X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no fakt, dziwne, ze czasami taka cisza :)

a ja sie włąsnie zapatrzyłam na dzidzie płączącą, taka kruszynke ale juz siadająca, na ławeczce siedzi na kolankach i oczywiscie od razu spokojniejsza <3

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    a ja sie włąsnie zapatrzyłam na dzidzie płączącą, taka kruszynke ale juz siadająca, na ławeczce siedzi na kolankach i oczywiscie od razu spokojniejsza <3

Mnie też rozczulają takie widoki :) obecnie jestem zakochana w siostrzenicy męża. Ma 8 miesięcy i ciągle się śmieje. Przez pierwsze pół roku nie była zbyt towarzyska. Nie chciała wchodzić w żadne interakcje, a teraz jest po prostu do schrupania :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Pola wrote:
    Na imię mam Paulina, ale nie przepadam za nim :P Prawie wszyscy mówią na mnie Pola - takie "zdrobnienie", skrót

Miałam taki moment, że chciałam dać moje hipotetycznej córce na imię Pola ale zauważyłam, że ostatnio dużo jest dziewczynek o imieniu Pola więc pewnie zrezygnuję z tego imienia jak już przyjdzie mi podejmować decyzję (podobno będę miała dwie córki :) )

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt, sporo teraz dziewczynek o tym imieniu. My już mamy wybrane imiona - Julia i Michał. W sumie Julek też bardzo dużo, ale bardzo mi się podoba to imię. Michała wybrał mój mąż. Mi się podoba Filip, ale mężowi nie :P

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie mam wsrod nablizszych zadnhych maluchow wiec ani nie moge pomarudzic ze tez chce ani sie nacieszyc maluszkiem

Tez chciałam Julke ale mi przeszlo prawie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 14:27

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.chcemybycrodzicami.pl/
    fajna stronka do poczytania :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem, wróciłam, dałam radę...chyba się trochę uleczyłam...:) śliczny mały bąbelek uśmiechał się trochę pomarudził i oo..ale na ręce nie wzięłam...stchórzyłam

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • jaskolka89 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka stron temu pisałyście o pracy więc... mogę się pochwalić że oficjalnie dostałam pracę :) Pieniądze nie są zbyt atrakcyjna, nawet bym powiedziała, że mierne, ale umowa o pracę jest, praca za biurkiem i w całkiem fajnym towarzystwie, więc się cieszę :)

Ot to tak się chciałam troszkę pochwalić ;)

A z cyklem u mnie jakieś góry i doliny i wogóle beznadziejnie... Już nie wiem czy sama @ przyjdzie, bo to plamienie co mi się pokazało to to @ nie była :/

Ana89, czekolada lubią tę wiadomość

20141018620520.png
    200710173338.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynko gratuluję :)

A ja zrobiłam sobie drzemkę, bo kompletnie nie mogłam się skupić na niczym. Teraz z podładowanymi bateriami może stworzę coś dobrego :) walczę z projektem parku, ogródka przydomowego i muszę jeszcze zrobić prezentację. I to wszystko na jutro :/ ale ja tak mam niestety... zawsze wszystko na ostatnią minutę.

Wysłany: 17 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje pracy! :) zajmiesz sie troszke obowiazkami to i mniej czasu na myslenie o dzidzi bedzie :)

Dziewczyny co moze oznaczac ból głowy zlokalizowany z tyłu, pojawiający sie przy wydmuchiwaniu nosa, kaszlu, jak jestem w wc (przepraszam za dosłownośc ale wtedy to dosc mocno odczuwam). Generalnie w momentach takiego "parcia". Meczy mnie to od wczoraj i boje sie troche bo nigdy tak nie mialam. Ide cisnienie sobie zmierzyc

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie sprawdź ciśnienie. Mnie jeśli boli głowa to zawsze tylko z tyłu. Babcia mnie kiedyś nastraszyła, że jak z tyłu to źle, ale lekarz powiedział, że skoro mam tak zawsze i nie mam przy tym zawrotów głowy i nic takiego to nie mam się martwić. I powiedział właśnie, że mogę sobie ewentualnie sprawdzić jakie mam wtedy ciśnienie, ale jakoś nie miałam nigdy okazji :P Mi wtedy tak lekko pulsuje coś w środku.

Wysłany: 17 czerwca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chwile polezałam, zmierzyłam i miałam 99/64. Czesto mam takie niskie

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też od zawsze mam niskie ciśnienie. Mi pomaga ibuprom :)

Wysłany: 17 czerwca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nie boli cały czas tylko przy konkretnych sytuacjach wiec pewnie leki nie pomogą. Taka tempiała jestem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 17:34

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to taka mała dawka pozytywnej energii dla Was :)

a1175adb2ec04e91med.jpg

jaskolka89, Ana89 lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    chwile polezałam, zmierzyłam i miałam 99/64. Czesto mam takie niskie

To wcale nie jest "niskie" ciśnienie :P
    Co do bólu... nie wiem, czym może być spowodowany. Bóle z przodu mogą sugerować migrenę, ale z tyłu...

A ja dziś pogadałam z mężem i... jutro jedzie na badanie żołnierzyków :) W ramach tej akcji z dniem ojca (tu na forum o tym też pisali), załapał się jeszcze na to darmowa badanie. Co prawda to tylko takie podstawowe, ale... przynajmniej będzie rozeznanie czy to tylko ja wadliwa jestem czy on też :)

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)

Wysłany: 17 czerwca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam własnie że są te badania i w wawie tez chyba zapisy od 23 wiec moze skusimy sie :)

a cisnienie jak dla mnie niskie bo u mnie w rodzinie wszyscy nadcisnieniowcy są

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie coś tu dzisiaj mało aktywnie :) ja nawet nie słyszałam o takiej akcji z badaniem..a co robicie w długi weekend?

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej na chwilę, dzieko Kobietki za wsparcie tak za wcześnie zdaję sobie sprawę ale to było silniejsze ode mnie...

uciekam sie ogarniać i spać jutro musze rano jechać na badania co medycyny pracy na zmianę stanowiska.

Justyna gratuluję pracy :*
    Pola(Paulina) Witam Cię:*

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    faktycznie coś tu dzisiaj mało aktywnie :) ja nawet nie słyszałam o takiej akcji z badaniem..a co robicie w długi weekend?
    No właśnie aż jkoś dziwnie jak tak cicho ;)
    My jutro po poludniu lecimy na na cos niezdrowego i piwko, w czwartek odpoczynek w domku a w piatek moj ma badania w wawce wiec przy okazji troche poobijamy sie w stolicy :)

A Ty Elcia co planujesz na najblizszy dni?

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 200 201 202 203 204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ