X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zamierzam :) bede Wam kibicowała i z małą zazdościa czytała o Waszych fasolkach :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota jak nie będziesz nas odwiedzała to Cię znajdziemy i nakopiemy do tyłka! Sochaczew, nie?! :D

Ja to w sumie się cieszę, że nic teraz raczej nie wyjdzie bo w lipcu lecę do Polski na wakacje a ewentualna ciąża byłaby za wczesna żeby gin mógł ją potwierdzić i miałabym wakacje na stresie. Zresztą jak wytłumaczyłabym teściowi, że nie piję z nim piwa jak on tylko na to czeka. :) Nie chciałabym pomimo wszystko nawet teściom mówić ,że jestem np w 4 czy 5 tygodniu nie mając pewności czy wszystko jest ok...

A tak poza tym to już czuję się lepiej, znacznie lepiej. Tylko, że... straciłam głos! :D Skrzeczę jak żaba a M się cieszy, że ma dzień wolny od zjebki. :D

Rubi, kwiatuszek789, Ana89 lubią tę wiadomość

• pleasure Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:51

natt, kwiatuszek789, Ana89 lubią tę wiadomość

Marzec x 2 <3 <3

Wysłany: 12 czerwca 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Natka Sochaczew, ale kawalek do mnie masz wiec narazie jestem spokojna ale jak cos to uwazaj ta tabliczke ostrzegawcza przed psem na bramie. A wlasciwie nie jej sie obawiaj tylko napisu na niej :-D ewentualnie mozesz na kawke przyjechac wczesniej zapowiedziana to jakies ciacho upieke :-D

Podejrzewam ze ten rok szybko mi minie. Zajme sie praca, odlozymy kase. Moj dzis sie dowiadywal i tez mu przedluzaja na bank umowe. Kredyt na dniach splacimy. Zaczyna sie wszystko ukladac tak jak chyba powinno byc. Wszystko w swoim czasie. Kurde niedawno burzylysmy sie na slowa ze jestesmy mlode a teraz tak samo mowimy :-D

Zapytalam meza czy jest mu przykro ze odkladamy starania czy na luzie to przyjal to troche sie wkurzyl o to pytanie i z lekkim wyrzutem pow ze no jasne ze przykro ale tak musi byc.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:49

Marzec x 2 <3 <3
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziś piąteczek :D
    pogoda wydaje się być ładne (lekki powiem zimka czuć jeszcze)

Madzia owszem fajnie mieć status spokojne życie a potem świadomość że dziecku nic nie zabraknie wrazie czego, mam w pracy kobietę na pierwsze zdecydowała się mając 28 lat udało się szybko teraz ma 38 i od 6 lat walczą o kolejne i ma za sobą już 2 poronienia nie wiadomo czemu są po 3 Inseminacjach wiecznie badanich wiem że to już poźno ale co jeśli mimo pieniedzy własnie bedzie poźno? bo 30 lat to moim zdaniem już wiek odpowiedni ale jak to się przedłuży to potem może być rozczarowanie że nie zdążyli bo wiek już nie pozwoli.

Ja oczywiscie staram się rozumiec każdą sytuację, po tym ile my przechodzimy ile sie staramy rozumiem wszystkie kobiety.
    Też nie sądzilam że to taki złożony proces i że będzie tak ciężko a tu prawie 3 lata i co? ECHOO a niedlugo pyknie 25 :/

nic nadzieja jedak pozostaje.

Pierwszy cykl mam tak pieknie utrzymującą sie tempke w II fazie jestem pod wrażeniem :)

to miłego piątku oby szybko minoł :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 06:14

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    Marronku- ciekawy wykresik masz- 3mam kciuki:*
    Już nie ma za co - opada, okres się zbliża.

Dorotko, gratuluje z powodu pracy :)

Daria, no to trzymam kciukasy za Ciebie :)

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)

Wysłany: 13 czerwca 2014, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc

Z praca nic pewnego jeszcze wiec w sumie jeszcze za wczesnie na gratulacje :-P

Ale mi sie nie chce wstawac :-\ spaaac!

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie moglam sie dzisiaj dobudzić. Ale juz dzisiaj piatek :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak popieram wniosek ze spaniem...

A dziś też ciężka noc... jutro egzamin, trza się pouczyć...

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sesja Cię dopadła?

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Sesja Cię dopadła?

No... i to jeszcze takie (za przeproszeniem) gówno... Z ekonomi mam egzamin... Z zadań, gdzie w excelu robię sobie formułę i mam w 2 minuty odpowiedź, a na karce mam 20 minut liczenia... Bo muszę policzyć jakieś zyski przy wpłacie x na konto oprocentowane na y i otrzymuje piękną sumę:
    (x*y)^25+(x*y)^24...+(x*y)^1
    A i wykładowca nie będzie patrzył, czy dobry wzór użyty tylko czy wynik się zgadza... I weź się nigdzie nie walnij. I najważniejsze zaokrąglać mamy do 6(!) miejsc po przecinku... MASAKRA...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buuu...jaka brzydka pogoda w Trójmieście, zimno, pochmurnie, pada :(
    Dorotka podjęłaś słuszną decyzję. Rok to nie tak długo, a w między czasie porób sobie badania żebyś wiedziała co Ci tam nie gra i żebyś miała czas na wyleczenie itp. Może potraktuj ten rok na właśnie przygotowanie się do macierzyństwa, wylecz wszystko, uzbieraj trochę kaski, pospłacaj kredyty, wyszalej się itp. :D
    U mnie dzisiaj była maskara ze wstaniem, dobudzić się nie mogłam, nawet nie wiem kiedy K wyszedł do pracy. To chyba ta pogoda tak wpływa na spanie.
    Magda powodzenia na egzaminie :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko! I dlatego jestem prawnikiem a nie ekonomistą :P

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z ekonomią to mam na bakier. Ogólnie z liczbami :P Miałam ekonomię na studiach (ale w bardzo ograniczonym zakresie) i miałam poprawkę :P A teraz w pracy mam nawet problemy z ułamkami zwykłymi jak mi przychodzi napisać wniosek o dział spadku i trzeba wyliczyć ile się komu udziałów należy.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się ostatnio zastanawiałam czy nie pożyczyć od dzieci moich sąsiadów w wieku szkolnym jakiegoś podręcznika do matematyki co by sobie te nieszczęsne ułamki przypomnieć :P

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ