Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kwiatuszek789 wrote:a ja sie włąsnie zapatrzyłam na dzidzie płączącą, taka kruszynke ale juz siadająca, na ławeczce siedzi na kolankach i oczywiscie od razu spokojniejsza
Mnie też rozczulają takie widokiobecnie jestem zakochana w siostrzenicy męża. Ma 8 miesięcy i ciągle się śmieje. Przez pierwsze pół roku nie była zbyt towarzyska. Nie chciała wchodzić w żadne interakcje, a teraz jest po prostu do schrupania
-
Niecierpliwa Pola wrote:Na imię mam Paulina, ale nie przepadam za nim
Prawie wszyscy mówią na mnie Pola - takie "zdrobnienie", skrót
Miałam taki moment, że chciałam dać moje hipotetycznej córce na imię Pola ale zauważyłam, że ostatnio dużo jest dziewczynek o imieniu Pola więc pewnie zrezygnuję z tego imienia jak już przyjdzie mi podejmować decyzję (podobno będę miała dwie córki)
-
jestem, wróciłam, dałam radę...chyba się trochę uleczyłam...
śliczny mały bąbelek uśmiechał się trochę pomarudził i oo..ale na ręce nie wzięłam...stchórzyłam
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Kilka stron temu pisałyście o pracy więc... mogę się pochwalić że oficjalnie dostałam pracę
Pieniądze nie są zbyt atrakcyjna, nawet bym powiedziała, że mierne, ale umowa o pracę jest, praca za biurkiem i w całkiem fajnym towarzystwie, więc się cieszę
Ot to tak się chciałam troszkę pochwalić
A z cyklem u mnie jakieś góry i doliny i wogóle beznadziejnie... Już nie wiem czy sama @ przyjdzie, bo to plamienie co mi się pokazało to to @ nie byłaAna89, czekolada lubią tę wiadomość
-
Justynko gratuluję
A ja zrobiłam sobie drzemkę, bo kompletnie nie mogłam się skupić na niczym. Teraz z podładowanymi bateriami może stworzę coś dobregowalczę z projektem parku, ogródka przydomowego i muszę jeszcze zrobić prezentację. I to wszystko na jutro
ale ja tak mam niestety... zawsze wszystko na ostatnią minutę.
-
Gratuluje pracy!
zajmiesz sie troszke obowiazkami to i mniej czasu na myslenie o dzidzi bedzie
Dziewczyny co moze oznaczac ból głowy zlokalizowany z tyłu, pojawiający sie przy wydmuchiwaniu nosa, kaszlu, jak jestem w wc (przepraszam za dosłownośc ale wtedy to dosc mocno odczuwam). Generalnie w momentach takiego "parcia". Meczy mnie to od wczoraj i boje sie troche bo nigdy tak nie mialam. Ide cisnienie sobie zmierzyc -
No właśnie sprawdź ciśnienie. Mnie jeśli boli głowa to zawsze tylko z tyłu. Babcia mnie kiedyś nastraszyła, że jak z tyłu to źle, ale lekarz powiedział, że skoro mam tak zawsze i nie mam przy tym zawrotów głowy i nic takiego to nie mam się martwić. I powiedział właśnie, że mogę sobie ewentualnie sprawdzić jakie mam wtedy ciśnienie, ale jakoś nie miałam nigdy okazji
Mi wtedy tak lekko pulsuje coś w środku.
-
kwiatuszek789 wrote:chwile polezałam, zmierzyłam i miałam 99/64. Czesto mam takie niskie
To wcale nie jest "niskie" ciśnienie
Co do bólu... nie wiem, czym może być spowodowany. Bóle z przodu mogą sugerować migrenę, ale z tyłu...
A ja dziś pogadałam z mężem i... jutro jedzie na badanie żołnierzykówW ramach tej akcji z dniem ojca (tu na forum o tym też pisali), załapał się jeszcze na to darmowa badanie. Co prawda to tylko takie podstawowe, ale... przynajmniej będzie rozeznanie czy to tylko ja wadliwa jestem czy on też
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
hej hej na chwilę, dzieko Kobietki za wsparcie tak za wcześnie zdaję sobie sprawę ale to było silniejsze ode mnie...
uciekam sie ogarniać i spać jutro musze rano jechać na badania co medycyny pracy na zmianę stanowiska.
Justyna gratuluję pracy :*
Pola(Paulina) Witam Cię:*
-
Rubi wrote:faktycznie coś tu dzisiaj mało aktywnie
ja nawet nie słyszałam o takiej akcji z badaniem..a co robicie w długi weekend?
My jutro po poludniu lecimy na na cos niezdrowego i piwko, w czwartek odpoczynek w domku a w piatek moj ma badania w wawce wiec przy okazji troche poobijamy sie w stolicy
A Ty Elcia co planujesz na najblizszy dni?