Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kwiatuszek789 wrote:a ja sie włąsnie zapatrzyłam na dzidzie płączącą, taka kruszynke ale juz siadająca, na ławeczce siedzi na kolankach i oczywiscie od razu spokojniejsza
Mnie też rozczulają takie widoki obecnie jestem zakochana w siostrzenicy męża. Ma 8 miesięcy i ciągle się śmieje. Przez pierwsze pół roku nie była zbyt towarzyska. Nie chciała wchodzić w żadne interakcje, a teraz jest po prostu do schrupania -
Niecierpliwa Pola wrote:Na imię mam Paulina, ale nie przepadam za nim Prawie wszyscy mówią na mnie Pola - takie "zdrobnienie", skrót
Miałam taki moment, że chciałam dać moje hipotetycznej córce na imię Pola ale zauważyłam, że ostatnio dużo jest dziewczynek o imieniu Pola więc pewnie zrezygnuję z tego imienia jak już przyjdzie mi podejmować decyzję (podobno będę miała dwie córki )
-
jestem, wróciłam, dałam radę...chyba się trochę uleczyłam... śliczny mały bąbelek uśmiechał się trochę pomarudził i oo..ale na ręce nie wzięłam...stchórzyłamStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Kilka stron temu pisałyście o pracy więc... mogę się pochwalić że oficjalnie dostałam pracę Pieniądze nie są zbyt atrakcyjna, nawet bym powiedziała, że mierne, ale umowa o pracę jest, praca za biurkiem i w całkiem fajnym towarzystwie, więc się cieszę
Ot to tak się chciałam troszkę pochwalić
A z cyklem u mnie jakieś góry i doliny i wogóle beznadziejnie... Już nie wiem czy sama @ przyjdzie, bo to plamienie co mi się pokazało to to @ nie byłaAna89, czekolada lubią tę wiadomość
-
Justynko gratuluję
A ja zrobiłam sobie drzemkę, bo kompletnie nie mogłam się skupić na niczym. Teraz z podładowanymi bateriami może stworzę coś dobrego walczę z projektem parku, ogródka przydomowego i muszę jeszcze zrobić prezentację. I to wszystko na jutro ale ja tak mam niestety... zawsze wszystko na ostatnią minutę. -
Gratuluje pracy! zajmiesz sie troszke obowiazkami to i mniej czasu na myslenie o dzidzi bedzie
Dziewczyny co moze oznaczac ból głowy zlokalizowany z tyłu, pojawiający sie przy wydmuchiwaniu nosa, kaszlu, jak jestem w wc (przepraszam za dosłownośc ale wtedy to dosc mocno odczuwam). Generalnie w momentach takiego "parcia". Meczy mnie to od wczoraj i boje sie troche bo nigdy tak nie mialam. Ide cisnienie sobie zmierzyc -
No właśnie sprawdź ciśnienie. Mnie jeśli boli głowa to zawsze tylko z tyłu. Babcia mnie kiedyś nastraszyła, że jak z tyłu to źle, ale lekarz powiedział, że skoro mam tak zawsze i nie mam przy tym zawrotów głowy i nic takiego to nie mam się martwić. I powiedział właśnie, że mogę sobie ewentualnie sprawdzić jakie mam wtedy ciśnienie, ale jakoś nie miałam nigdy okazji Mi wtedy tak lekko pulsuje coś w środku.
-
kwiatuszek789 wrote:chwile polezałam, zmierzyłam i miałam 99/64. Czesto mam takie niskie
To wcale nie jest "niskie" ciśnienie
Co do bólu... nie wiem, czym może być spowodowany. Bóle z przodu mogą sugerować migrenę, ale z tyłu...
A ja dziś pogadałam z mężem i... jutro jedzie na badanie żołnierzyków W ramach tej akcji z dniem ojca (tu na forum o tym też pisali), załapał się jeszcze na to darmowa badanie. Co prawda to tylko takie podstawowe, ale... przynajmniej będzie rozeznanie czy to tylko ja wadliwa jestem czy on teżHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
hej hej na chwilę, dzieko Kobietki za wsparcie tak za wcześnie zdaję sobie sprawę ale to było silniejsze ode mnie...
uciekam sie ogarniać i spać jutro musze rano jechać na badania co medycyny pracy na zmianę stanowiska.
Justyna gratuluję pracy :*
Pola(Paulina) Witam Cię:*
-
Rubi wrote:faktycznie coś tu dzisiaj mało aktywnie ja nawet nie słyszałam o takiej akcji z badaniem..a co robicie w długi weekend?
My jutro po poludniu lecimy na na cos niezdrowego i piwko, w czwartek odpoczynek w domku a w piatek moj ma badania w wawce wiec przy okazji troche poobijamy sie w stolicy
A Ty Elcia co planujesz na najblizszy dni?