Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorota jak nie będziesz nas odwiedzała to Cię znajdziemy i nakopiemy do tyłka! Sochaczew, nie?!
Ja to w sumie się cieszę, że nic teraz raczej nie wyjdzie bo w lipcu lecę do Polski na wakacje a ewentualna ciąża byłaby za wczesna żeby gin mógł ją potwierdzić i miałabym wakacje na stresie. Zresztą jak wytłumaczyłabym teściowi, że nie piję z nim piwa jak on tylko na to czeka. Nie chciałabym pomimo wszystko nawet teściom mówić ,że jestem np w 4 czy 5 tygodniu nie mając pewności czy wszystko jest ok...
A tak poza tym to już czuję się lepiej, znacznie lepiej. Tylko, że... straciłam głos! Skrzeczę jak żaba a M się cieszy, że ma dzień wolny od zjebki.Rubi, kwiatuszek789, Ana89 lubią tę wiadomość
-
Tak Natka Sochaczew, ale kawalek do mnie masz wiec narazie jestem spokojna ale jak cos to uwazaj ta tabliczke ostrzegawcza przed psem na bramie. A wlasciwie nie jej sie obawiaj tylko napisu na niej ewentualnie mozesz na kawke przyjechac wczesniej zapowiedziana to jakies ciacho upieke
Podejrzewam ze ten rok szybko mi minie. Zajme sie praca, odlozymy kase. Moj dzis sie dowiadywal i tez mu przedluzaja na bank umowe. Kredyt na dniach splacimy. Zaczyna sie wszystko ukladac tak jak chyba powinno byc. Wszystko w swoim czasie. Kurde niedawno burzylysmy sie na slowa ze jestesmy mlode a teraz tak samo mowimy
Zapytalam meza czy jest mu przykro ze odkladamy starania czy na luzie to przyjal to troche sie wkurzyl o to pytanie i z lekkim wyrzutem pow ze no jasne ze przykro ale tak musi byc. -
hej dziś piąteczek
pogoda wydaje się być ładne (lekki powiem zimka czuć jeszcze)
Madzia owszem fajnie mieć status spokojne życie a potem świadomość że dziecku nic nie zabraknie wrazie czego, mam w pracy kobietę na pierwsze zdecydowała się mając 28 lat udało się szybko teraz ma 38 i od 6 lat walczą o kolejne i ma za sobą już 2 poronienia nie wiadomo czemu są po 3 Inseminacjach wiecznie badanich wiem że to już poźno ale co jeśli mimo pieniedzy własnie bedzie poźno? bo 30 lat to moim zdaniem już wiek odpowiedni ale jak to się przedłuży to potem może być rozczarowanie że nie zdążyli bo wiek już nie pozwoli.
Ja oczywiscie staram się rozumiec każdą sytuację, po tym ile my przechodzimy ile sie staramy rozumiem wszystkie kobiety.
Też nie sądzilam że to taki złożony proces i że będzie tak ciężko a tu prawie 3 lata i co? ECHOO a niedlugo pyknie 25
nic nadzieja jedak pozostaje.
Pierwszy cykl mam tak pieknie utrzymującą sie tempke w II fazie jestem pod wrażeniem
to miłego piątku oby szybko minołWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 06:14
-
Januszkowa wrote:Marronku- ciekawy wykresik masz- 3mam kciuki:*
Dorotko, gratuluje z powodu pracy
Daria, no to trzymam kciukasy za CiebieHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Oj tak popieram wniosek ze spaniem...
A dziś też ciężka noc... jutro egzamin, trza się pouczyć...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
adk_1989 wrote:Sesja Cię dopadła?
No... i to jeszcze takie (za przeproszeniem) gówno... Z ekonomi mam egzamin... Z zadań, gdzie w excelu robię sobie formułę i mam w 2 minuty odpowiedź, a na karce mam 20 minut liczenia... Bo muszę policzyć jakieś zyski przy wpłacie x na konto oprocentowane na y i otrzymuje piękną sumę:
(x*y)^25+(x*y)^24...+(x*y)^1
A i wykładowca nie będzie patrzył, czy dobry wzór użyty tylko czy wynik się zgadza... I weź się nigdzie nie walnij. I najważniejsze zaokrąglać mamy do 6(!) miejsc po przecinku... MASAKRA...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualnyBuuu...jaka brzydka pogoda w Trójmieście, zimno, pochmurnie, pada
Dorotka podjęłaś słuszną decyzję. Rok to nie tak długo, a w między czasie porób sobie badania żebyś wiedziała co Ci tam nie gra i żebyś miała czas na wyleczenie itp. Może potraktuj ten rok na właśnie przygotowanie się do macierzyństwa, wylecz wszystko, uzbieraj trochę kaski, pospłacaj kredyty, wyszalej się itp.
U mnie dzisiaj była maskara ze wstaniem, dobudzić się nie mogłam, nawet nie wiem kiedy K wyszedł do pracy. To chyba ta pogoda tak wpływa na spanie.
Magda powodzenia na egzaminie -
No z ekonomią to mam na bakier. Ogólnie z liczbami Miałam ekonomię na studiach (ale w bardzo ograniczonym zakresie) i miałam poprawkę A teraz w pracy mam nawet problemy z ułamkami zwykłymi jak mi przychodzi napisać wniosek o dział spadku i trzeba wyliczyć ile się komu udziałów należy.