Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej u mnie jutro 28 dc czyli zawsze mam regularnie tempka nadal wysoka tzn na jednym poziomie,duzo śluzu ale delikatnie pobolewa brzuch,kurde nie wiem po co to nakręcanie się niepotrzebne... i tak pewnie dupa przecież tempka może spadac pare dni po @ nawet...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 06:33
-
Aneczka98 wrote:U mnie tempka dalej wysoka, no i cień cienia na teście. Nie wytrzymałam już. Taka ta kreseczka delikatna, że aż sie boję, ze za chwilę zniknie. Jeśli to nie sen to w piątek powtórka, bo wtedy teoretycznie mam termin @...
Boję się, ze mnie zalejeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 06:32
-
natt wrote:Hej dziewczynki już jestem!
Miałam lekkie urwanie tyłka ale już się ogarnęłam.
Chyba za wcześnie się podnieciłam owulką bo po spadku temp znów mi ją usunęło ale mam to w nosie.
Dariaa nie martw się. Wiem że łatwo się gada ale za wcześnie ten test zrobiłaś... Powtórz za kilka dni. -
Dzieeeeńńń Dooobbbrrryyy!!! Dzisiaj piąteczek! (Środa tak naprawdę ale cicho!)
Wzięłam dzisiaj pierwszą dawkę donga... Aż mnie świerzbi żeby szybciej dni leciały co bym mogła zaobserwować jak będzie na mnie działał. Ale na razie luzik... Weckendzik nadchodzi wielkimi krokami. Jeszcze tylko 7h i 26min w pracy! -
nick nieaktualnyHej, hej, heloł Widzę dzisiaj humory dopisują
Dorotka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Kamila widzę, że w tym cyklu konkretnie wzięłaś się do roboty Ziółka, dong Normalnie muszą być II kreski tym razem Opisuj swoje wrażenia, ja stawiam na razie na ziółka od nowego cyklu, ale dong też mnie interesował Kupowałaś go normalnie w aptece czy przez neta zamawiałaś?
Aneczka trzymam kciuki, aby była faslina
Kobietki życzę wam miłego dzionka, niech szybko zlatuje. -
nick nieaktualnyDariaa wrote:no tak ale sobie myślę mam 28 dni cyklu, robilam w 26 nie powinno być za szybko albo ja już to źle rozumuje
Dariaa najlepiej testować około 14 dpo żeby mieć większą pewność, że fasol się już zadomowił.
Nie zapominaj też, że sikańce też nie są nieomylne. Widzialam wykresy gdzie w 14 dpo testy były negatywne i dopiero w 16 pojawiał się cień więc spokojnie Kochana! Ja mam dobre przeczucie a wiesz, że narazie się ono sprawdza... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatt wrote:O nie Ania, nie! Niech ten dzień nie zlatuje bo mam wolne a za oknem szalone 25 stopni! :Dczekam do 15 i porywam M na wycieczkę.
natt lubi tę wiadomość
-
Witam sie przytulona do podusi jeszcze
Pieknie mi sie spala to poje...a tesciowa dzwonila i mnie obudzila. Nie ma wyczucia jak zwykle. Mohlj o 7 poszedl spac po nocce a ta przed 9 dzwoni grabi sobie ostatnio i to bardzo.
Aniu dziekuje bardzo ajj chcialabym sie cofnac o te 3 lata ale na jeden dzien tylko
Wstaje i ide kupic mamie prezent bo ma imieniny mialy byc dla nas II kreski i dla babci prezent ale lipa.
Milego -
kwiatuszek789 wrote:Witam sie przytulona do podusi jeszcze
Pieknie mi sie spala to poje...a tesciowa dzwonila i mnie obudzila. Nie ma wyczucia jak zwykle. Mohlj o 7 poszedl spac po nocce a ta przed 9 dzwoni grabi sobie ostatnio i to bardzo.
Aniu dziekuje bardzo ajj chcialabym sie cofnac o te 3 lata ale na jeden dzien tylko
Wstaje i ide kupic mamie prezent bo ma imieniny mialy byc dla nas II kreski i dla babci prezent ale lipa.
Milego
Ode mnie również, najlepsze życzenia z okazji waszej rocznicy
Obyście kolejną już w trójkę świętowali
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
kasss wrote:hej dziewczyny ja jeszcze w luzku maz ma wolne to korzystam śniadanko poszedł robic;-) a ja jutro niestety wolnego nie mam;-)
Oj... to gdzie ty pracujesz (oczywiście jeśli wolno spytać )?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:25
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
nick nieaktualnyDorotka wszystkiego dobrego z okazji Waszej rocznicy, żebyście się kochali i szanowali całe życie!
A tak odnośnie ślubnego klimatu to właśnie siedzę i szperam po stronach fotografów ślubnych bo zaczął się sezon na dobre a ja kocham zdjęcia nawet osób których nie znam.
Swoje ślubne też zresztą regularnie przeglądam chociaż znam już na pamięć.kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
pleasure wrote:Cześć dziewczyny
Dorotko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! ;*
Daria ja osobiście mam sceptyczne podejście do sikańców. Moja kumpela zrobiła kiedyś test testom. Była już w ciąży (potwierdzone monitoringiem i betą) i zrobiła 6 testów. Tylko 2 wykazały, że jest w ciąży. Jak już szalejesz z ciekawości idź na betę. Tak jak Madzia napisała prawdę Ci powie.
Ja też powoli się nakręcam na ten cykl zupełnie niepotrzebnie ;/ Ale testu nie zrobię bo się boję...
To zaczekaj do 14 dpo i jak małpki nie będzie to idź na betę.
Testom nie ma co wierzyć. Koleżance też okres się spóźniał, zrobiła testa - negatywny, potem jeszcze ze 2-3 zrobiła i też negatywy. Jak się ponad 2 tygodnie okres spóźniał poszła do lekarza i co? I ciąża. W drodze do domu kupiła 2 testy - jeden negatywny drugi z lekkim cieniem. Lekarz sugerował, że stężenie bety było już za duże i dlatego testy negatywne (ile w tym prawdy nie wiem).Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
pleasure wrote:Madziu u mnie jest 1 problem. Nie mam już duphastonu (znaczy się mam do jutra). A jak jestem w potencjalnej ciąży ja go nie mogę odstawić. A dzisiaj wyjeżdżam, jutro wracam i znowu wyjeżdżam. A mojego gina na razie nie ma. A dupek na receptę.
No to faktycznie problem...
Zostaje inny ginekolog - prywatnie pewnie Cie i dziś przyjmie, tylko... w tak wczesnej ciąży on nic nie zauważy. Zostaje Ci tylko beta i jak wynik pozytywny to jutro prywatnie do innego gina po leki.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Ana89 wrote:Hej, hej, heloł Widzę dzisiaj humory dopisują
Dorotka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Kamila widzę, że w tym cyklu konkretnie wzięłaś się do roboty Ziółka, dong Normalnie muszą być II kreski tym razem Opisuj swoje wrażenia, ja stawiam na razie na ziółka od nowego cyklu, ale dong też mnie interesował Kupowałaś go normalnie w aptece czy przez neta zamawiałaś?
Aneczka trzymam kciuki, aby była faslina
Kobietki życzę wam miłego dzionka, niech szybko zlatuje.
No wzięłam się do roboty konkretnie ale bez spiny. Daję nam czas do końca września. A przez ten czas spróbuje się podreperować ziołami. Mam też ambitny plan żeby wziąć się w końcu za siebie i zrzucanie kilogramów ale jak znam siebie to i tak nic z tego nie będzie. No zobaczymy. Zastanowię się nad tym w przyszłym tygodniu bo jaki sens jechać nad morze i sobie loda odmówić?