Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Witam z nad morza. Jak sie można spodziewać - leje. Więc teraz sobie odpoczywamy i drzemkujemy. Musimy odparować alkohol bo wstyd sie przyznać ale juz o 10 rano byłam po pierwszym drinku także chyba sobie odpuszczę mierzenie temperatury bo zapowiada sie weekend na bani a to mi zaburza temperaturę dosyc mocno...
Kamila coś o tym wiem! Ja moje najwcześniejsze piwo zaliczyłam o 7:05 właśnie nad morzem. Kac był taki, że bez browara to bym umarła chyba wtedy.
Pamiętacie jak mieliśmy listę pozytywów braku ciąży? To wczoraj tak spacerowałam i pomyślałam sobie że upalne dni bez piwa to ciężka sprawa w wakacje... i ucieszyłam się że ciąży jednak nie ma. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natt, wspolczuje. Moze nie z twojej winy ale stres ogromny... Wiem cos o tym. Mialam kiedys stluczke w drodze na ustna mature z angielskiego. Pod sama szkola prawie. Masakra! Ale nie uwierzycie jaki mi sie temat trafil! Bezpieczenstwo ns drodze o ironio losu!
Zimno nad morzem jak cholera. Wlasnie leze pod dwoma kocami i koldra, nos skostniały z zimna ale sie nie poddajemy! -
pleasure wrote:Tak jak myślałam. 1 kreska. Ja chyba nigdy w ciąże nie zajdę ;/
Co do stłuczki to my niedawni dostalismy kase z odszkodowania za stluczke, dziady tak wycenili ze wg nich jest szkoda calkowita i zamiast wyplacic ponad 8000 (taka sume wyliczyli za naprawe) to dali 1/4 tego odwołałam sie ale pewnie niewiele to da.
Mnie masakrycznie głowa bolała, chyba z 3 godziny lezalam i dopiero jak sie przespałam chwile to przeszło. ulga. Ale wkurzaja mnie takie bole i to cos za czeste ostatnio