X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no fakt, dziwne, ze czasami taka cisza :)

a ja sie włąsnie zapatrzyłam na dzidzie płączącą, taka kruszynke ale juz siadająca, na ławeczce siedzi na kolankach i oczywiscie od razu spokojniejsza <3

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    a ja sie włąsnie zapatrzyłam na dzidzie płączącą, taka kruszynke ale juz siadająca, na ławeczce siedzi na kolankach i oczywiscie od razu spokojniejsza <3

Mnie też rozczulają takie widoki :) obecnie jestem zakochana w siostrzenicy męża. Ma 8 miesięcy i ciągle się śmieje. Przez pierwsze pół roku nie była zbyt towarzyska. Nie chciała wchodzić w żadne interakcje, a teraz jest po prostu do schrupania :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Pola wrote:
    Na imię mam Paulina, ale nie przepadam za nim :P Prawie wszyscy mówią na mnie Pola - takie "zdrobnienie", skrót

Miałam taki moment, że chciałam dać moje hipotetycznej córce na imię Pola ale zauważyłam, że ostatnio dużo jest dziewczynek o imieniu Pola więc pewnie zrezygnuję z tego imienia jak już przyjdzie mi podejmować decyzję (podobno będę miała dwie córki :) )

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt, sporo teraz dziewczynek o tym imieniu. My już mamy wybrane imiona - Julia i Michał. W sumie Julek też bardzo dużo, ale bardzo mi się podoba to imię. Michała wybrał mój mąż. Mi się podoba Filip, ale mężowi nie :P

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie mam wsrod nablizszych zadnhych maluchow wiec ani nie moge pomarudzic ze tez chce ani sie nacieszyc maluszkiem

Tez chciałam Julke ale mi przeszlo prawie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 14:27

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.chcemybycrodzicami.pl/
    fajna stronka do poczytania :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem, wróciłam, dałam radę...chyba się trochę uleczyłam...:) śliczny mały bąbelek uśmiechał się trochę pomarudził i oo..ale na ręce nie wzięłam...stchórzyłam

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • jaskolka89 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka stron temu pisałyście o pracy więc... mogę się pochwalić że oficjalnie dostałam pracę :) Pieniądze nie są zbyt atrakcyjna, nawet bym powiedziała, że mierne, ale umowa o pracę jest, praca za biurkiem i w całkiem fajnym towarzystwie, więc się cieszę :)

Ot to tak się chciałam troszkę pochwalić ;)

A z cyklem u mnie jakieś góry i doliny i wogóle beznadziejnie... Już nie wiem czy sama @ przyjdzie, bo to plamienie co mi się pokazało to to @ nie była :/

Ana89, czekolada lubią tę wiadomość

20141018620520.png
    200710173338.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynko gratuluję :)

A ja zrobiłam sobie drzemkę, bo kompletnie nie mogłam się skupić na niczym. Teraz z podładowanymi bateriami może stworzę coś dobrego :) walczę z projektem parku, ogródka przydomowego i muszę jeszcze zrobić prezentację. I to wszystko na jutro :/ ale ja tak mam niestety... zawsze wszystko na ostatnią minutę.

Wysłany: 17 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje pracy! :) zajmiesz sie troszke obowiazkami to i mniej czasu na myslenie o dzidzi bedzie :)

Dziewczyny co moze oznaczac ból głowy zlokalizowany z tyłu, pojawiający sie przy wydmuchiwaniu nosa, kaszlu, jak jestem w wc (przepraszam za dosłownośc ale wtedy to dosc mocno odczuwam). Generalnie w momentach takiego "parcia". Meczy mnie to od wczoraj i boje sie troche bo nigdy tak nie mialam. Ide cisnienie sobie zmierzyc

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie sprawdź ciśnienie. Mnie jeśli boli głowa to zawsze tylko z tyłu. Babcia mnie kiedyś nastraszyła, że jak z tyłu to źle, ale lekarz powiedział, że skoro mam tak zawsze i nie mam przy tym zawrotów głowy i nic takiego to nie mam się martwić. I powiedział właśnie, że mogę sobie ewentualnie sprawdzić jakie mam wtedy ciśnienie, ale jakoś nie miałam nigdy okazji :P Mi wtedy tak lekko pulsuje coś w środku.

Wysłany: 17 czerwca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chwile polezałam, zmierzyłam i miałam 99/64. Czesto mam takie niskie

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też od zawsze mam niskie ciśnienie. Mi pomaga ibuprom :)

Wysłany: 17 czerwca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nie boli cały czas tylko przy konkretnych sytuacjach wiec pewnie leki nie pomogą. Taka tempiała jestem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 17:34

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to taka mała dawka pozytywnej energii dla Was :)

a1175adb2ec04e91med.jpg

jaskolka89, Ana89 lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    chwile polezałam, zmierzyłam i miałam 99/64. Czesto mam takie niskie

To wcale nie jest "niskie" ciśnienie :P
    Co do bólu... nie wiem, czym może być spowodowany. Bóle z przodu mogą sugerować migrenę, ale z tyłu...

A ja dziś pogadałam z mężem i... jutro jedzie na badanie żołnierzyków :) W ramach tej akcji z dniem ojca (tu na forum o tym też pisali), załapał się jeszcze na to darmowa badanie. Co prawda to tylko takie podstawowe, ale... przynajmniej będzie rozeznanie czy to tylko ja wadliwa jestem czy on też :)

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)

Wysłany: 17 czerwca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam własnie że są te badania i w wawie tez chyba zapisy od 23 wiec moze skusimy sie :)

a cisnienie jak dla mnie niskie bo u mnie w rodzinie wszyscy nadcisnieniowcy są

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie coś tu dzisiaj mało aktywnie :) ja nawet nie słyszałam o takiej akcji z badaniem..a co robicie w długi weekend?

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej na chwilę, dzieko Kobietki za wsparcie tak za wcześnie zdaję sobie sprawę ale to było silniejsze ode mnie...

uciekam sie ogarniać i spać jutro musze rano jechać na badania co medycyny pracy na zmianę stanowiska.

Justyna gratuluję pracy :*
    Pola(Paulina) Witam Cię:*

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    faktycznie coś tu dzisiaj mało aktywnie :) ja nawet nie słyszałam o takiej akcji z badaniem..a co robicie w długi weekend?
    No właśnie aż jkoś dziwnie jak tak cicho ;)
    My jutro po poludniu lecimy na na cos niezdrowego i piwko, w czwartek odpoczynek w domku a w piatek moj ma badania w wawce wiec przy okazji troche poobijamy sie w stolicy :)

A Ty Elcia co planujesz na najblizszy dni?

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 200 201 202 203 204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ