Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo szwankuje coś i to ostro. Postaram się wrzucić jutro rano. Jedno zrobiłam specjalnie dla Was moje drogie kobietki.
Dorcia widzisz... Czasem tak bywa że np wykres nic nie pokazuje a usg potwierdza owulkę lub nawet ciążę! To tylko program, wiadomo, że pomocny ale nie traktujmy go jak wyroczni. -
Ajj jak milo ze pamietasz o nas nawet podczas "randki"
Toretycznie u mnie nie wystapila ksiazkowa owulacja wiec jej nie zaznaczylo. Podejrzewam ze jej bie hylo bo dopiero teraz p
rzy tym spadku tempki dal znac o sobie brzuch i jajniki. Teraz temp w gore i objawow brak. Dziwny ten moj organizm
Lece spac, dobranoc
-
nick nieaktualny
-
Witam w ten piękny słoneczny pierwszy dzień długiego weekenduHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
To ja też się witam;]
narobiłyście mi smaka na jakąś małą wycieczkę taka piękna pogoda, grzech nie skorzystać
Wczoraj byłam u gin i poprawiła mi chumor no i nadziei narobiła eh chciała sie zakładać ze w tym cyklu zajde w ciąże eh;p mówi ze wyniki super, a jak sprawdzała szyjkę to powiedziała "o Boże!!" a ja przerazona zapytalam co sie tam stalo to powiedziala: "tak tam pieknie ze tylko zachodzic w ciąże trzeba!" Wkurzyłam sie ze mnie zestresowala eh, na USG było widac ogromne jajeczko takze tylko zostało działać heh;] ZOBACZYMY co wyniknie z tych dzialan;) ale nie moge za duzo o tym myslec bo to moze wszysto zepsuc... no nic miłego dnia Wszystkim;)
margoo89
-
Mam do Was takie pytanko. Korzystacie z wersji darmowej OF czy macie wykupione abonamenty? Dzisiaj skończył mi się ten gratisowy pakiet premium, co na starcie go dają i chyba na razie nie będę kupowała abonamentu, ale ciekawi mnie jak Wy do tego podchodzicie.
-
nick nieaktualnyTeż się witam!
U mnie niestety tak jak przewidywałam już po pogodzie... Ehh , taki urok tego kraju! Za to mam dla Was zdjęcia z wczoraj.
Dobrze, że u nas dziś normalny dzień a nie jakieś święto bo muszę samochód umyć bo wieczorem ma przegląd.
i specjalnie dla Was (tylko wysilicie oczy...) peace and love!
Ana89, czekolada, jaskolka89 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa Pola wrote:Mam do Was takie pytanko. Korzystacie z wersji darmowej OF czy macie wykupione abonamenty? Dzisiaj skończył mi się ten gratisowy pakiet premium, co na starcie go dają i chyba na razie nie będę kupowała abonamentu, ale ciekawi mnie jak Wy do tego podchodzicie.
Natt, ale widoki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam z nad morza. Jak sie można spodziewać - leje. Więc teraz sobie odpoczywamy i drzemkujemy. Musimy odparować alkohol bo wstyd sie przyznać ale juz o 10 rano byłam po pierwszym drinku także chyba sobie odpuszczę mierzenie temperatury bo zapowiada sie weekend na bani a to mi zaburza temperaturę dosyc mocno...
natt, kwiatuszek789, czekolada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny