. Oczywiscie z jednej strony byłabym szczesliwa ale w tej sytuacji jest to "ale". Takie uczucie pomiedzy chciec a nie móc.
    Dorota jeśli Ktoś na górze zaplanował, że właśnie w tym cyklu zafasolkujesz to tak będzie i nie masz na to żadnego wpływu :) Także spokojnie, co ma być to będzie :) Myślę, że na Twoim miejscu też wybrałabym pracę, jednak w dzisiejszych czasach jest to bardzo ważne. Poradziłabym Ci jednak zrobić wszystkie badania, żeby wyprostować sobie sprawy zdrowotne, jeśli będzie taka potrzeba oczywiście :)

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Wam bardzo za wsparcie :* jesteście mega! :) Buziaki dla Was 1530604n1xajvyl2p.gif

Ana89, pleasure lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Dziekuje Wam bardzo za wsparcie :* jesteście mega! :) Buziaki dla Was 1530604n1xajvyl2p.gif
    Do usług Kochana :) Tylko nie opuszczaj nas :)

‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ